w.a.mozart Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Ниси добро испратио савете. Tipično za mene, kaj ne? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Podrzava suverenitet a zasto?Jer je Ukrajina bila prva zemlja koja je bila protiv ocepljenja Kosova... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Da, da oce to tako. Kao sto su po slicnim baba Vanga prorocantsvima Slovenci morali jesti korenje nakon odvajanja od SFRJ. Мислим да тренутно једу корење... Тања1 and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Мислим да тренутно једу корење... Ma oni su maheri, znaš li samo kakve sve salate prave od različitih korenja,to je prosto neverovatno. Inače najbolje kombinacije korenja prave oni slovenački državljani koji na kraju prezimena imaju ić. Da napomenem i predivan ambijent gde se te salate služe,prosto te odobrovolji da ne pogledaš cenu. Тања1 and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Територија није битна, већ људи који живе на њој, њихов карактер, духовне тековине, цивилизација, историја, култура... Народ је битан. Па како се онда не сети да поменеш већински народ који живи на Косову и који је исто тако "нормално, легално, на референдуму" одлучио да се одвоји од Србије? Није у реду наводити само "територијалне разлоге", нисмо животиње већ људи. Нисмо патриоте већ родољуби. Ко се брине само о "територији" заборавља како је узвишено бити Човек. Слажемо се 100%. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Па како се онда не сети да поменеш већински народ који живи на Косову и који је исто тако "нормално, легално, на референдуму" одлучио да се одвоји од Србије? На ком то референдуму? Manolis, Volim_Sina_Bozjeg, Ђуро Станивук and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 На ком то референдуму? http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B5%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%83%D0%BC_%D0%BE_%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8_%D0%9A%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B0 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B5%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%83%D0%BC_%D0%BE_%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8_%D0%9A%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B0 Знам за то, али то није био референдум, него "референдум". Тачније, изјашњавали су се по кућама, без бирачких спискова и свега осталог, био је то више пропагандни чин. И не може се рећи да је валидна воља народа 17 година пре проглашења независности, јел тако? Не опонирам овде теби, него се стално провлачи та нека теза о референдуму. Референдум на крају није ни битан толико, јер је јасна била воља косметских Албанаца 2008. године, њихова скупштина је то изгласала уз одобрење међународне заједнице, али је у међународноправном смислу било потребно одржати референдум како би воља народа била неспорна, онда када се стекну услови за самоопредељење, а тога није било, и сада се покушава тако нешто исфабриковати. Manolis and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 О томе може да се разговара, али овде није тема. Указао сам на недоследност и контрадикторност у ставовима брата ког сам цитирао. Није ми ни важно да заузимам неку страну, али кад се нешто напише требало би да буде бар доследно. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 "нормално, легално, на референдуму" одлучио да се одвоји од Србије? Хаха! Ма како да не. Ако је то за тебе био референдум онда стварно... Тања1 and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Наравно, све што нам се не свиђа није референдум, а оно што нам се свиђа је референдум. Објективност и логика par excellence! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Samo lagano... korak po korak... još da 2-3 izjave pa će se doći i do potpune podrške EU i sankcija Rusiji. Slušaju Čomskog i primenjuju njegove savete Noam Chomsky in Czech Republic You Tube video in english (04.06.2014. radio Wave) https://www.pouke.org/forum/topic/34227-noam-chomsky-in-czech-republic-you-tube-video-in-english-04062014-radio-wave/ to bilo jučer 19:00, ovo je snimak, mi o vuku a vuk na vrata, hahahahaha Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Наравно, све што нам се не свиђа није референдум, а оно што нам се свиђа је референдум. Објективност и логика par excellence! Ма браво царе! Наравно да то НИЈЕ референдум. Само србин чији је мозак испран може да призна такав племенски референдум. Ја за разлику од тебе не бацам дрвље и камење на моју државу и на свој народ са којим се саосећам у овом лудом времену. Тања1, Sasa Kolbas and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Referendum moze biti legalan samo ako se vlada drzave od koje se odvajas saglasi da ga odrzis. Krimski referendum je odrzan samoinicijativno, i proslo je samo zato sto ima podrsku velesile Rusije. Sam Putin je izjednacio odvjanje Krima sa odvajanjem Kosova, i rekao ako moze Kosovo moze i Krim. Dakle krimski referendum je nelegalan jer nije dobio saglasnost Kijeva niti ga priznaje iko osim Rusije. Na Kosovu nije bilo referenduma, ali to ne mijenja stvar, i da se odrzao zna se kakav bi bio rezultat. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Ја немам потребу да доказујем да сам Србин. Као што сам рекао, није битно шта мислимо о том примеру, навео сам га само да укажем на недоследност у цитираним ставовима. Што каза Аристотел: "It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it". ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука