Jump to content

Хришћански поглед на вантелесну оплодњу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, Ćiriličar рече

Ne blamiraj se Putine...Lesandro (o. Aleksandar) je velika faca ispred SPC u odnosima sa javnosti...ili ti "javnoj sferi" (ne onoj hercegovackoj).

Poslusali mene :) da ne treba covek kao on da bulazni po forumima, nego da radi velike stvari za Crkvu, da ne zakopava talente... i angayovali coveka...a pre svega rukopoloyili ga - fala Bogu.

Ne znam tacno funkciju, ali ako hoce moze djakon da nam kaze - nije zgoreg. Naravno da ima blagoslov.

MISIJA.RS

Одсек за дијалог у јавној сфери Одсек за дијалог у јавној сфери је усмерен на мисионарски рад са академским слојевима нашег друштва, а пре свега са...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Владимир Владимирович Цар1 рече

У сваком случају има верника који се не слажу са ђаконом.:D

Pa ne moze on da gresi...covek doktorirao na Zizjulasu :)...salim se...pa, druze, ko ce narodu udovoljiti...licno mislim da je djakon "kao stvoren" za nastupe...izgledom, retorikom, znanjem....ima tu "zicu" da blago, nenapadno, beskompromisno "provuce" pravoslavno ucenje u nezdravu javnu sferu...bolesnu bolje reci.

Jer da nastupa kao neki prepodobni zilot, samo bi razjario ionako razjarene crkvomrzitelje, i samo bi produbio predrasude, i samo bi jos vise odvojio Crkvu od onih koji su odvojeni...poenta je da budes kao i svi ostali iako nisi "od ovoga sveta".

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ćiriličar рече

Pa ne moye on da gresi...covek doktorirao na Zizjulasu :).

Ма јок. То је био мастер рад. Докторирао на Григорију Богослову и Августину.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ćiriličar рече

@Александар Милојков  :)

Lepo....slava Bogu.

Ti, djakone, dize nos onomad kad sam Ti rekao da ne tracis vreme na Poukama :)

Kako god - radujem se iskreno - pomeni ako se setis!

Нисам дигао нос. Једноставно сам престао да пишем. Нема се времена. Ево и сад пишем, упоредо припремајући се за сутрашњу панел дискусију у Дому омладине.

Подели на овим сајтовима

@Александар Милојков Ovaj link vam je pogresnan, umesto Lukovica likuju na Tebe.

MISIJA.RS

Одсек за апологетску мисију Одсек за апологетску мисију је усмерен на хватање у коштац са поплавом секташтва, гуруизма и New Age покретâ на нашим просторима. Овај...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Александар Милојков рече

А ево и професора Пена, који је много икономичнији од мене, по питању вештачке оплодње:

Na brzaka preslusao Pena...nije ostao dorecen za Patrijarha Pavla...poceo recenicu kao da je blagoslove davao ljudima pa i nekim svestenicima...ali ne rece konkretno za sta - mada kontest je nedvosmislen!

Ne znam sta da kazem...neuk sam...ali...skakljivo...ima vise godina, vladika David bese, cini se, izricito protiv.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ćiriličar рече

@Александар Милојков Ovaj link vam je pogresnan, umesto Lukovica likuju na Tebe.

MISIJA.RS

Одсек за апологетску мисију Одсек за апологетску мисију је усмерен на хватање у коштац са поплавом секташтва, гуруизма и New Age покретâ на нашим просторима. Овај...

Знам, јавио сам да исправе. Данас је сајт подигнут, па има још по која грешка.

Подели на овим сајтовима

@Владимир Владимирович Цар1 Aj' se manemo nadgornjavanja...tema postaje zanimljiva..uglavnom ili radi Jovane ili kako god...polako SPC pocinje da prica o bioetici...mada mislim da bi trebali da se dobro informisu od medecinara sta se desava...pa da imaju svoje stavove zvanicne. Mada...teska su vremena, nama je mozda najbolje da cutimo...da nam "brod" ne roknu na hridi i potope nas sve...nisam pametan.

Sa katolicima i muslimani, mislim da je naivno i pretenciozno zadirati u dogmatiku...sa njima treba ove svakodneven, egizstencijalne stvari da se resavaju...gde smo na istoj strani...zajendo smo jaci.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Владимир Владимирович Цар1 рече

Сматрам да нема потребе опет да те стављам на одобравање из тог разлога те молим да своје мипљење изнесеш у некој другачијој форми

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...