JESSY Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 Tek oženjeni muškarac unosi u mobitel naziv broja svoje žene kao "moj život"!Posle jedne godine menja ga u "moja žena"!Posle dve godine naziv je "Kućni"!Posle pet godina "veštica"!Posle deset godina "pogrešan broj"! Лапис Лазули and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 Utrčava Crnogorac u ambulantu, vičući:- Doktore, ujela me zmija!- A gdje te ujela, jado!?- Kod komšije u dvorište!- Ne to, nego mjesto gdje te ujela!- Pod lipom, aman, pomagaj!- Ama za što te ujela, prokletinjo?!- Što ja znam, iz čista mira!!! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 Leži Crnogorac pod drvetom,...Leži Crnogorac pod drvetom, a žena ga zove i veli mu:• Čovječe, ti ležiš a poštar ti penziju donio...• Neka mi je ovdje donese, ovdje sam je i zaradio... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 Мујо се сваку ноћ касно враћа, пијан ко земља. Фата пизди али му не сме ништа рећи да не добије по глави. Све до једном. Једне ноћи Мујо се стропошта у кревет мртав пијан а Фата му гурне кондом у гузицу. Следеће јутро, Мујо цели дан седи на каучу, нит’ ромори, нит’ говори. Пред вече га Фата пита: – ‘Ош и вечерас у кафану с јаранима? – Ја више јарана НЕМАМ! Драшко, RYLAH, 3006 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2016 "Zvali me sad iz banke, pitaju hoće li biti rata? Ja, reko, nemam pojma, jedni političari kažu hoće, narod kaže da neće, ne znam šta da vam kažem... Gospođa iz banke :Gospodine, mislila sam na ratu kredita, kasnite već 7 dana." Лапис Лазули, Sanja Т., 3006 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Октобар 6, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2016 Plače mala petogodišnja Mara. Upita majka Pericu: - Perice, crni sine, šta si uradio Mari?!? - Ponudio sam Mari, pare ako pospremi sobu, da bi naučila kako se zarađuje. - Dobro, ali sigurno ne plače zbog toga!?!?! - A onda joj nisam platio, da bi naučila kako stvari funkcionišu u Srbiji. --------------------- Pita Srbin Švajcarca: - Kako to da imate ministra pomorstva, a nemate more? A Švajcarac na to odgovara: - Pa, i vi imate ministra finansija! --------------------- Yugo je djubre od auta koje nocu smislja kako ujutru da te zajebe... Драшко, RYLAH, Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 6, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2016 On 27. 9. 2016. at 20:54, obi-wan рече "Zvali me sad iz banke, pitaju hoće li biti rata? Ja, reko, nemam pojma, jedni političari kažu hoće, narod kaže da neće, ne znam šta da vam kažem... Gospođa iz banke :Gospodine, mislila sam na ratu kredita, kasnite već 7 dana." Expand Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 6, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2016 On 21. 9. 2016. at 18:28, JESSY рече Tek oženjeni muškarac unosi u mobitel naziv broja svoje žene kao "moj život"!Posle jedne godine menja ga u "moja žena"!Posle dve godine naziv je "Kućni"!Posle pet godina "veštica"!Posle deset godina "pogrešan broj"! Expand pogresan broj vr' Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 Tekstovi (turbo) folk pesama: - Jedva čekam da sa’ranim majku pa u kuću da dovedem Rajku! - Što na kafu zoveš mene kada nemaš samlevene! - Nemoj da plačeš na mom pragu da mi vrata ne povuku vlagu! - Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi jezikom me ubi! - Ti ode na zeleno, ja osta na crveno rastavi nas semafor! - Vetar ljulja čamac, riba trza mamac, a obalom cura šeta, pecanje ometa! http://besnopile.rs/plakanje-od-smeha-55-najsmesnijih-tekstova-turbo-folk-pesama/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 On 11. 10. 2016. at 11:38, 3006 рече Tekstovi (turbo) folk pesama: - Jedva čekam da sa’ranim majku pa u kuću da dovedem Rajku! - Što na kafu zoveš mene kada nemaš samlevene! - Nemoj da plačeš na mom pragu da mi vrata ne povuku vlagu! - Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi jezikom me ubi! - Ti ode na zeleno, ja osta na crveno rastavi nas semafor! - Vetar ljulja čamac, riba trza mamac, a obalom cura šeta, pecanje ometa! http://besnopile.rs/plakanje-od-smeha-55-najsmesnijih-tekstova-turbo-folk-pesama/ Expand Hardcore Al nisu samo nasi sou, probaj da prevedes mnoge pop i rok pesme strane pa pogledaj sam tekst, cirkus ziv. Пг, 3006 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 Не може песма да буде толико глупа колико ја могу да попијем -Владимир-, RYLAH and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 On 12. 10. 2016. at 9:39, 3006 рече Не може песма да буде толико глупа колико ја могу да попијем Expand Ahaha da to su one najskuplje Volim_Sina_Bozjeg and 3006 је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 Видим, искуства не мањка Нека, нека, да смо живи и здрави... Драшко and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 U 4 ujutru žena čuje muža u kuhinji. Dođe do njega, a on sedi za stolom i pije rakiju. - Šta radiš, pobogu, u ovo doba noći? - Sećaš li se kad sam te otpratio kući i kad nas je uhvatio tvoj otac i rekao: "Znaš da je maloletna, zato il’ je ženi, il’ ideš 20 godina u zatvor?" - Sećam se… - E, danas bi me pustili iz zatvora… ---------------------- Аdvokat zove tajkuna: - Imam jednu dobru i jednu lošu vest. - Imam težak dan, prvo da ćujemo dobru vest! - Vaša supruga je pre dve nedelje investirala 5.000 evra u dve slike. Ona veruje, a ja se sa njom slažem da one sada zapravo vrede 2 do 3 miliona. - Bravo, svaka joj čast! To je odlična vest, bap si me oraspoložio. A, koja je loša vest? - Na slikama ste vi i vaša sekretarica goli u krevetu.. -Владимир-, RYLAH, Лапис Лазули and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 Ako žena voli čoveka, onda stvarno nije bitno koje je boje njegov BMW X6. RYLAH, ivanaika, obi-wan and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука