Jump to content

Жене помагајте...(а може и браћа)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 132
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Па рецимо да су ме лагале себе да оправдају... нпр..... 

Онда је њихов проблем ...Мислим да треба више да обратиш пажњу на оно што ти прећуте јер ту доста пише..

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Прво преиспитај себе јер човек који у све сумља , често и сам греши у многим стварима .

Све то лепо звучи, ал шта значи преиспитати себе у овим стварима. КОја питања да поставим себи? 

Онда је њихов проблем ...Мислим да треба више да обратиш пажњу на оно што ти прећуте јер ту доста пише..

То ме редовно и брине.. ево скоро сам имао неку ситуацију... нешто прича... мало нелогично... нешто прећуткује можда... и ја се сад размишљам шта. А можда ништа не прећуткује већ не уме да искаже све што мисли... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Уосталом вероватно мораш порадити на себе чим су те слагали и

Slažem se. Kada su svi oko tebe ludi, a samo ti pametan (ili svi oko tebe lažljivci a samo ti divan,itd), znači da sa tobom nešto debelo nije u redu.

сумља

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Не верујем женама у емотивним односима уопште... мислим да ме све лажу у све сумњам...

Шта да радим? :Р 

Како да се ослободим толиког неповерења?

hm, i ja tako sa muškarcima...eto isti problem

Подели на овим сајтовима

Па рецимо да су ме лагале себе да оправдају... нпр..... 

Ај могу да скапирам то у односу са друговима.. ал не могу са женама. Ја редовно дајем више него што примам.... јел треба да се инатим више - да дајем мање? 

Ne mislim na "kolicinu" vec upravo na istinu?

Slagala te? Razlog je potpuno nebitan, radi se o nepostenoj osobi ...pali snajka, nadji drugoga da lazes ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

То ме редовно и брине.. ево скоро сам имао неку ситуацију... нешто прича... мало нелогично... нешто прећуткује можда... и ја се сад размишљам шта. А можда ништа не прећуткује већ не уме да искаже све што мисли... 

Баш тако можда не уме да искаже речима али сад обрати пажњу на њена дела :)

Подели на овим сајтовима

Све то лепо звучи, ал шта значи преиспитати себе у овим стварима. КОја питања да поставим себи? 

Зашто у напред имаш негативан став према женама , оне нису исте и има и оне које нису склоне лажима . Жене које нису склоне да лажу , тешко пада да их неко окаратерише као лажљивице , па макар биле и у мањини .

Не требаш да имаш никакав став у напред , поготово не негативан . Створи свој став о особи када је мало боље упознаш.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Зашто у напред имаш негативан став према женама , оне нису исте и има и оне које нису склоне лажима . Жене које нису склоне да лажу , тешко пада да их неко окаратерише као лажљивице , па макар биле и у мањини .

Не знам ја то радим из неког страха.

Не требаш да имаш никакав став у напред , поготово не негативан . Створи свој став о особи када је мало боље упознаш.

Вероватно си у праву. 

Ne mislim na "kolicinu" vec upravo na istinu?

Slagala te? Razlog je potpuno nebitan, radi se o nepostenoj osobi ...pali snajka, nadji drugoga da lazes ...

Ја кад сам сконтао да лаже већ је нашла другог... хахахахахх 

Могу ја да је отпаљујем до ујутру.... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ја кад сам сконтао да лаже већ је нашла другог... хахахахахх 

A ....pa tako kazi ...

Znas sta se radi u takvim situacijama? Castis suparnika picem i kazes mu hvala sto te resio bede ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Кад си тако фин како исприча овде онда ми будеш зет и готова ствар..Македонску снајку јел може?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...