Jump to content

Да ли имате непријатеље?

Оцени ову тему


Препоручена порука

Ако жена неће са тобом да истрпи беспарицу ни немој да је узимаш, дај је непријатељу.

 

Рече Ђуро Станивук на оној теми о парама и женама.

 

Иако знам да није мислио дословно, стадох и помислих: ”Па ја немам непријатеља!” Има доста људи које ”не миришем” или који мене ”не миришу”, што је сасвим нормално. Ако се свима свиђаш, добро се замисли шта није у реду. Али никога не бих могао да окарактеришем као непријатеља.

 

А ви?

Link to comment
Подели на овим сајтовима

У праву си нисам мислио дословно...већ онако, да буде мелодично...

 

Мислим да немам...можда пар бивших девојака  joooj

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Сви који мисле другачије и опонирају ми, непријатељи су ми. Ал није зато што ја лично тако хоћу, него што се противе најбољем систему и најбољим идејама, за које се ја залажем. 

 

У суштини, моји непријатељи су и непријатељи целог света, па и непријатељи себи самима, и зато би их требало уклонити. Све!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Covek koji nema neprijatelje,i nije covek ,vec poltron.

 

 Може бити.

 

А може и певати свој блуз без намере битне...

Link to comment
Подели на овим сајтовима

 Може бити.

 

А може и певати свој блуз без намере битне...

 

Е то...бик Фердинанд, само је мирисао цвеће...

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Имао сам  јако напет и ружан однос с једном особом и то неколико година. Мислим да сам у себи све превазишао када је та особа у питању, али се од тада нисмо видели па нисам сигуран. Не знам да ли би ме сада доживела као непријатеља. Мислим да ја њу не бих.

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Има пар људи са којима сам се озбиљно покачио...

 

Да ли су ми "непријатељи" то они знају, ја нисам никоме.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Овдје на форуму су људи сами за себе говорили да су са свима океј, а по мении једноставно не можеш бити океј са свима ( мислим, можеш, али... ) , јер да би био океј са свима, мораш да им се прилагођаваш (  океј, у овом свијету да би опстао мораш да се прилагођаваш) , али би онда морао имати  за свакога по једно лице, да би био океј...

'' Нека се нико не хвали да нема непријатеља, јер је то само доказ његове безвриједности.'' хер Боугеард

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Ја и моје племе смо непријатељи са Ђурађеновићима већ 200 година. Е то су прави непријатељи, зли и лукави, али се и ми не дамо, чак напротив, водимо против њих и никада нас неће победити. Чујете ли Ђурађеновићи, НИКАДА!

Осим њих, непријатељ ми је Зоран из 4/2, који има своју екипу каубојаца, а ја своју индијанаца. Воли да се прави важан и да прича како су они бољи, али га не слушајте, јак је само на причи, али када осети мој томахавк, да видите како цмиздри.

Осим њих, наравно велики непријатељи су ми Американци, Енглези, Французи, Италијани, Хрвати, Албанци, Бугари, Мађари, Нигеријци... масони, малтешки витезови, јевреји, илуминати, црнци, белци, жутаћи, муслимани, сике, хиндуисти...

 

 

 

(Извињавам се свима наведенима, искоришћени су само у шали. Таман посла да их не волим или да их сматрам мањим или већим. Волим све људе, нације, расе и вере)

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Мој највећи непријатељ је сотона значи не да ми мира напада ме на све могуће фронтове кроз дете,ближње,родитеље ...страшно и треба све то издржати и призивати Бога да више стане мало бре...нека покупи ствари и нека иде мало да гњави друге људе доста бре више мене гњави...Е сад има ту људи који ме не воле,не миришу итд мада  не би ваљало да ме сви воле и миришу..Тако и ја исто има људе са којима ни реч не проговорим али смо се пронашли и ту су где јесу у мом животу а са некима просто не иде па не иде... и то је то...Мада ја људски род немогу сврстати у непријатеље, па чак и да имам непријатеље то их сотона хушка бре...

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Podstaknuta vasim odgovorima, imam da kazem da nisam nikom neprijatelj, ali sasvim sam sigurna da postoje ljudi koji su meni neprijatelji, cak vrlo bliski ljudi. Medjutim, to uopste ne dozivljavam licno, jer su svi koji mrze i nekome zele zlo, zapravo duboko nesrecne osobe i na njih gledam sa tugom. Da su srecni i zadovoljni sobom, voleli bi ceo svet - ovo je aksiom!

Takodje, mogu da kazem da sam sa svima ok, kako Dragana veli. Ali to nikako (!) nije rezultat mog prilagodjavanja drustvu, jer je opste poznato da sam opstala ovako potpuno neprilagodjena 21-om veku. Ako zanemarimo cinjenicu da sam ''seljak veseljak'', ok sam sa svima, jer ne ulazim u debatu sa neistomisljenicima, kao i zato sto bezrezervno postujem svacije misljenje i ne pokusavam da ikome nametnem svoje. Razlicitosti su pozeljne, iz njih moze mnogo da se nauci. U svakom slucaju, covek uvek moze naci temu u kojoj se slaze sa drugim covekom i provesti tako sat-dva u sasvim lepom razgovoru. Ili jednostavno sve okrenuti na salu. Ako nemamo mnogo zajednickih tema, onda se necemo druziti, ali mozemo saradjivati; ako su nam vise puta glave okrenute u istom pravcu, onda cemo postati prijatelji.

I to je to.

La vita e bella! :)

Солидарност ће спасити свет.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Чланови који сада читају   0 чланова

    • Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
×
×
  • Креирај ново...