Jump to content

Važno: Prikupljanje pomoći ugroženima od poplava u Srbiji

Препоручена порука

Добри људи, молим Вас, да, барем у оквиру ове теме, не постављате ствари, које немају никакве везе са прикупљањем помоћи за унесрећене, како би свима било приступачније на који начин могу да помогну. Хвала!

Подели на овим сајтовима

http://zena.blic.rs/Bebe/23425/Pomozimo-bebama-Ukljucite-se-u-akciju-Blic-fondacije-Srce-za-decu-za-pomoc-deci-u-poplavljenim-podrucjima?fb_action_ids=439040572899951&fb_action_types=og.likes

Bebama u poplavljenim područjima širom Srbije nedostaje sve - ali najviše od svega adaptirano mleko i pelene. Pozivamo sve roditelje i ljude koji žele da pomognu da već od danas donose neophodne stvari i hranu za bebe u Blic fonadaciju "Srce za decu", Ulica Žorža Klemansoa 19, (ugao Dunavske i Dobračine ulice)

Подели на овим сајтовима

Inovacioni centar pise>

Drage kolege,
Ukoliko neko ima garderobu/ hranu i ostalu pomoć, a nema mogućnosti da je preveze do Fakulteta bezbednosti neka se javi na broj 062/8208-462 ANA, organizovan je prevoz.
MOLIM VAS SHARE-ujte!!

"Обратио си плач мој у игру мени,

растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12)

Подели на овим сајтовима

Inovacioni centar postovao na fejsbuku>

Svi oni kojima je blizi Pravni fakultet, a koji su planirali da se uključe u akciju, mogu tamo odneti konzerviranu hranu, flaširanu vodu, ćebad i slično.

"Обратио си плач мој у игру мени,

растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12)

Подели на овим сајтовима

Заиста жалосно, није ни чудо шта нас све сналази, а на интернету се спрдају... види ово.. https://pbs.twimg.com/media/BnsPRabIcAEi7lz.jpg:large

Zaista sram ga bilo ko je ovo izbacio, neznam gde si to nasla ali je stvarno previse. To je sigurno proizvod nekog junaka koji sedi u toploj sobi i ruga se, raduje i likuje tudjoj nesreci, stvarno sram ga bilo. Ljudi ja sam od juce popodne pa do veceras uz dobru organizaciju komsija i drugara branio naselje u jednom selu i napokon smo uspeli skrenuli smo vodu i spasili veliki broj kuca i domacinstava, Sada sam usao u kucu da malo dodjem sebi i da se ugrejem, hladnoca od vode mi se uvukla u kosti i nemogu da se oporavim jos kada tome dodate visecasovni fizicki rad mozete misliti kako se oseca sav narod koji se bori protiv ovoga. Ovo negovorim da bih sebe uzdizao vec da ljudima pojasnim da u ovim uslovima nepomazu nikakve cizme, jakne, kape i druga oprema, jednostavno ste za 20 minuta mokri do gaca. Bitno je i sretan sam sto smo uspeli u nasoj akciji, molim se za ove ljude sto su u nevolji, A ove junacine sto se sprdaju iz tople sobe neka se sakriju u misju rupu sram ih bilo.

Подели на овим сајтовима

U Sumicama je pristizalo more ljudi da donesu pomoc, pune kese pelena, hrane za bebe, vode.... svaka cast!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Zaista sram ga bilo ko je ovo izbacio, neznam gde si to nasla ali je stvarno previse. To je sigurno proizvod nekog junaka koji sedi u toploj sobi i ruga se, raduje i likuje tudjoj nesreci, stvarno sram ga bilo. Ljudi ja sam od juce popodne pa do veceras uz dobru organizaciju komsija i drugara branio naselje u jednom selu i napokon smo uspeli skrenuli smo vodu i spasili veliki broj kuca i domacinstava, Sada sam usao u kucu da malo dodjem sebi i da se ugrejem, hladnoca od vode mi se uvukla u kosti i nemogu da se oporavim jos kada tome dodate visecasovni fizicki rad mozete misliti kako se oseca sav narod koji se bori protiv ovoga. Ovo negovorim da bih sebe uzdizao vec da ljudima pojasnim da u ovim uslovima nepomazu nikakve cizme, jakne, kape i druga oprema, jednostavno ste za 20 minuta mokri do gaca. Bitno je i sretan sam sto smo uspeli u nasoj akciji, molim se za ove ljude sto su u nevolji, A ove junacine sto se sprdaju iz tople sobe neka se sakriju u misju rupu sram ih bilo.

Браво за тебе, а осуда за ове кретен***** што се ругају у оваквој несрећи... Праве вицеве, ругају се, исмијавају... немам коментар..........

Подели на овим сајтовима

може ли неко да напише јасно на који број се шаље и који је текст поруке за помоћ људима

видим на насловној да је број 1003 али који је садржај поруке

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ne treba sadrzaj

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

може ли неко да напише јасно на који број се шаље и који је текст поруке за помоћ људима

prazna poruka na 1003

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Празна порука

Подели на овим сајтовима

POŠTOVANI GRAĐANI,
OD SUTRA ĆE U PROSTORIJAMA CRVENOG KRSTA KRAGUJEVAC (Ul. Svetozara Markovica 7) VOLONTERI I ZAPOSLENI U CRVENOM KRSTU BITI NA RASPOLAGANJU SVIMA KOJI ŽELE DA, POPLAVAMA UGROŽENE PORODICE U SRBIJI,POMOGNU DONACIJAMA VODE, DUGOTRAJNE HRANE, NOVCA I GARDEROBE.
DEŽURSTVA ĆE BITI ORGANIZOVANA U PERIODU OD 9 - 19 h.
UNAPRED VAM HVALA!
ČINJENICA DA SE CRVENOM KRSTU KRAGUJEVAC DO SADA SA OVOM ŽELJOM JAVIO VELIKI BROJ SUGRAĐANA, DOKAZUJE DA JOŠ UVEK IMAMO SRCA.
HVALA VAM!

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

i na ETF-u se skuplja pomoc za poplavljene.

HUMANITARNA AKCIJA ODSEKA ZA ENERGETIKU - POMOĆ UGROŽENIMA
Podržavajući inicijativu koleginice Ane Veselinovic da se organizujemo po pitanju katastrofalne situacije prosleđujem vam važno obaveštenje:
Narode, znam da ce ovo mozda zvucati krajnje teatralno, ali ne postoji ni jedna druga rec koja bi mogla da opise trenutnu situaciju u zemlji osim, blago receno, KATASTROFA!!! Ljudima je potrebna pomoc! Pokazimo malo solidarnosti, empatije! Odreknite se jednog piva, pakle cigara i kupite konzervu ili napravite prolecno sredjivanje ormana i nepotrebne stvari umesto da bacite, dajte nekom kome to nije smece nego jedini nacin da se ugreje! Sad je vreme da pokazemo koliko zaista vredimo!
Donesite sta imate od garderobe, konzervirane hrane ili ako vas mrzi da svratite do supermarketa donesite pare i kupicemo tu hranu i prekopotrebnu vodu. Ponedeljak od 8-11h ucionica 59!
P.S: Sve što možete donesite na pun sat, jer kao što znate tad imamo pauzu!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...