JESSY Написано Мај 9, 2015 Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 Mlad, lijep, zgodan, pametan, situiran. Posjedujem kuću i vikendicu na moru. Imam dva mobilna, nov auto i jahtu. Ne tražim i ne nudim ništa, no se samo falim. Šifra: Crnogorac Kaludjerovic Sreten, Пг and Снежана је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 9, 2015 Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 Izlazi pandur iz pekare, nailazi na svog druga i kaže mu: ●Ako pogodiš koliko imam kifli u džepu, daću ti obe. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 9, 2015 Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 Hteo Piroćanac da leti avionom s celom porodicom. Dođu oni do aviona i Piroćanac počne da se raspituje i cenka za kartu. Kad je pilot "provalio" da je ovaj Piroćanac, obeća mu: ●Voziću vas za džabe, al' da ne progovorite ni reč. Piroćanac pristane i oni krenu. Kad se let završio, priđe pilot i čestita im. Pita on Piroćanca: ●Je li, majke ti, kad ti je bilo najteže da ne pričaš? A Piroćanac odgovori: ●Uf, ništa me ne pitaj! Najteže mi je bilo kad mi je dete ispalo kroz prozor, zamalo da se proderem. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Мај 9, 2015 Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 Srele se dve carapnke kod plota i kaze jedna -Kad ti ono bese rodjendan? -U oktobru a sto?Kaze druga -Da ti kupim zavese , kaze prva - A sta ce mi zavese? -Pa da ne gledam sta radis uvece sa onim tvojim. kaze prva - A kad je ono tebi bese rodjendan , ocu da ti kupim dvogled . Kaze druga - U Maju , a sta ce mi dvogled. Kaze prva. Pa da vidis da ne radim sa mojim nego sa tvojim muzem , Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 12, 2015 Пријави Подели Написано Мај 12, 2015 Pita Haso Muju: - Šta bi volio: da si glup ili lijep? Mujo: - Glup. Haso: - Što glup? Mujo: - Pa lepota je prolazna. зеленизуб, Пг, RYLAH and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Пита Хасо Мују:"Верујеш ли у љубав на први поглед?" "Наравно да верујем.."-одговара Мујо-" не бих се оженио да сам Фату видео два пута!" Снежана, Crveni Baron, Dexi and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Ишao Врањанац по Београд, и глођаја батак по пут. Кд га оглођа фати па га фрљи на сред пут. И једна госпођа Београђанка што га виде, вика му:- Господине, како вас није срамота да на улици бацате отпатке!?- Овој ти неје од патку, овој је од кокошку. Dexi, obi-wan, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Ловио Лала рибе и уловио ЗЛАТНУ РИБИЦУ!? Почне она: "Пусти ме, пусти, испунићу ти три жеље!" А Лала: "Та шта ће ми било шта, кад свега имадем! Пуни кошеви, џелепи говеда мучу, кад се дигну оне моје патке и гуске, само замраче небо од прашине, обашка сва она силна јаја..." А Златна Рибица ће њему: "Мора да има нешто што ти смета, ајд реци ми, па ћу ти помоћи!?" А Лала ће на то: "Та у праву си, миши и парцови ми изедоше жито, ајд нађи ми нешто да их уклоним!" Златна Рибица на то извуче из џепа једног малог пацова, тако рећи бебу и пружи му, говорећи: "Носи ти овог парцова у кошеве, па гледај шта ће бити..." Лала невољно прихвати парцовчића и однесе га у кошеве, кад оно за пар дана НИЈЕДНОГ ПАРЦОВА у кошевима и око куће, па и миши почели да беже! Гледа то Лала, па се запути ка реци и поче да зове Златну Рибицу: "Рибице, рибице, јави се!" Она исплива и упита га: "Шта ти још треба?" А Лала на то: "Та дај ми рибице једног МАЛОГ Маџара!" Човек Жоја, Снежана and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Ide Mujo ulicom priča sam sa sobom i smeje se. Utom naiđe Suljo i pita ga:- "Što se smeješ?"Ovaj će na to:- "Pričam sam sebi viceve", i odvali se smejati, ne može da dođe sebi.Gleda ga Suljo pa će:- "Šta ti pa sad bi?"Mujo će na to kroz smeh:- "Ovaj još nisam čuo!!!" JESSY, Crveni Baron and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Мастни вицови & остале приче...http://www.mtv.com/news/2147602/summer-mistakes/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 24, 2015 Пријави Подели Написано Мај 24, 2015 Muška logika:Pričaju dva prijatelja- I šta sad da joj kažem?- Ne znam... reci joj istinu!- Kakvu istinu?- Otkud znam kakvu, smisli nešto... Војвода7, agnam, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 24, 2015 Пријави Подели Написано Мај 24, 2015 Zaustavi policajac narkomana u autuPolicajac: Vozačku dozvolu.Narkoman: Brate ja ne znam gde sam!Policajac: Znaš ti ko sam ja?Narkoman: Šta je ovo brate? Ja ne znam gde sam, ti ne znaš ko si. Ludilooo!!! Давор73, Снежана, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Како се у Крушевцу каже - ударићу те? -Ћу те залепим ки министар плочице ) Ромејац, Rašo, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Kada znate da ste ostarili?Kad vam zubi ostanu u hamburgeru! Давор73 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Koju životinju Piroćanac najviše voli i zašto? Žirafu, zato što može da pase kod komšije. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука