Juanito Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Највећи проблем је окружење у којем живимо, где нам деца расту. Комунизам је уништио српске градове. Сви изгледају као зона сумрака. Улице прљаве, ништа се не одржава, неуредно, распада се, свуда нешто смрди, ругоба на све стране. У таквом окружењу човек губи веома важну ствар - самопоштовање, достојанство једног људског бића. Кад само прођеш оним улицама једноставно те убију у појам, нема спаса. И то је највећи проблем нашег народа данас. Можда су се многи и навикли па више не примећују, али онда подсвесно тај проблем компензују кроз разне екстреме - национализам, верски фанатизам, атеистички фанатизам, политички фанатизам, теорије завере итд. Све је то само трагичан покушај да се надокнади недостатак изгубљеног самопоштовања. Човек је достојанствено биће, није створен да живи у ружном. Има урођену потребу за естетиком. Дозволи ми да приметим да Војводина није уопште толико ружна као остатак Србије. Grizzly Adams and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 A na kom jeziku pricaju sa pacijentima lekari u nemackoj ili kako se hirurzi sporazumevaju u operacfionojk sali. Porety toga lekari u nemackoji ( ili italiji ) znaju i da lece pacijente a ne da pisu upute za specijaliste . Ja za 21 godinu nisam otisao kod lekara specijaliste, sta god treba moj lekar opste prakse zna. I kozne bolesti, i upale i stres ... sve leci covek sam ... i lekarski za vozxacku i ocni ... Znaci bolnica mi uopste ne treba ... Обећао сам себи да на постове овог ентитета нећу одговарати, али овде морам да направим изузетак. :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: Аурор and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Nije u Srbiji sve lose ,medjuljudski odnosi,ekonomija,politika,opsta apatija,drugim recima nema posla nema dece nema smeha,nema druzenja (Koliko puta je samo ovaj portal organizovao druzenja nikad vise od par desetina nije doslo) Sem ovoga sve je super Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Обећао сам себи да на постове овог ентитета нећу одговарати, али овде морам да направим изузетак. :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: Pa lupaj ti glavom koliko hoces tebra ali u Srbiji jedan od hiljadu je lekar ... istali su studirali medicinu sa slabijim uspehom ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 U Svedskoj imam vise poznanika sa kojima se druzim nego posle 34 godine u Srbiji .Sto ,pa otisli u svi, sa "rodjacima" i cutacima se nedruzim tako da .......... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Синоћ смо скво и ја изашли са једном цуром из Ирана, која одрађује на астрофизици део мастера у оквиру Еразмус Мундус програма. Она и цимер плаћају стан у центру Београда (ништа фенси, стара градња) око 600 евра месечно. С друге стране, има гарсоњера на Жаркову и за 100 евра. U principu racunica je da se u inostranstvu zivi mnogo bolje nego ovde, ma sta god neki pricali.... i finasinsiki i na sve druge nacine.. bez obzira na te price 'evropske cene" pa ono kao odnos plata - cene... shatro isto ti u ko Srbiji. Daleko od toga, prvenstveno vise posla a zatim mnogo bolje plate. A cene su vise-manje sve iste.. osim eto nekretnine. A neke cene su verovatno i manje... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Дозволи ми да приметим да Војводина није уопште толико ружна као остатак Србије. Проклета Аустроугарска... Некултура је само последица система који присиљава људе на такве одлуке, није то "генетски поремећај". ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 U principu racunica je da se u inostranstvu zivi mnogo bolje nego ovde, ma sta god neki pricali.... i finasinsiki i na sve druge nacine.. Ма јок, лажу бре... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 То је одлив испраних мозгова. Речено им је да је тамо боље, а они као овце на клање, брже-боље да оду. Да имају мозга, остали би. Da be, kolona ispranih mozgova na čelu sa Teslom... Млађони, Justin Waters and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Проклета Аустроугарска... Некултура је само последица система који присиљава људе на такве одлуке, није то "генетски поремећај". Imam slike predranog krusevca, silne... prelepo je bilo dok nisu dosli komunisti i izdizali neke ruzne zgrade u komunisticfkom stilu arhitekture. https://www.facebook.com/UVremenuStarogKrusevca http://slikekrusevca.com/ apsolutno si u pravu sve sto si rekao za komuniste.. njihova politika doseljavanja ljudi iz sela u gradove.. .njihova arhitektura, njiov nacin nasilnog zaposljavanja svih je doveo do opsteg unistavanja kulture u Srbiji.... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Па да. Каква им је душа таква им је естетика. Ругоба. Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Па да. Каква им је душа таква им је естетика. Ругоба. Bilo je tu i dobrih ljudi sa najboljim namerama... ali vlast je vlast... pozicije koje daju moc privuku mnoge, a praljavim igrama uglavnom do njih dodju najgori.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Sto rek'o Aquillius, palanka i polis ... nije ni palanka vec bliskoistocna mahala ... Neki su rodjei za to okruzenje . Tamo zida ko sta 'oce i kako 'pce ...bez plana, urbanizma, pravila ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Imam slike predranog krusevca, silne... prelepo je bilo dok nisu dosli komunisti i izdizali neke ruzne zgrade u komunisticfkom stilu arhitekture. https://www.facebook.com/UVremenuStarogKrusevca http://slikekrusevca.com/ apsolutno si u pravu sve sto si rekao za komuniste.. njihova politika doseljavanja ljudi iz sela u gradove.. .njihova arhitektura, njiov nacin nasilnog zaposljavanja svih je doveo do opsteg unistavanja kulture u Srbiji.... Pa na ovom fejsbuk linku imas puno poslije-ratnih slika. Ne vjerujem da je prije rata bilo ista znacajnije ljepse nego poslije komunista, jedino ako komunisti nisu porusili stare zgrade ali ne vjerujem da su to radili, nisu to nigdje. Nije to toliko do komunista, sto rece Baron, istocna Njemacka je bila isto toliko pod komunistickom cizmom, a otidji sad u Dresden, Berlin, Magdeburg, to je ljepota. Berlin je jedan od najbolje urbanisticki isplaniranih gradova na svijetu. Komunisti nisu mogli unistiti ono sto su svabe imale u umovima vijekovima. Srbi su imali nista, smucali su se po brdima i gorama 400 godina krijuci se od Turaka, a prije toga su znali samo manastire i crkve praviti i kakvu estetiku mogu da imaju. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Bilo je tu i dobrih ljudi sa najboljim namerama... ali vlast je vlast... pozicije koje daju moc privuku mnoge, a praljavim igrama uglavnom do njih dodju najgori.... Узалуд су добре намере када систем подстиче одређен начин понашања. Досадио сам са понављањем, али ево опет - главни проблем код нас је систем. Није то ни "менталитет", ни "некултура", ни "инат", него покварен систем. Ништа нашем народу не фали. Стави их у нормално окружење и нема проблема. Мора да се промени Устав, закони, како држава функционише. Без тога мож` сви да дубимо на глави и ништа се неће променити. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука