Zayron Написано Јануар 30, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2016 Dvije prijateljice u fitness-klubu: Jesi li isprobala kad Pet Tibetana? Ne, samo dva Japanca, nisu bili loši. https://goo.gl/aSOcZO RYLAH and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Nikola Tesla je imao samo 19 godina kada je napustio Hrvatsku, stvarno jebio genije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Sherlock Holmes i dr. Watson kampiraju. Nakon večere legnu u šator na spavanje. Usred noći, Holmes budi svog prijatelja i kaže mu:– Watsone, pogledaj gore i reci mi što vidiš.– Vidim milijune i milijune zvijezda – odgovara Watson.– A što iz toga zaključuješ?Naviknut na takva Sherlockova pitanja Watson razmisli i kaže:– Astronomski, zaključujem da postoje milijuni i milijuni galaksija i potencijalno milijarde i milijarde planeta. Astrološki, vidim da je Saturn u sazviježđu Lava. Položaj zvijezda govori mi i da je otprilike 3 i 15. Metereološki, zaključujem da će sutra biti lijep dan. Teološki, zaključujem da je Bog svemoćan i da smo svi mi mal i beznačajan dio univerzuma. A što ti zaključuješ, Holmese?Holmes malo zastane pa se izdere:– Watsone, idiote, netko nam je ukrao šator! Adelaida, obi-wan, Ромејац and 7 осталих је реаговао/ла на ово 9 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Zapoveda Bog Adamu:- "Preći ćeš preko ovog brda i..."- "A šta je to brdo?"Bog mu objasni.- "Onda ćeš preplivati reku i..."- "A šta je to reka?"Bog mu objasni.- "Onda ćeš ići ravnicom i..."- "A šta je to ravnica?"Bog mu objasni.- "Na kraju te ravnice ćeš naići na drugo brdo.Tu ćeš ući u pećinu i..."- "A šta je to pećina?"Bog mu objasni."- "U pećini ćeš naći ženu..."- "A šta je to žena?Bog mu objasni ali počinje da gubi strpljenje.- "Dakle, jedino što treba da radite je da se razmnožavate?"- "A kako da se razmnožavamo?"- "Bog mu objasni.-" Jel' ti sad' sve jasno, nemaš više glupih pitanja? KRENI!!!"Adam posluša Boga i uradi sve po uputstvu. Našao je pećinu, ušao je i u roku od 2 minuta izašao, raširio ruke, pogledao ka nebu i pitao:- "A šta je to migrena?!" RYLAH, Драшко, Grizzly Adams and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 U prvom razredu uciteljica kaze deci:Deco danas cemo uciti slovo P.Smislite neku rec koja pocinje na to slovo.Perica odmah dize ruku.-Ti Perice spusti ruku,jer ni za slovo K jos nisi doveo oca u skolu. ИгорМ, Ромејац, ВИЛМА and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Učiteljica: Mujo, gdje je Amerika na karti?Mujo: Evo je!Učiteljica: Haso, ko je pronašao Ameriku?Haso: Mujo! Adelaida, Светислав Павловић, Kaludjerovic Sreten and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Правила Јелена Карлеуша концерт за незбринуту децу. Шта се десило после? Дошли родитељи по децу. Светислав Павловић, 3006, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 - Šta ja da radim sa platom od 40 iljade?- Ćuti tu. Da mi je ta tvoja plata, ja radim za dvaes.- Ti bar primaš na vreme. Meni plata kasni par meseci.- Šta ja da kažem. Ja radim a platu i ne primam.- Ti bar imaš stalni poso. Ja šljakam kod privatnika.- Vi bar radite. Ja živim od socijalno.- Šta ja da kažem. Nemam ni socijalno. Živim od dedinu penziju.- Vi bar imate gde da živite. Ja nemam ni kuću.- Lako je tebi. Bar si zdrav. Nisi bolestan kao ja.- Ti si možda bolestan. Al bar imaš za neke lekove. Ja nemam ni za to.- Ljudi umirem.- Ćuti tamo, samo kukaš. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Pitali studenta u Beogradu da li bi se radije ozenio mladom Beogradjankom ili matorom seljankom. -Naravno matorom seljankom.-rece on -Zasto? -Zato sto matora seljanka ima 22 godine a mlada Beogradjanka 37. Светислав Павловић, Agaton Vuzman, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Плутон, RYLAH, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Шета Црногорац градом, наиђе Београђанин и замоли га да се мало помери не би ли прошао... - Мајкооо, рече ли то он мени "Мак се"? Џуманџи, Kaludjerovic Sreten and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Дошла екипа са ТВ-а, из редакције школског програма, у једну сеоску забит да сними типичан радни дан једног сељака. Сељак се намести пред камером и почне причу: - Устанем ти ја тако око пола пет изјутра, дрмнем једну - две ракијице, истерам овце на испашу. Док оне пасу ја слистим још једно четири - пет... - Стоп! - виче редитељ. - Па јесте ли ви нормални? Ово је школска емисија, треба децу да културно образујемо. Лепо ви кажите како читате књиге, причајте о култури. Хајде поново. - Устанем ти ја тако око пола пет и прочитам књигу - две, па онда истерам овце на испашу. Док овце пасу ја ти се лепо сит начитам, а онда кад их вратим кући пред ручак онако на брзину прелистам две - три књиге. Уз ручак много волим да читам. Обично узмем неку дебљу књигу да могу после ручка да се лепо испавам. А онда, кад устанем, дође комшија Перо и ми ту прочитамо једно три - четири књиге пре него што сиђемо у село. Увече се цело село скупља у библиотеци. Ту сви читамо и коментаришемо шта је ко прочитао. Око десет сати обично библиотекарка прогласи фајронт јер смо прочитали све књиге. Тада се сви преселимо код комшије Мика. Он има штампарију... Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Опљачкали Мујо и Хасо пошту и сваки узме по један џак. За неколико месеци Мујо пита Хасу: - Шта је било у твом џаку? - Пола милиона евра. Купио сам кућу, ауто… А у твом? - Ма, пун џак рачуна. Плаћам помало, колико могу. ИгорМ, Светислав Павловић, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука