Jump to content

Препоручена порука

On 4. 6. 2014. at 23:44, Volim_Sina_Bozjeg рече

Svašta pada čoveku na pamet da odgovori ali ipak bolje da sačekaš dok sve ne prodje.

I tu je razlika, izmedju prolaznih reči i onih koji su Bogu drage, i blagodatno zažive u neprolaznoj večnosti.

Sta sad nije u redu? 

Подели на овим сајтовима

On 4. 6. 2014. at 23:22, Bojan Lazic рече

[...]

Biblija uci potpuno nesto drugacije! [...]

Исус Христос: "Тада ће рећи и онима што му стоје с лијеве стране: Идите од мене, проклети, у огањ вјечни који је припремљен ђаволу и анђелима његовим...и ови ће отићи у муку вјечну, а праведници у живот вјечни." (Мат 25, 41; 46)

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2014. at 6:47, DankaM рече

Subota je super, specijalno petak na subotu., jer lepo možeš da izađeš, nađeš se sa prijateljima, prozezaš se :)

Реално, после овакве поруке, а и иначе, било је само питање времена када ће се на овој теми појавити Жељко, ал не И него Ј. Што онда ја да не будем први?

https://www.youtube.com/watch?v=_hoqUaaxA4U

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

@@ RYLAH,

:D ja zaboravila na tu pesmu...

Ali otvara se Šlep u petak, tako da bi bilo kul videti šta ima ovog petka na subotu :)

I svakako, malo mi je čudno to cimanje oko formalnosti, subota, nedelja, whatever, to ima neki svoj smisao, ali opet ne vidim poentu: to mi je otprilike slično kao i kad ljudi neće da rade na crveno slovo, pošto se ne valja, a ne odu na liturgiju...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2014. at 8:17, DankaM рече
Ali otvara se Šlep u petak
Ко, односно шта је то "Шлеп" за нас са јефтинијим улазницама из провинције?

On 5. 6. 2014. at 8:17, DankaM рече
I svakako, malo mi je čudno to cimanje oko formalnosti, subota, nedelja, whatever, to ima neki svoj smisao, ali opet ne vidim poentu: to mi je otprilike slično kao i kad ljudi neće da rade na crveno slovo, pošto se ne valja, a ne odu na liturgiju...
Закон је тамо где не постоји љубав, осећај, склад, назови то како хоћеш. Није ни закон безвезе постављен, само што праву поенту закона схватиш тек када погледаш позадину због које је закон донет у времену у ком је донет, и за кога је донет. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2014. at 8:21, Juan рече

Шта сам пропустио? Још једно лажно представљање? Опет нека манекенка?

Јок брате, само Жељко Јоксимовић, Педо Бер и Миња Субота, стандардно јутро на Поукама.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...