Deki992 Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Прођите кроз тему и најтврђи, најхладнији и најфундаменталистичкији одговори су истински репрезенти црквеног учења. Упоредите то са канонима разним и са светоотачким писанијима и видећете да је то то, само писменије. Ова остала екипа су пинк православци који као нешто покушавају да уклопе у ту причу своје меканије, љубавније и разумније ставове, али се види из авиона да опасно штрче од свега што је кроз историју ходало под црквеним кишобраном. Једини разлог што они нису званично исечени је тај што је 20. век. 20 vek Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 То је све што имаш да кажеш о овој теми? Спамовање и прозивке? To je bilo malo sale, skamenjeni covece... Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Прођите кроз тему и најтврђи, најхладнији и најфундаменталистичкији одговори су истински репрезенти црквеног учења. Упоредите то са канонима разним и са светоотачким писанијима и видећете да је то то, само писменије. Ова остала екипа су пинк православци који као нешто покушавају да уклопе у ту причу своје меканије, љубавније и разумније ставове, али се види из авиона да опасно штрче од свега што је кроз историју ходало под црквеним кишобраном. Једини разлог што они нису званично исечени је тај што је 20. век. Ево га овај апоташта... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Једини разлог што они нису званично исечени је тај што је 20. век. Ниси у праву, 21. је век Остало јеси, ја за себе да кажем лично: моји ставови су овде у супротности са оним што је црквени идеолошки мејнстрим. Али, што рече негде Хегел, тим горе по црквене идеолошке мејнстримове. Juanito and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Али, коме да верујем? Малопре је Генијус поставио чланак о томе да јесте генетски урођено? Има ли нека озбиљнија литература од интернета? Nije postavio clanak o tome da jeste genetski (urodjeno) zasnovano, nego neuro-bioloski zasnovano. To je velika razlika. A i ono sto navode kao dokaze ne moze da podrzi pompezni naslov "urodjene" homoseksualnosti jer nisu iskljucili sredinske uticaje na velicinu i "funkcije" mozga koje navode kao primere. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 @, Попадијо, није ваљда да се те разочарао због својих теоријских ставова? Таман посла,љубљени....знам ја да ти сад теоретишеш и палиш ватру хехе... Оно беше Панарету упућено...заправо,ти си крив за све ахахахахах...знаш ти,знаш како да започнеш Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 pa na primer srebroljublje-drugaciji odnos prema novcu (imovini) prozdrljivost-jede se manje,ne skodi se zdravlju hranom preljuba-bude se veran svom partneru lenjost-trudi se covek da bude produktivniji,da se ne umrtvljuje lenjoscu... A sta ce homoseksualac,moze li on da nadje nekoga koga ce da voli,da mu bude veran (sa crkvenog gledista),kako ce on kanalisati svoju seksualnu energiju...Ili treba "jednostavno" da postane aseksalan,da bi udovoljio Bogu i narodu? И шта мислиш да је свима лакше него хомосексуалцима,јој како се вараш?! Грех је грех како год окренеш и кад се укорени тешко да се ишћупа борба,жртва и одрицање је потребна а онај никад не спава. Имају алтернативу,веру и уздање у Бога а не у сами себе,молитва,пост,покајање,исповест и сједињење с`Христом тј причешће. Што се љубави тиче нека се радују јер их Господ воли више него они сами себе што воле.Па зар мислиш да они који су стрејт никад нису сами,без партнера или ти без сексуалних односа?! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Не знам ја, стари мој, питао сам Ацу. Он каже да је суштина свега Крст. Ја питам онда што питам, без лукавства, већ само шта је крајња консвеквенца овог његовог става ... Брате, не знаш шта је крст док немаш жену. Понекад пожелим да сам дерпе, тако ми чукундеде врача... Лазар Нешић, Manastir Bradaca, Deki992 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Прођите кроз тему и најтврђи, најхладнији и најфундаменталистичкији одговори су истински репрезенти црквеног учења. Упоредите то са канонима разним и са светоотачким писанијима и видећете да је то то, само писменије. Ова остала екипа су пинк православци који као нешто покушавају да уклопе у ту причу своје меканије, љубавније и разумније ставове, али се види из авиона да опасно штрче од свега што је кроз историју ходало под црквеним кишобраном. Једини разлог што они нису званично исечени је тај што је 20. век. Jedino sto ja vidim ovde tvrdo i hladno jesu ovakvi postovi, satro nasmejani, a ispod haube ceka gnev u zasedi. Ili ti imas neki novi ren`gen da meris koliko je ko na temi fundamentalan? Cak je i na svoj nacin bezobrazno i neljudski ovo sto si napisao... Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Брате, не знаш шта је крст док немаш жену. Понекад пожелим да сам дерпе, тако ми чукундеде врача... ахахахахахахах.... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Брате, не знаш шта је крст док немаш жену. Понекад пожелим да сам дерпе, тако ми чукундеде врача... Из чега следи: не знаш шта је крст ако ниси муслиман. А нарочит крст носе милк шејкови. Лазар Нешић, Grizzly Adams, LISA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 И шта мислиш да је свима лакше него хомосексуалцима,јој како се вараш?! Грех је грех како год окренеш и кад се укорени тешко да се ишћупа борба,жртва и одрицање је потребна а онај никад не спава. Имају алтернативу,веру и уздање у Бога а не у сами себе,молитва,пост,покајање,исповест и сједињење с`Христом тј причешће. Што се љубави тиче нека се радују јер их Господ воли више него они сами себе што воле.Па зар мислиш да они који су стрејт никад нису сами,без партнера или ти без сексуалних односа?! Dance,ti si meni izuzetno draga forumasica i volim da citam tvoje postove ali,oko ove teme se jednostavno ne slazemo i ne razumemo u korenu samom,tako da necu vise da ti oduzimam vreme. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Таман посла,љубљени....знам ја да ти сад теоретишеш и палиш ватру хехе... Оно беше Панарету упућено...заправо,ти си крив за све ахахахахах...знаш ти,знаш како да започнеш Хвала ти попадијо на потврђеној љубави, познајеш ме у душу, нисам ни помислио да је другачије Брате, не знаш шта је крст док немаш жену. Имам, где не знам... Grizzly Adams, Juanito and Макрина је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leonida Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 U hriscanskom braku, koji nije tek prosto ugovor, nego bogocovecanska tajna, to je vec daleko od puke strasti... A van braka hricsani su vodjeni pukim strastima? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Jedino sto ja vidim ovde tvrdo i hladno jesu ovakvi postovi, satro nasmejani, a ispod haube ceka gnev u zasedi. Ili ti imas neki novi ren`gen da meris koliko je ko na temi fundamentalan? Cak je i na svoj nacin bezobrazno i neljudski ovo sto si napisao... Искрено, кад се ти будеш сложио са мном око оваквих ствари (не значи да нема милион других око којих се слажемо), озбиљно ћу се забринути. У ствари већ бих давно пре тога остао потпуно сам, јер би то значило да сам дубоко у балону, а само људи из балона (којих око себе немам) могу да живе покрај других људи из балона, а да не цикну. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука