Jump to content

Zatvara se HAARP centar!

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Bolje da zvucim kao manekenke, nego da zvucim kao neko ko sve zna.

Шта год теби прија...

Проблем је што ни не знаш ни да ли је Тесла стварно рекао то.... а позиваш се....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 50
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Шта год теби прија...

Проблем је што ни не знаш ни да ли је Тесла стварно рекао то.... а позиваш се....

A da ti malo smanjis editovanje/prilagodjavanje postova posle ne znam kolko minuta, ne mogu vise da pratim sta pises jer su ti editi cesto potpuna promena posta.

A znas sta je to, to je jer posto-poto moras nesto da odgovoris samo da bi tvoja bila poslednja...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

A da ti malo smanjis editovanje/prilagodjavanje postova posle ne znam kolko minuta, ne mogu vise da pratim sta pises jer su ti editi cesto potpuna promena posta.

A znas sta je to, to je jer posto-poto moras nesto da odgovoris samo da bi tvoja bila poslednja...

Pusti Mladju, on izgleda malo odlepio zbog HAARPA :-D... evo mozes meni da objasnis neka od kosmoloskih naucnih otkrica do kojih je naucnom mrtodom dosao Nikola Tesla?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...