Bojan Lazic Написано Јун 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 On 4. 6. 2014. at 23:32, Драгана. рече Ма ти си мени познат однекуд I ti si meni isto poznata, kao da te znam odnekuda. bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Svašta pada čoveku na pamet da odgovori ali ipak bolje da sačekaš dok sve ne prodje. I tu je razlika, izmedju prolaznih reči i onih koji su Bogu drage, i blagodatno zažive u neprolaznoj večnosti. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan Lazic Написано Јун 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Admine, banuj me i izbrisi temu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan Lazic Написано Јун 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 On 4. 6. 2014. at 23:44, Volim_Sina_Bozjeg рече Svašta pada čoveku na pamet da odgovori ali ipak bolje da sačekaš dok sve ne prodje. I tu je razlika, izmedju prolaznih reči i onih koji su Bogu drage, i blagodatno zažive u neprolaznoj večnosti. Sta sad nije u redu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 sve je u redu sunce sija podjednako za svakog. predugo se zadržavam,moraću da menjam tu osobinu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan Lazic Написано Јун 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 On 4. 6. 2014. at 23:53, Volim_Sina_Bozjeg рече sve je u redu sunce sija podjednako za svakog. predugo se zadržavam,moraću da menjam tu osobinu. TREBA RAZMISLJAT O SVEMU. LAKU NOC BURAZ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 On 4. 6. 2014. at 23:22, Bojan Lazic рече [...] Biblija uci potpuno nesto drugacije! [...] Исус Христос: "Тада ће рећи и онима што му стоје с лијеве стране: Идите од мене, проклети, у огањ вјечни који је припремљен ђаволу и анђелима његовим...и ови ће отићи у муку вјечну, а праведници у живот вјечни." (Мат 25, 41; 46) Bojan Lazic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Subota je super, specijalno petak na subotu., jer lepo možeš da izađeš, nađeš se sa prijateljima, prozezaš se Volim_Sina_Bozjeg, Grizzly Adams and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 On 5. 6. 2014. at 6:47, DankaM рече Subota je super, specijalno petak na subotu., jer lepo možeš da izađeš, nađeš se sa prijateljima, prozezaš se Реално, после овакве поруке, а и иначе, било је само питање времена када ће се на овој теми појавити Жељко, ал не И него Ј. Што онда ја да не будем први? https://www.youtube.com/watch?v=_hoqUaaxA4U DankaM је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 http://vukajlija.com/zabava/posteri/45692 Justin Waters, RYLAH, DankaM and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Кацмо већ код дотичног... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 @@ RYLAH, ja zaboravila na tu pesmu... Ali otvara se Šlep u petak, tako da bi bilo kul videti šta ima ovog petka na subotu I svakako, malo mi je čudno to cimanje oko formalnosti, subota, nedelja, whatever, to ima neki svoj smisao, ali opet ne vidim poentu: to mi je otprilike slično kao i kad ljudi neće da rade na crveno slovo, pošto se ne valja, a ne odu na liturgiju... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 On 5. 6. 2014. at 8:17, DankaM рече Ali otvara se Šlep u petak Ко, односно шта је то "Шлеп" за нас са јефтинијим улазницама из провинције? On 5. 6. 2014. at 8:17, DankaM рече I svakako, malo mi je čudno to cimanje oko formalnosti, subota, nedelja, whatever, to ima neki svoj smisao, ali opet ne vidim poentu: to mi je otprilike slično kao i kad ljudi neće da rade na crveno slovo, pošto se ne valja, a ne odu na liturgiju... Закон је тамо где не постоји љубав, осећај, склад, назови то како хоћеш. Није ни закон безвезе постављен, само што праву поенту закона схватиш тек када погледаш позадину због које је закон донет у времену у ком је донет, и за кога је донет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Шта сам пропустио? Још једно лажно представљање? Опет нека манекенка? Grizzly Adams, DYNABLASTER, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 On 5. 6. 2014. at 8:21, Juan рече Шта сам пропустио? Још једно лажно представљање? Опет нека манекенка? Јок брате, само Жељко Јоксимовић, Педо Бер и Миња Субота, стандардно јутро на Поукама. ИгорМ, Ђуро Станивук, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука