Милан Ракић Написано Мај 27, 2014 Пријави Подели Написано Мај 27, 2014 не причај којешта ХААРП је затворен јес.. У Америке... А код нас!? У Институту за физике? У земунској Прегревици? Пусти ти то мој брајко... Спавам к`о Шурда! Сам` место мреже, турам фолију на главу. Нећете ме преварити... RYLAH, Pontifex Emeritus, Justin Waters and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 27, 2014 Пријави Подели Написано Мај 27, 2014 Izdvojio bih ovaj podforum kao posebno informativan: http://forum.crveneberetke.com/viewforum.php?f=33&sid=af0152fd4f3cf35a87e5e21dd60c1d67 Иначе, тај подфорум је врло поучан и информативан. Свашта мож` да с` научи на (и у) њему... К`о у "Трећем оку"... Врло добро! GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 27, 2014 Пријави Подели Написано Мај 27, 2014 Ajd da je samo ko Treće Oko pa da bude zabavno, nego ovde ima žešćih ludaka: http://forum.crveneberetke.com/viewtopic.php?p=1924#p1924 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 27, 2014 Пријави Подели Написано Мај 27, 2014 Ajd da je samo ko Treće Oko pa da bude zabavno, nego ovde ima žešćih ludaka: http://forum.crveneberetke.com/viewtopic.php?p=1924#p1924 да је среће и да је систем уређен како треба, такве особе би требали да третирају управо титулари овог опскурног портала... Ал`-шта је-ту је... Србија је ово... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 27, 2014 Пријави Подели Написано Мај 27, 2014 Они само не помињу овог заблуделог екуменисту и љубитеља папа - патријарха Цариградског начелника и поглавара свејереси екуменизма (наравно, према мом мишљењу) Ми због оваковог вређања наших верских поглавара банујемо . Ово ти је последња опомена. Трива је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Мај 27, 2014 Пријави Подели Написано Мај 27, 2014 Треба се бојати Божјег бана. А ово моје скромно мишљење што написах надам се да сте свесни да самном дели велика већина Православног света, е сад како би ишло то бановаље око 100 милиона људи не бих знао. bgpj and ПиП је реаговао/ла на ово 2 "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 27, 2014 Пријави Подели Написано Мај 27, 2014 Taj Esfigmen malo malo pa pa grečeska policija interveniše. To je stecište zilota svih vrsta. Svakih par godina grčka policija tamo upada i izbacuje ih al džaba oni se nekako uvek skupe u dovoljnom broju pa opet po starom. Света Гора је под јурисдикцијом Цариградске Патријаршије коме се то свиђало или не тако је. И манастир Хиландар је на С. Гори и наравно да признаје јурисдикцију Цариграда над овом облашћу иако је самосталан манастир српски тамо. Дакле нема ту никакве забуне, сви манастири признају јурисдикцију цариграда само у Есфигмену поједини калуђери лудују. Ако им се толико не свиђа цариградски патрија нек иду брате негде где није његова јурисдикција. Пг, Justin Waters, Милан Ракић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 27, 2014 Пријави Подели Написано Мај 27, 2014 Ко каже да нису у јединству са Црквом? Они само не помињу овог заблуделог екуменисту и љубитеља папа - патријарха Цариградског начелника и поглавара свејереси екуменизма (наравно, према мом мишљењу) Знамо врло добро размишљања и ставове Светих Отаца Православне Цркве о екуменизму, римокатолицизму итд. Дужни смо се равнати по Њима а не по свом палом умовању господо... Све је то супер али половично. Рецимо ја ти дођем у госте а ти си рецимо папољубац и ја кажем :" Домаћине, не поштујем ни тебе ни твоју кућу јер си ти папољубац, зато ми не требаш у твојој кући, сам ћу се послужити" и онда отворим фриждер извадим шта ми треба и послужим се . Дакле овде није ствар о томе ко је каквих убеђења него о основном поштовању гостопримства. Што Срби тамо не газе то цариградско гостопримство? Или Руси, Бугари и други народи који тамо имају своје манастире. То је један варваризам. И Св. Сава кад су латини заузели Цариград није ишао у Цариград и лупо ћушке латинима говорећи им " Уа папољупци" него је отишао у Никеју и узео благослов. Трива, jermel, Anette and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 27, 2014 Пријави Подели Написано Мај 27, 2014 Треба се бојати Божјег бана. А ово моје скромно мишљење што написах надам се да сте свесни да самном дели велика већина Православног света, е сад како би ишло то бановаље око 100 милиона људи не бих знао. Мене заиста не занима шта мисли већина, већина је каменовала блудницу, волела Тита и Стаљина....већина је религиозна а верника је мало, не бој се мало стадо.... Нико ти не брани да мислиш шта хоћеш, али постоји култура изражавања која мора бити поштована на овом сајту. Млађони, Mилена КШ, Trifke and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 27, 2014 Пријави Подели Написано Мај 27, 2014 Evo čime se sve služe ti duševno oboleli "monasi" iz Esfigmena, bacaju molotovljeve koktele na policiju. http://facebookreporter.org/2013/07/29/%D0%B5%D1%81%D1%84%D0%B8%D0%B3%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%B3%D1%80%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B8-%D0%B1%D0%B0%D1%86%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2/ naći ću i sliku, obzirom da sam je svojevremeno stavio na fejs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 27, 2014 Пријави Подели Написано Мај 27, 2014 Biće da nije dobro pročitao ili rastumačio nekog svetog oca a to im je u krvi, umesto boriti se molitvom on pročitao boriti se molotovljevim... Рапсоди and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 27, 2014 Пријави Подели Написано Мај 27, 2014 Interesantno da ih svi sektasi podrzavaju. Evo na facebook-u dobijam od nekih od njih vesti o tome sa nekom vrstom podrske za njih. Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 27, 2014 Пријави Подели Написано Мај 27, 2014 Interesantno da ih svi sektasi podrzavaju. Slican se slicnom raduje. Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 27, 2014 Пријави Подели Написано Мај 27, 2014 Važno je znati da jedan sveštenikj , koji je u raskol otišao sa bivšim episkopom artemijem i uredjuje njihovu fejs stranicu ,širi ove stvari po internetu... Џуманџи and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Трива Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Тражећи други видео, нађох шта Пајсије рече на сличну тему: http://manastir-lepavina.org/vijest.php?id=6518 Али ово је још боље: Хвала Богу ове квази-зилотске секте ће проћи, а "Света Саборна и Апостолска Црква" ће остати навјек! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука