JESSY Написано Мај 27, 2014 Пријави Подели Написано Мај 27, 2014 Уз помоћ која је данас из Саборног храма Светог Јована Владимира у Бару отпремљена угроженима од поплава у Шамцу, отпутовало је и писмо шестогодишњег Огњена Павићевића из Петровца. „Ћао другару, Ја не знам како је изгубити све што имаш, али знају моји тата и мама. Моја мама је све изгубила у рату, а тати је кућа изгорела. И њима су помогли неки добри људи. Ову гардеробу сам чувао за свог брата, али он се још није родио. Поклањам је теби, као да си он. Желим ти да се што прије вратиш кући. Ја сам Огњен Павићевић и имам 6 година и живим у Петровцу у Црној Гори“. Р.В. http://www.mitropolija.com/pismo-nepoznatom-drugaru/ Драгана Милошевић, Ђуро Станивук and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука