Лидија Миленковић Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 On 21. 7. 2014. at 11:58, мирођија рече Ма живеће овај народ док има онакве деце... I ovakvih zastupnika pred Gospodom On 21. 7. 2014. at 11:58, мирођија рече Георгије...''дај им Боже доста сарме''... Car je Данче* and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Душа... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 On 21. 7. 2014. at 10:11, Zedan da se o veri zbori рече Трећа година званично буџет! Од скоро сам почео да пискарам поезију. Био сам скептичан колико су песме добре, па сам неколико послао на књижевни конкурс. Освојио сам треће место Ако желиш, подели те песме са нама. Волео бих да прочитам. Crnokosa, Рада. and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 On 27. 7. 2014. at 19:56, Suncokret54 рече ...седим са Иваном, ручамо, и како су ме понеле мисли велим: " Ицо, одакле год одем ту буде боље него што је било"...и наведем неколико свежих примера... још нисам ни завршио мисао он се засмеја и каже " Па, да те онда експедујемо за Америку!"...како смо се смејали... Ovo me podsetilo na mog pokojnog tasta. Ja jednom bio kod njega ( pre nego što se upokojio) i posle nekog vremena kažem :" Idem, 'ajd zdravo:" A on meni kaže:" Pa gde ćeš sad ? Pa sad će biti najbolje kad ti odeš." Ne znam zašto ali meni je ovo bilo uvek jako smešno. Suncokret54, Zero and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 2, 2014 Пријави Подели Написано Август 2, 2014 Данас нам је диван дан мом детету рођендан. :msn_cake: Sanja Т., Trifke, nickelpower and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 2, 2014 Пријави Подели Написано Август 2, 2014 On 2. 8. 2014. at 12:47, Дани рече Данас нам је диван дан мом детету рођендан. :msn_cake: evo jedna lepa torta za poklon..... Саша од Москве, Олимп, Имена Ми Мога Јована and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 2, 2014 Пријави Подели Написано Август 2, 2014 @@JESSY, Прелепа је Џеси..Хвала драга.. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Имена Ми Мога Јована Написано Август 2, 2014 Пријави Подели Написано Август 2, 2014 Размишљам... пре неких недељу дана или две, небитно када, позвао ме је брат, тачније полубрат, рано ујутру да би ми рекао да се налази испред моје капије и да откључам врата. Иначе, он живи у другом граду и треба му у просеку негде око два и по сата да колима стигне у мој град. А да - била сам баш пријатно изненађена и много више. Плутон, Олимп and LISA је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 2, 2014 Пријави Подели Написано Август 2, 2014 On 2. 8. 2014. at 12:47, Дани рече Данас нам је диван дан мом детету рођендан. :msn_cake: СРЕЋАН РОЂЕНДАН НАШОЈ ДУДИЊИЦИ :oleeeee: https://www.youtube.com/watch?v=Ys9vyLSwBw0 Trifke, JESSY, LISA and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 2, 2014 Пријави Подели Написано Август 2, 2014 @@Лидија Миленковић, Хвала Лидо од срца... :* те нас две пуно! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nickelpower Написано Август 2, 2014 Пријави Подели Написано Август 2, 2014 On 2. 8. 2014. at 12:47, Дани рече Данас нам је диван дан мом детету рођендан. :msn_cake: Srecan joj rodjendan Neka je ziva i zdrava! LISA, Олимп, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 2, 2014 Пријави Подели Написано Август 2, 2014 Нека је жива и здрава мала Дуњица и да слави рођендан у здрављу и весељу још више од 100 лета Господњег. Лидија Миленковић, Sanja Т., Олимп and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Opet imam muka sa kompom, pa sam redje na forumu. Juce sam bila u Kraljevu na ustolicenju, bilo je prelepo i ne mogu zbog kompa da postavim neke fotografije, al ajd sad, sta cu... Odose vladike i patrijarh sa svestenstvom na rucak ko ljudi u neki restoran u Kv, a mi narodna boranija, smo dobili ekstra lanc pakete (salate dve, prsuta, kackavalj,budimska,ljuta papricica, super zemicka,pecenje jagnjece i prasece,prste da izgrizes,plasticni nozic i viljuska, i po vlazna maramica za ruke). Voda kisela hladna, super sokovi,,, ma ljudi kako je sve bilo lepo, nisam mogla da shvatim... :bendoff: Tasa se nasao naravno odmah sa decom, delio je savete majkama da ne dovode malu decu sa igrackom u crkvu. Kaze Tasa, ...''Nemoj da mu donosis tu igracku u crkvu.To je za obdaniste, neka rano nauci sta je obdaniste, a sta crkva...'' Presrecna sam jer sam se upoznala i razgovarala sa Hilendarskim igumanom Metodijem. 8086.gif Evo fotgrafija sa bloga sestre koja je bila sa nama u Kraljevu. http://blagovesnikguca.blogspot.com/2014/08/blog-post.html Данче*, Саша од Москве, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 On 4. 8. 2014. at 17:07, мирођија рече Kaze Tasa, ...''Nemoj da mu donosis tu igracku u crkvu.To je za obdaniste, neka rano nauci sta je obdaniste, a sta crkva...'' ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Нешто што није лепо, али је корисно (за мене). bgpj је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука