Млађони Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Не верујем женама у емотивним односима уопште... мислим да ме све лажу у све сумњам... Шта да радим? :Р Како да се ослободим толиког неповерења? LISA, Зосима, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Не верујем женама у емотивним односима уопште... мислим да ме све лажу у све сумњам... Шта да радим? :Р Како да се ослободим толиког неповерења? Из квантитета, логиком-настаће квалитет... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Из квантитета, логиком-настаће квалитет... Не разумем? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Не верујем женама у емотивним односима уопште... мислим да ме све лажу у све сумњам... Шта да радим? :Р Како да се ослободим толиког неповерења? Tebra, nije mi nikada bilo jasno zasto bi neko bio sa nekim kome ne veruje? Kako mislis da ne verujes? U sta ne verujes? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Mišljenja sam da često svoje osobine i rasuđivanja projektujemo na druge i pripisujemo ih njima. NikoNarocito, Данче*, Milica89 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Не разумем? Будеш са n жена. Лимес кад n тежи бесконачности показаће ти како да израчунаш поверење. Плутон, Срђан Шијакињић and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Сачекаћемо Др Зосиму да се јави. Пг and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Не разумем? Шта је нејасно... Мислио сам на то да треба да упознајеш и упознаш више девојака (кад кажем "упознаш"-не мислим на библијског еуфемизма превод наравно)... И сам ћеш онда проценити која је вредна тебе. Просто и једноставно. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Tebra, nije mi nikada bilo jasno zasto bi neko bio sa nekim kome ne veruje? Kako mislis da ne verujes? U sta ne verujes? лепо брате мили, превариле ме пар њих, налагале.... и сад не верујем ни реч..... скоро шта год да ми причају везано за њихова осећања и емоције - ја не верујем ни реч...мислим верујем овако другарицама, и то.. али овима што се зацопам у њих.. ништа... Будеш са n жена. Лимес кад n тежи бесконачности показаће ти како да израчунаш поверење. Леле бате... додуше нисам ни био са много... петнестак-двадесетак... макс.... можда га само генерализујем.. ко зна...значи треба више да се швалеришем.. И сам ћеш онда проценити која је вредна тебе Мени ова реченица уопште није јасна.. како то неко може да буде вредан тебе и ти неког.. како се то одређује вредност... уствари мени већиан тих ствари око тих емоција није јасна...... Мислим ја не бирам да ли ће нека девојка да ми се свиди по томе да ли ми "вреди" већ по томе да ли ми се свиђа... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Не верујем женама у емотивним односима уопште... мислим да ме све лажу у све сумњам... Шта да радим? :Р Не мора да значи ако су те пар њих слагале да ће те лагати и остале. Уосталом вероватно мораш порадити на себе чим су те слагали има нешто ту,јер нико не лаже без разлога (или себе да оправдају или да теби угоде тј да чујеш оно што уствари очекујеш) ,сем ако је ноторни лажов.. Пс.Емоције,љубав се не доказује речима већ делима.. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Дођи ти, братац, у ЦГ да ти нађемо снајку. Рада., Ignjatije, Ленка* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 лепо брате мили, превариле ме пар њих, налагале.... и сад не верујем ни реч..... скоро шта год да ми причају везано за њихова осећања и емоције - ја не верујем ни реч...мислим верујем овако другарицама, и то.. али овима што се зацопам у њих.. ништа... Tebra, jedini lek ti je dodjes kod Tirolaca na kurs .... Ovde jednom kada slazes ugasio si ga doveka, nema popravnog ... Taj princiop trebas da primenis... Ali samo tvoje nepoverenje potice iz tvoje nesigurnosti. Nisi siguran u sebe pa sumnjas u druge. Trebas primeniti ono sto sam ti pomenuo na jednoj drugoj temi vezano za politiku. Nema nista ispod zita u zivotu. Samo posteno. I samo posteno i davati i primati. Cim pocne neko muvanje -pali snajka i sretan put .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 ,јер нико не лаже без разлога (или себе да оправдају или да теби угоде тј да чујеш оно што уствари очекујеш) Па рецимо да су ме лагале себе да оправдају... нпр..... Ali samo tvoje nepoverenje potice iz tvoje nesigurnosti. Nisi siguran u sebe pa sumnjas u druge Тобро то јесте тачно у односима са женама нисам сигуран у себе. Како да постанем? Nema nista ispod zita u zivotu. Samo posteno. I samo posteno i davati i primati. Ај могу да скапирам то у односу са друговима.. ал не могу са женама. Ја редовно дајем више него што примам.... јел треба да се инатим више - да дајем мање? Дођи ти, братац, у ЦГ да ти нађемо снајку. Ако у мираз иде нека кућа близу мора - ја сам за. хахаха oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Прво преиспитај себе јер човек који у све сумља , често и сам греши у многим стварима . Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Дођи ти, братац, у ЦГ да ти нађемо снајку. Ignjatije, LISA, Deki992 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука