Jump to content

Да ли је хомосексуалност грех?

Препоручена порука

I ti ne možeš da zamisliš tako nafrackanog Hrista?

Pa što bi ga zamišljao, ovaj je recesista i pravi šegu od gay-u iako je i sam gay,

sad su te volovinky popularne na You Tube. Prave ih i hetero mladenci i cure.

Naprosto Retardovaný - Homosexuálové

Подели на овим сајтовима

• Одговори 708
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Човек је врло доследан...изгледа не пратиш његова писанија како треба...

Можда само не може да га разуме.... ја га рецимо 50 % постова не разумем шта је хтео рећи..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Можда само не може да га разуме.... ја га рецимо 50 % постова не разумем шта је хтео рећи..

Има неки песнички тон који није увек разумљив али мени јесте најчешће....

Подели на овим сајтовима

Dejane nikako stroga načela,već istinita načela. Homoseksualnost kao greh se nametnula u panaretovom slučaju ali ne pričam isključivo o tom grehu,pričam da je jako loše odustati od borbe protiv bilo kog greha i valjati se u njemu.

Pogledajte samo komentare koje ste sami pisali panaretu kad je otkrio svoju borbu protiv nasledjene pale prirode tj. u njegovom slučaju spomenuo je homoseksualnost...

Meni je žao što panaret više tako ne misli a najžalije mi je da je po njegovim rečima d toga došao i preko članova ovog foruma, pretpostavljam ne anonimnih i ne neuglednih.

Ne znam pod čijim uticajem se "promenio" ali promenioi se nije.

Jedna je stvar kad se nešto potisne a druga kad se preobrazi, dakle , ako je potisnuto izbilo na površinu nikakve promene nije bilo.

Problem je takodje što su mnogi zbog homoseksualnih sklonosti pošli u monaštvo, pa kad se nadju po manastirima krenu da se dešavaju ljubavi medju njima, pa se mi posle hvatamo za glavu.

A kako bit i promenio nešto što je evidentno nepromenjljivo , samo je potisnuto?

Подели на овим сајтовима

Шта је причао, да је научен да буде хомосексуалац? А не да је рођен такав? 

Па не знам изглед да брат панарет онда лаже, нека каже ко га је научио да се у првом разреду заљуби у Милана уместо у Милицу..

Rodjen ili naučen za Hrista nema razlike, jer se sa verom u Hrista može pobediti svaki greh,jer ga Lično Hristos otkupljuje.

Greh li je za tebe ako se neko rodi kao homoseksualac i to praktikuje , pre Krštenja Svetim Duhom i ponovnog rodjenja?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Има неки песнички тон који није увек разумљив али мени јесте најчешће....

Може бит! :)

Rodjen ili naučen za Hrista nema razlike, jer se sa verom u Hrista može pobediti svaki greh,jer ga Lično Hristos otkupljuje.

Greh li je za tebe ako se neko rodi kao homoseksualac i to praktikuje , pre Krštenja Svetim Duhom i ponovnog rodjenja?

Под може се победити грех, надам се да не мислиш "може да изгуби сваки хомосексуани нагон".. може можда ако христ реши д га благослови и отклони му биолошки аспект који га чини хомосексулцем.

Што се не дешва увек. Кроз веру може само да се носи са тим аспектом своје личности који је у суштиини не променљив. 

Може д не пада у страсти итд. 

Подели на овим сајтовима

Ne znam pod čijim uticajem se "promenio" ali promenioi se nije.

Jedna je stvar kad se nešto potisne a druga kad se preobrazi, dakle , ako je potisnuto izbilo na površinu nikakve promene nije bilo.

Problem je takodje što su mnogi zbog homoseksualnih sklonosti pošli u monaštvo, pa kad se nadju po manastirima krenu da se dešavaju ljubavi medju njima, pa se mi posle hvatamo za glavu.

A kako bit i promenio nešto što je evidentno nepromenjljivo , samo je potisnuto?

Promenio se jeste i to sam priznaje ne treba sada da mu protivrečiš.

Danas za razliku od naslovne strane govori kako je našao Hrista van učenja Hristove Crkve, pa mi nemoj sada reći da bi i to bilo na naslovnoj strani žru kao pozitivna borba njegovog iskušenja od Boga dopuštenog.

Подели на овим сајтовима

Brat panaret je bio na naslovnoj strani žru i tada je pričao isto što i naš dobri brat stanivuk. 

Шта ти је више с тим насловним странама? Није он себе поставио на насловну страну, него је неко други тамо гурнуо тему, сматрајући да је лична исповест једног ”покајаног хомосексуалца” нешто што вреди објавити свету. Наравоученије: на насловну страну стављајте само вести.

И опусти се мало.

https://www.youtube.com/watch?v=NQc8kU6HccM

Подели на овим сајтовима

Promenio se jeste i to sam priznaje ne treba sada da mu protivrečiš.

Ako se promenio od kud opet ista priča?

Ja sam dugo bio u fazi neofita, mislio sam da sam se promenio , kad je prestala ta faza sa svim svojim elementima straha od pakla i sl ispostavilo se da se nisam promenio, samo sam potisnuo stvari koje su nanovo izašle na površinu.

Подели на овим сајтовима

Da probam da završim, Brate panaret ako si bio iskren prvi put kad si nam predočio tvoju ispovest,koju sam ja tumačio naravno, da razumeš, da se ujedno ispovedaš i pred Živim Bogom i koja je bila puna Ljubavi prema Hristu i lepo izdefinisana i jasna sa kojim se teškoćama suočavaš čak i pred Živim Bogom, zbog svoje prirode, onda ti ne verujem da si našao Hrista van učenja Hristove Crkve.

Praštajte ...

Подели на овим сајтовима

Ево признајем да сам могао да будем серијски убица, лопов, авијатичар, машиновођа, шибицар, жиголо, наркоман, педер, командос, керамичар, атеиста, чак и смарач попут тебе....

...али, хвала Богу, нисам...

А ти сад пажљиво прочитај па ћеш можда и схватити нешто......пази, расплет је у питању, врло узбудљив драмски моменат...

Cekaj, znaci osetio si nagon da budes ubica, lopov, gej, masinovodja... ali si te nagone pobedio? I to sad savetujes i gejevima da urade?

Ovo mi je fascinantno jer si prva osoba koju srecem koja kaze da je mogla da bude ubica... Ovo mi jw prvo takvo iskustvo u zivotu.

Kako si se izborio sa tim konkretnim nagonom?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ovo mi je fascinantno jer si prva osoba koju srecem koja kaze da je mogla da bude ubica... Ovo mi jw prvo takvo iskustvo u zivotu.

Ммм да, каква осетљива и наивна душица . Молим те , немој само да отвараш књиге о историји људског рода , можда се онесвестиш . 

Подели на овим сајтовима

Ммм да, каква осетљива и наивна душица . Молим те , немој само да отвараш књиге о историји људског рода , можда се онесвестиш . 

Нема смисла поредити сексулни нагон и убиство. Нико нема неки посебан нагон који га тера на убиство, више су неки интереси. 

Подели на овим сајтовима

Kad napisem "prva osoba koju SRECEM" koju su to mentalni procesi koji te odvedu do pitanja u vezi sa licnostima iz istorije ljudskog roda? Ako nije problem da mi zaista odgovoris, beskrajno me zanima...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...