Jump to content

Ширите добре вибрације

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 22. 7. 2012. at 21:53, lidija рече

t1221 Хммммммм,......је л` су ова два случаја повезана 0409_feel

не нису...али нам је Кирил дивно описао стање у које се налази,

па, хвала му што је то поделио са нама....

Подели на овим сајтовима

meni se dogodilo lepo to sto se mojoj sestri dogodilo lepo- spas u poslednji cas, stvarno sam hepi :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Sita se ispričah sa Lidom na statusu.I setila se nekih lepih trenutaka kad sam bila dete.Hvala Lido bliss jeeee

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Sita se ispričah sa Anastasijom na statusu.I setila se nekih lepih trenutaka kad sam bila dete.Hvala Anastasija bliss jeeee

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha poljubac

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

:group111: smej.gif smej.gif girl_smiley E sad me i nasmeja ali pošteno!

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

како се лепе ствари дешавају форумашима bliss jeeee

честитам на познанствима, заљубљености, дипломи, угодно проведеном времену или једноставно лепим емоцијама!

а што се мене тиче, трудим се да живим у складу са "својим" потписом, и да ми сваки дан буде окупан сунцем, без обзира да ли је сунце испод или изнад облака...

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

Ja sam postala majka divnom decaku od 4800g i 60 cm. 0505_music0506_music0507_music0510_music0508_music0513_music0504_music0511_music0502_music

mali dzin kako rekose lekari...Najveca beba u Zemunu.Hvala Bogu!!!!

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

On 24. 7. 2012. at 14:03, volga рече

Ja sam postala majka divnom decaku od 4800g i 60 cm. 0505_music0506_music0507_music0510_music0508_music0513_music0504_music0511_music0502_music

mali dzin kako rekose lekari...Najveca beba u Zemunu.Hvala Bogu!!!!

ЧЕСТИТАМ ОД СРЦА!!!

како се зове мали? :)

Подели на овим сајтовима

Danijela mi ispričala kako je na moru satima sa dvojicom

'ne-crkvenih' ljudi pričala o Bogu i Crkvi Njegovoj.

Seme je posejano....

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

Јутрос сам разговарала са мојим парохом у цркви. Нико нас није прекидао,запиткивао, нису звонили телефони.

Тако сам га јасно чула и разумела. И схватила да имам још једно дивно људско биће пред собом.

Онда смо мало сели у црквеној продавници да отац нешто запише и наставили разговор.Придружи нам се и жена

која је ту продавачица и све друго што треба. Прима телефонске позиве, даје савете, понекад мало и грди нестрпљиве.

Наизглед обичан разговор се водио као да смо најрођенији, нас троје, у име Господње, била је то права трпеза љубави.

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Има доста мрачних тема па да мало освежимо стару тему

Био је наступ балетске групе моје ћерке, још мало па крај полугодишта (што ће рећи идем на распуст), добио сам пар комплимената од жене, крећемо се ка нечем лепом надам се

Пре недељуу дана сам имао диван одлазак до једног манастира, било је лепо, чудесно, охрабрујуће

Данас сам се прошетао Ташом, свратио до Цркве, доживео нешто лепо

Кренуло ми вежбање (свако врсте)

Ајмо људи! шта има лепо код вас?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 17. 12. 2012. at 14:55, DankaM рече
Vratio mi se tajo iz Kazahstana i ostaće nekoliko meseci u Srbiji :)

Јел доно` нешто тајо?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...