Гости Guest Написано Јун 20, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 foto: Блиц Избегавам да једем хлеб и теста, али морам да признам да то чиним са великом муком. Волим хлеб, волим теста, макароне. Шта јесте као замену и да ли је уопште добро не јести хлеб? Ваша искуства? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Једи умерено (десетак пута мање од просека у Србији). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Када нема проја добар је и хлеб . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 ево баш сам сад слушала савете једног нутриционисте..... укратко....пшенични хлеб тотално избегавати...као и све од пшеничног брашна....уместо тога хељдин, кукурузни, интегрални....али га у сваком случају избегавати.... теста и макароне имају пуно угљених хидрата који гоје.и треба их избегавати.... жена је рекла да треба да се једе традиционална храна.....што су наше баке спремале....никако ову данашњу џанк фуд.... дакле јести маст свињску уместо уља, чварке, сланину....путер уместо маргарина....маслиново уље.....пуно воћа и поврћа.....избегавати и скроб..... и пратити своје тело.....шта му највише прија..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Око годину дана нисам јео уопште и осећао сам се супер. Пуно ми је помогло да регулишем килограме, поправио расположење, агилност и сл. Мислим да се никада нећу вратити на старо. Тренутно пуно путујем па није увек могуће да избегнем "сендвич", мада се трудим колико могу. Ignjatije, JESSY and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Ja izbegaavaam lebac.. a umesto suncokretovog ulja koristim svinjsku mast JESSY and Миљан Јокић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 да и још је додала да једемо јаја.... а млеко није оно право....шта све дају кравама и још се то индустријски прерађује....и када узимамо млеко да купујемо са највећим % масноће....ово остало је као вода.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Око годину дана нисам јео уопште и осећао сам се супер без икакве замене....кувана јела месо.....све без трунке хлеба? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 да и још је додала да једемо јаја.... а млеко није оно право....шта све дају кравама и још се то индустријски прерађује....и када узимамо млеко да купујемо са највећим % масноће....ово остало је као вода.... А јаја треба куповати код људи на селу где живина шета по дворишту . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 А јаја треба куповати код људи на селу где живина шета по дворишту . да... Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Ja sam nesto vise od mesec dana na nekoj svojoj "dijeti".Hleb ionako ranije nisam puno jeo,sada sam ga zamenio dvopekom.Sokove sam skoro potpuno izbacio,slatkise (koji su mi bili najveca strast) sam smanjio na minimum minimuma.U pekaru vise ne ulazim...Nije lose,osecam se lepo,nije mi frka... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 а млеко није оно право....шта све дају кравама и још се то индустријски прерађује....и када узимамо млеко да купујемо са највећим % масноће....ово остало је као вода.... A vidis ja sve nesto gledam sa sto manje masti,cesto pijem ono 0,5 posto.Mada je stvarno kao voda. Skoro sam se smejao sa tetkom,mi u Maxiju ona uzima 2,8,ja kazem da je to puno masti...Kaze znate vi mladi,vi i ne znate sta je mleko.Kad je videla Ellu sir,zgrozila se Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Brašno Belo brašno nije bela smrt, već je bilo spas u uslovima kada nije postojala zadovoljavajuća tehnologija dobijanja zdravog brašna. Udaljavanjem mekinja udaljavao se veći deo štetnih gljivica (plesni) toksina, mišijeg izmeta i sl. Udaljava se i fitinska kiselina koja pojede mnoge minerale iz hrane. Crno, integralno i ostala brašna mogu da sadrže aflatoksine, mišiji izmet i razne bakterije i gljivice. Bolest ražane glavice (gljivice koja je lučila halucionogeni alkaloid) je naterala ljude da napuste raž koja se lako kontaminirala ovom gljivicom. A brašno je bilo crno, integralno. Ko ga pojede postane mu i život crn. http://zoranvujcic.com/2013/11/4-bele-smrti-ja-tebi-ti-meni-i-glupost-se-prosirila.html Препоручујем и остало са овог блога. Чика професор Зоран зна шта прича. Јефимија Крунић, Deki992 and Николa је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Волим домаћи 'лебац, тестенине, 'баницу,,,, није баш здраво ал' волем. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 A vidis ja sve nesto gledam sa sto manje masti,cesto pijem ono 0,5 posto.Mada je stvarno kao voda. Skoro sam se smejao sa tetkom,mi u Maxiju ona uzima 2,8,ja kazem da je to puno masti...Kaze znate vi mladi,vi i ne znate sta je mleko.Kad je videla Ellu sir,zgrozila se добро ти каже....треба понекад слушати старије.... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука