Deja Vu Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 On 6. 12. 2015. at 14:18, Paradoksologija рече Može. Padnem još pre no što popijem prvo pivo. Želim bazen pun piva Хаха, може али ћу га ја већ пола испразнити. Желим да Парадоксологија буде либерална феминисткиња. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Желим да нико не одговори пре мене Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 On 6. 12. 2015. at 14:21, Deja Vu рече Хаха, може али ћу га ја већ пола испразнити. Желим да Парадоксологија буде либерална феминисткиња. Riješeno ti je to, i tebe će o jadu zabaviti.Želim mir u svijetu. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Их, па и врапци знају да се спрема војевање Хоћу бре да ми будућа снајка смрша 30 кила :D Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 On 6. 12. 2015. at 14:23, Ayla рече Riješeno ti je to, i tebe će o jadu zabaviti. Želim mir u svijetu. Ceo ljudski rod nestane. Mir! Želim ŽRU okupljanje Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Hocu da se popnem a Boga mi i sidjem ziva i zdrava sa Mont Everesta. ( Tako sam u mogucnosti ) Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 On 6. 12. 2015. at 14:30, Adelaida рече Hocu da se popnem a Boga mi i sidjem ziva i zdrava sa Mont Everesta. ( Tako sam u mogucnosti ) Može. Kad budeš imala 107 godina i tamo ugrade lift. Želim ŽRU okupljanje. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 On 6. 12. 2015. at 14:32, Paradoksologija рече Može. Kad budeš imala 107 godina i tamo ugrade lift. Želim ŽRU okupljanje. Пада, не рече време место и о чијем трошку. Хоћу голуба у руци а не на грани. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 On 6. 12. 2015. at 14:32, Paradoksologija рече Želim ŽRU okupljanje. Pre cu se ja popeti na Everest i sici nego sto ce se ZRU okupiti Od tog posla nema nista Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 On 6. 12. 2015. at 14:26, Драгана Милошевић рече Их, па и врапци знају да се спрема војевање Хоћу бре да ми будућа снајка смрша 30 кила :D Popije Alisin čarobni napitak... i smanji se. I nastavi da se smanjuje, dok ne postane patuljica. On 6. 12. 2015. at 14:35, rapsodija u plavom рече Пада, не рече време место и о чијем трошку. Хоћу голуба у руци а не на грани. Napadne te pobesneli golub. Želim da sutra bude dovoljno lepo vreme za vožnju bicikla. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Biće, ali biciklo si prodala...ne sjećaš se?Želim da zaboravim jučerašnji dan ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 On 6. 12. 2015. at 14:55, Ayla рече Biće, ali biciklo si prodala...ne sjećaš se? Želim da zaboravim jučerašnji dan Naravno! Pretvara se u Dan mrmota - svakog dana se ponavlja i svakog dana ga zaboravljaš. Želim dobar bicikl. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 On 6. 12. 2015. at 14:58, Paradoksologija рече Naravno! Pretvara se u Dan mrmota - svakog dana se ponavlja i svakog dana ga zaboravljaš. Želim dobar bicikl. Бајс не може бити добар, само скуп и функционалан. Желим укусну посну чоколода али баш баш ......... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 On 6. 12. 2015. at 15:00, rapsodija u plavom рече Бајс не може бити добар, само скуп и функционалан. Желим укусну посну чоколода али баш баш ......... Ja ti je donesem. Ali onda okrenem leđa. Što iskoriste moja deca da te napadnu. Hoću skup i funkcionalan bajs, ali da ga ne platim Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 On 6. 12. 2015. at 15:01, Paradoksologija рече Ja ti je donesem. Ali onda okrenem leđa. Što iskoriste moja deca da te napadnu. Hoću skup i funkcionalan bajs, ali da ga ne platim Може , у БУлевару имају добре, али спреми се за ћорку. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука