Phoebe Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 10 часа, Војвода7 рече Мислим да си ти објавила онај његов текст..., то ми је остало у сјећању па рекох да мало промијеним аватар.... ala laže Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 11 часа, Phoebe рече ala laže Па има мало и до ова три прста, морам признати Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 Moj avatar je ubedljivo najlepši,i Belin,ostalo osrednje e,da,i Grizlijev Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 6 минута, Phoebe рече Moj avatar je ubedljivo najlepši,i Belin,ostalo osrednje e,da,i Grizlijev Samo ti ime ne valja...vrati Snežanu nesrećo Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Септембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2017 @Cimili88 А имам и приједлог за ник, Кишна жена Лапис Лазули and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Септембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2017 пре 23 часа, Војвода7 рече А имам и приједлог за ник, Кишна жена Inace uopste ne volim kisu, al ove slike sa kisobranima mi se svidjaju. Mozda kisobran zena? :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Септембар 16, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2017 пре 19 часа, Cimili88 рече Inace uopste ne volim kisu, al ove slike sa kisobranima mi se svidjaju. Mozda kisobran zena? :-) Љепше звучи Кишна жена Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2017 @Bernard Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2017 Sanja Т. and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Новембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2017 @Lady Godiva Lady Godiva, Рапсоди and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Новембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2017 @Војвода7 Хвала, Саша. Драго ми је да ти се свиђа Ескимче. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Новембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2017 пре 20 минута, Lady Godiva рече @Војвода7 Хвала, Саша. Драго ми је да ти се свиђа Ескимче. Фино неко Ескимче, не плази се Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2017 https://pouke.org/forum/profile/25059-phoebe/ Trifke, Branislav81, Phoebe and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 12, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 @Кратос Рапсоди and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2017 Pahulja JESSY, Драшко, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука