Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Pçricali smo o arhitekturi i odurnim komunjarskim zgradama pa ja cisto da vas obavestim da te zgrade nisu komunjarske ... ... Zidalo se tako i zida i danas po zapadu .. ja znam da ti nisi cesto po Srbiji, ali ono sto si ti postavio je lepota bozija za ono sto se dizalo u Srbiji za vreme komunizma: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Па да. Аустрија је држава у којој има превише социјализма, нажалост. Та зграда иначе и јесте ЦК у неком смислу... Jedino u tim zgradama mozes pristojno da zivis. I to vecina Beclija i radi tako ja naprimer zivim sad u stanu mojih roditelja i placam stanarinu 450, na slobodno trzistu ispod 900 ne bi naso takav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Jedino u tim zgradama mozes pristojno da zivis. I to vecina Beclija i radi tako ja naprimer zivim sad u stanu mojih roditelja i placam stanarinu 450, na slobodno trzistu ispod 900 ne bi naso takav. o cemu pricas, tvoj stan je na slobodnom trzistu. U Austriji vlada slobodno trziste, sad sto imaju malo Kejnezijanizma... to je druga prica... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 o cemu pricas, tvoj stan je na slobodnom trzistu. U Austriji vlada slobodno trziste, sad sto imaju malo Kejnezijanizma... to je druga prica... Koje slobodno trziste drzavni je stan. http://en.wikipedia.org/wiki/Karl_Marx-Hof.. To su moji dobili zbog malih plata i nista drugog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Koje slobodno trziste drzavni je stan. http://en.wikipedia.org/wiki/Karl_Marx-Hof.. To su moji dobili zbog malih plata i nista drugog. cekaj stani, ne razumem, tebi drzava iznamljuje stan? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Па нису баш пропали, имају по мало тржишне економије да их одржава. Али у односу на САД и друге слободније државе живе веома бедно... Si siguran? Četvrta najbogatija zemlja Evrope, Beč među prvim gradovima u svetu po kvalitetu života? Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 cekaj stani, ne razumem, tebi drzava iznamljuje stan? Ne drzava nego grad Bec. To je i on pravio. Vecina Becija zivi ili u tim zgradovima koji je grad napravio ili stanovi koji izajmuje jedna zadruga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Ne drzava nego grad Bec. To je i on pravio. Vecina Becija zivi ili u tim zgradovima koji je grad napravio ili stanovi koji izajmuje jedna zadruga. Nije ni cudo sto su stanovi na "slobodnom trzistu" 900 evra.....kad ti je drzava konkurencija oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Nije ni cudo sto su stanovi na "slobodnom trzistu" 900 evra.....kad ti je drzava konkurencija A u kom gradu iste velicine i standarda su ti jeftiniji. Imam 80 kvadratnih metara. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Jedino u tim zgradama mozes pristojno da zivis. I to vecina Beclija i radi tako ja naprimer zivim sad u stanu mojih roditelja i placam stanarinu 450, na slobodno trzistu ispod 900 ne bi naso takav. Ја сам живео у стану од 2500 који је био перфектно сређен са све мађарским собарицама, али чим изађеш из стана нађеш се на оној грозној улици која се мало разликује од неке у Србији. У САД за мање паре живим у граду који изгледа као из бајке. Она слика што сам поставио је из моје улице. А услови су такви да не знам како да опишем јер ко није видео нема референтну тачку на основу које би могао да укапира... Si siguran? Četvrta najbogatija zemlja Evrope, Beč među prvim gradovima u svetu po kvalitetu života? Па живео сам тамо неколико месеци. Једино да сам ћорав па да нисам видео. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Ja ne znam sto si navalio na ruzne ulice njih ima svugde po svetu. I to je uvek i pitanje mentaliteta a ne samo komunjare da ili ne. Detroid ili delovi Cikaga ili Nju Jorka izgledaju ko ratiste. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Ja sam pravi patriota. Ovo je četvrta država u kojoj živim a da nisam napustio ni rodno mesto. Države su se menjale prema meni, a ja ostajao na rodnoj grugi DYNABLASTER, Sanja Т., Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Ja ne znam sto si navalio na ruzne ulice njih ima svugde po svetu. I to je uvek i pitanje mentaliteta a ne samo komunjare da ili ne. Ima veze sa socijalistickom kulturom, laznom skromnosti i slichnim idejama koje fura komunizam/socijalizam. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Si siguran? Četvrta najbogatija zemlja Evrope, Beč među prvim gradovima u svetu po kvalitetu života? Све зависи шта неко сматра под појмом ”квалитет живота”. Али у чисто економском смислу нигде нисам видео ни приближно оно што постоји у САД, а говорим о средњој класи, па чак и о људима који су по званичним стадардима на горњој граници ниже класе. Не кажем нужно да би то неко изабрао у односу на Беч или неко друго место (ја први нисам сигуран), али тако је како је. У САД имаш далеко више могућности и далеко је лакше да зарадиш можда и да се обогатиш него у било којој другој западној земљи. Нарочито је најлакше бити странац. Не постоји апсолутно никаква препрека само зато што се ниси тамо родио, док по западној Европи и није баш тако. Постоји и мрачнија страна. Не верујем да у Аустрији могу да се нађу толико сиромашни људи каквих има по САД. Док год у САД имаш стабилан посао и стабилне приходе, иде све као подмазано. Али ако то у једном тренутку изгубиш, можеш да паднеш дубље него у осталим развијеним земљама. Justin Waters, RYLAH, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Ima veze sa socijalistickom kulturom, laznom skromnosti i slichnim idejama koje fura komunizam/socijalizam. Sto juznije ides u evropi sto prljavi su ti ulice, makar za tih aspekta nema tu razloga u komunizmu. Sta se tice SAD svakako je tamo sloboda za energicne ljude dosta veca nego u Zapadnoj Evropi, zato nemas tu socialnu zastitu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука