Ведран Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 On 22. 7. 2012. at 21:53, lidija рече t1221 Хммммммм,......је л` су ова два случаја повезана 0409_feel не нису...али нам је Кирил дивно описао стање у које се налази, па, хвала му што је то поделио са нама.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 meni se dogodilo lepo to sto se mojoj sestri dogodilo lepo- spas u poslednji cas, stvarno sam hepi Лидија Миленковић, Драшко and Silence је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija88 Написано Јул 23, 2012 Пријави Подели Написано Јул 23, 2012 On 22. 7. 2012. at 21:58, lidija рече Честитам од свег srcee t4431 0442_feel 0442_feel 0442_feel Хвала Лидија srcee facenew22222222 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 23, 2012 Пријави Подели Написано Јул 23, 2012 Sita se ispričah sa Lidom na statusu.I setila se nekih lepih trenutaka kad sam bila dete.Hvala Lido bliss jeeee Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 23, 2012 Пријави Подели Написано Јул 23, 2012 Sita se ispričah sa Anastasijom na statusu.I setila se nekih lepih trenutaka kad sam bila dete.Hvala Anastasija bliss jeeee 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha poljubac Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 23, 2012 Пријави Подели Написано Јул 23, 2012 :group111: smej.gif smej.gif E sad me i nasmeja ali pošteno! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Јул 24, 2012 Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 како се лепе ствари дешавају форумашима bliss jeeee честитам на познанствима, заљубљености, дипломи, угодно проведеном времену или једноставно лепим емоцијама! а што се мене тиче, трудим се да живим у складу са "својим" потписом, и да ми сваки дан буде окупан сунцем, без обзира да ли је сунце испод или изнад облака... Sasa2000, Jefimija88, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Јул 24, 2012 Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 Ja sam postala majka divnom decaku od 4800g i 60 cm. mali dzin kako rekose lekari...Najveca beba u Zemunu.Hvala Bogu!!!! Jefimija88, мирођија, Pantera and 22 осталих је реаговао/ла на ово 25 "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 On 24. 7. 2012. at 14:03, volga рече Ja sam postala majka divnom decaku od 4800g i 60 cm. mali dzin kako rekose lekari...Najveca beba u Zemunu.Hvala Bogu!!!! ЧЕСТИТАМ ОД СРЦА!!! како се зове мали? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 Danijela mi ispričala kako je na moru satima sa dvojicom 'ne-crkvenih' ljudi pričala o Bogu i Crkvi Njegovoj. Seme je posejano.... мирођија, Silence , obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 Јутрос сам разговарала са мојим парохом у цркви. Нико нас није прекидао,запиткивао, нису звонили телефони. Тако сам га јасно чула и разумела. И схватила да имам још једно дивно људско биће пред собом. Онда смо мало сели у црквеној продавници да отац нешто запише и наставили разговор.Придружи нам се и жена која је ту продавачица и све друго што треба. Прима телефонске позиве, даје савете, понекад мало и грди нестрпљиве. Наизглед обичан разговор се водио као да смо најрођенији, нас троје, у име Господње, била је то права трпеза љубави. Лидија Миленковић, kirios1, katja and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Има доста мрачних тема па да мало освежимо стару тему Био је наступ балетске групе моје ћерке, још мало па крај полугодишта (што ће рећи идем на распуст), добио сам пар комплимената од жене, крећемо се ка нечем лепом надам се Пре недељуу дана сам имао диван одлазак до једног манастира, било је лепо, чудесно, охрабрујуће Данас сам се прошетао Ташом, свратио до Цркве, доживео нешто лепо Кренуло ми вежбање (свако врсте) Ајмо људи! шта има лепо код вас? Silence , Grizzly Adams, feeble and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Vratio mi se tajo iz Kazahstana i ostaće nekoliko meseci u Srbiji Sasa2000, Биљана and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 On 17. 12. 2012. at 14:55, DankaM рече Vratio mi se tajo iz Kazahstana i ostaće nekoliko meseci u Srbiji Јел доно` нешто тајо? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Драшко, Silence , DankaM and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука