Рапсоди Написано Децембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2015 убедљиво најбољи аватар и то не само недеље. Лапис Лазули, Sanja Т., Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 @ Why I eyes ya ,posting on zru without source links, all the live long day! edit na gornji post. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Дијана keka, Дијана., Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 9, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 Jessy Војвода7, JESSY, keka and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Кратос JESSY, Suncokret54, Војвода7 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Ленка* Ленка*, Kaludjerovic Sreten, Suncokret54 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Сунцокрет54 Suncokret54, Рапсоди, Кратос and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Заурон. Kaludjerovic Sreten, Suncokret54 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Филинг лајк Одри Хепберн JESSY, Suncokret54 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 17, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2016 господин бореалис. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Плутон................./ коначно промени / Kaludjerovic Sreten, Sanja Т. and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Лапис Кратос, Иван ♪♫ and Ayla је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 On 29. 2. 2016. at 8:06, Сања Т. рече Лапис Crnogorska gradska nosnja ,rucno vezena naravno,mislim da je 19 vek u pitanju.Zaljubila sam se cim sam je videla. Sanja Т., Драшко, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 On 29. 2. 2016. at 12:45, Лапис лазули рече Crnogorska gradska nosnja ,rucno vezena naravno,mislim da je 19 vek u pitanju.Zaljubila sam se cim sam je videla. I ja čim sam je video,mislim nošnju. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 On 29. 2. 2016. at 12:45, Лапис лазули рече Crnogorska gradska nosnja ,rucno vezena naravno,mislim da je 19 vek u pitanju.Zaljubila sam se cim sam je videla. Као саливена-за тебе прављена Не зна се шта је лепше. Kaludjerovic Sreten, Ayla and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука