VaSa110 Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Ако има неки други доказ да се хомосексуалци рађају а не постају...молим да ме неко упути.. A da postavimo malo šire pitanje. Da li je seksualnost urođena ili se stiče? Od ovog odgovora zavisi i odgovor na tvoje pitanje. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Mene je juče zaprepastila informacija da je promenio svoje mišljenje i naveo, da je do toga došao uz pomoć članova foruma. Подсећаш ме на оне бакице са литургија које броје ко се колико пута прекрстио на литургији, која жена има мараму а која нема итд. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Мене само занима да ли је неко упозано бебу која се изјашњава као хомосексуалац..? Питање је намерно постављено на овај начин, јер заговорници тезе да се хомосексуалац рађа а не постаје, то правдају неком "чињеницом" да се ови као мали играју са луткицама... Па нису се родили са 4 године и не играју се са луткицама по рођењу....неко време је прошло и нека искуства су у њих усађена.... Ако има неки други доказ да се хомосексуалци рађају а не постају...молим да ме неко упути.. Bebu... kakvo je ovo pitanje, kako beba moze da se izjasni po bilo cemu? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Ja vidis ne bih... mogao si da kao klincu po ceo dan da mi prikazujs muskarce koji se ljube meni to nikad ne bi postalo prvlacno... ali j sam siguran u svoju seksualnost ocigledno... Ma ne zezaj nas sad Cloudkingu, što lažeš toliko nama svima u oči i to još na vjerskom Forumu? Gdje će ti duša, čovječe? Al ateisti si to dozvolit mogu, tako to valjda bude. Jasna stvar da si si sam izabrao svoju tu sexuolnost isto kao i svi mi ovdje na Forumu Ja na primjer se nisam dočekat mogao toga, prve moje riječi kad sam progovorio bile su: kad ćete mi donijet taj upitnik da izaberem tu svoju sexuolnost a baka naravno odmah trčala da mi donese taj upitnik dok sam ja čekao sjedeći na tuti pa da i to imam obavljeno i što prije za sobom. I dan danas se tog dana tačno sjećam. Evo jedna pravoslavna svadba i tolikog velikog sinčinu već imaju, kako to u njih sve ide brzo i najednom, mašala, sposobni mladenci: http://www.huffingtonpost.com/rev-daniel-c-kostakis/orthodox-wedding-crowns-and-two-men_b_3738347.html https://www.facebook.com/gayorthodoxchurch http://www.orthodoxandgay.com/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Мене само занима да ли је неко упозано бебу која се изјашњава као хомосексуалац..? Питање је намерно постављено на овај начин, јер заговорници тезе да се хомосексуалац рађа а не постаје, то правдају неком "чињеницом" да се ови као мали играју са луткицама... .. To правдамо чињеницама да педери тврде да их никад није привукло женско, никда нису реаговали на женско, од самог упознвања своје сексуалности. Исто тако правдамо чињеницом да се сама сексуалност не учи. Aко се сећаш свог пубертета... ниси се научио да те привлаче женске него су те од једном девојчице заинтересовале. Није требао нико да ти каже нити било шта слично. До једног тренутка ниси имао ништа са тим девојчицама, играо си фудбал с ортацима, крао шљиве.. и онда од једном.. бум.... знаш већ.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Ma ne zezaj nas sad Cloudkingu, što lažeš toliko nama svima u oči i to još na vjerskom Forumu? Gdje će ti duša, čovječe? Al ateisti si to dozvolit mogu, tako to valjda bude. Jasna stvar da si si sam izabrao svoju tu sexuolnost isto kao i svi mi ovdje na Forumu Ja na primjer se nisam dočekat mogao toga, prve moje riječi kad sam progovorio bile su: kad ćete mi donijet taj upitnik da izaberem tu svoju sexuolnost a baka naravno odmah trčala da mi donese taj upitnik dok sam ja čekao sjedeći na tuti pa da i to imam obavljeno i što prije za sobom. DA LI SEKSUALNOST UROĐENA ILI SE STIČE? пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 kako beba moze da se izjasni po bilo cemu? Видећеш ускоро. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 DA LI SEKSUALNOST UROĐENA ILI SE STIČE? Kakvo je to sad pitanje, isto kao da si pitao da li je mozak urodjen ili se stiče? Dajte mladenci razmišljajte malo, joj moj profesor fizike bi danas poludio kad bi vidio ovu današnju omladinu. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Aко се сећаш свог пубертета... Много пре пубертета... Код мене је кренуло пре поласка у основну школу, да ли са 5 или 6 година, нисам сигуран. Ђуро Станивук and Панарет је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Много пре пубертета... Код мене је кренуло пре поласка у основну школу, да ли са 5 или 6 година, нисам сигуран. причао см о првим симптомима сексуалности ивици како су могли да ти крену симптоми сексуалности пре пубертета :р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 A gdje ste vi stekli svoju sexuolnost? Ja na pijaci. Sjećam se tačno da nakon što sam ispunio taj upitnik, morao sam pričekat nekoliko godina, bio velik red na to, a kad sam jednom bio s mamom na pijaci i teglio pune cekere kad vidim tamo na štandu medju krompirima i crvenim lukom, nekakav paketić a na njemu moja adresa, kad ja to otvorim a vjerovali ili ne ono ta moja sexuolnost tamo zapakovana bila, poslali mi je DHL-om. Tako sam je stekao ja, uopšte je nije bilo teško ziskat, prvo upitnik pa dodavka a imaš to u rukama. Savlada to svako. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 причао см о првим симптомима сексуалности ивици како су могли да ти крену симптоми сексуалности пре пубертета :р Могли су. Како, појма немам. Али били су ту. Панарет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Могли су. Како, појма немам. Али били су ту. Изненадне ерекције кад дотична милица из четврте клупе средњи ред изађе на таблу? Ако си то имо свка ти част. ВАн тога не знам на шта мислиш.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Ja vidis ne bih... mogao si da kao klincu po ceo dan da mi prikazujs muskarce koji se ljube meni to nikad ne bi postalo prvlacno... ali j sam siguran u svoju seksualnost ocigledno... ....џаба ти, не можеш да релативизујеш нешто толико озбиљно као што је искуство и утицај околине Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Bebu... kakvo je ovo pitanje, kako beba moze da se izjasni po bilo cemu? Ти понекад веома изненађујеш својом пажњом и резоном... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука