Bojan Lazic Написано Јун 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Видим, фејкер си, неам шта да причам с тобом. ај поз Bog mi je svjedok. Pozz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 4, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Дајте бре, не силујте тему Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 nek otvori novu temu o postovanju Marije i svetaca...ikone i subota su bile na dnevnom redu. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 nek otvori novu temu o postovanju Marije i svetaca...ikone i subota su bile na dnevnom redu. Poslo sam ti poruku na privates aj vidi Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 momenat Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan Lazic Написано Јун 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 nek otvori novu temu o postovanju Marije i svetaca...ikone i subota su bile na dnevnom redu. Ti si stvarno vidivid lik, bas sam to htio. Zato cu da preskocim i da postavim temu u vezi zagrobnog zivota - ako ne budem banovan, koji slucajem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Kao pa da ima nekih razloga da ne budeš banovan. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 nemoj preskakati idi po redu ipak si ti clan crkvenog odbora i pravoslavac Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Poslo sam ti poruku na privates aj vidi poruka je vidjena Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Mi smo govorili o misljenju ako se ne varam, a izvori su iz Bibllije. Hvala za link. О какво мишљење да ти дам :.mislise. када је извор изградила и уобличила, адвентистичке догматско-доктринарне погледе на свет, Елен Вајт... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan Lazic Написано Јун 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Kao pa da ima nekih razloga da ne budeš banovan. Razlog da ne budem banovan? A koji su to razlozi zbog kojih bi trebao da budem banovan? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Razlog da ne budem banovan? A koji su to razlozi zbog kojih bi trebao da budem banovan? to znaju samo oni koji te malo pažljivije čitaju. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Razlog da ne budem banovan? A koji su to razlozi zbog kojih bi trebao da budem banovan? Имаш ли фб? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 nema fb ima samo mesto u crkvenom odboru https://www.pouke.org/forum/topic/34163-ikone-idolopoklonstvo/#entry1109044 Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan Lazic Написано Јун 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 О какво мишљење да ти дам :.mislise. када је извор изградила и уобличила, адвентистичке догматско-доктринарне погледе на свет, Елен Вајт... Ja sam samo citirao stihove iz Biblije, zar je bitno sa kojeg je sajta - izvor je isti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука