Jump to content

Da li je Isus stvarno najavio dolazak Muhameda,ili je to izmisljotina,kao vid prevare,radi stvaranja uslova sirenja jedne zablude pod maskom religije?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ovom prilikom,zelim da napokon razgranicim,da li je Isus stvarno najavio dolazak Muhameda?? S jedne strane,u Evanđelju po Ivanu (ako nisam pogresio) ,Isus je izmedju ostalog,rekao u kontekstu “Ja vam imam jos dosta reći,al trenutno ne mozete nositi to,pa ce vam to preko sledeceg proroka biti objavljeno“ (izvinjavam se na ovakvoj nepreciznosti,sasvim slucajno mi je palo ovo pitanje na pamet,al nemam vremena da sad trazim u Svetom Pismu sta tacno “od reci do reci“ pise u tom citatu,ali bih vam bio duboko zahvalan ako mi neko da adekvatniji odgovor). Na kraju krajeva,koliko se uspevam prisecati jedne scene iz jednog dokumentarnog filma od Alberta Rivere,cuo sam da su neki katolicki svestenici (nisam siguran dal se radi o svestenicima,al znam da su bili neki iz katolicke crkve,iako je u to vreme bar zvanicno postojala jedna Crkva. I ti katolicki svestenici,prepoznali su Muhameda kao Bozijeg izabranika ,jer su mu na ledjima videli nesto kao neki “žig“ ili neki beleg. Znam samo da su prepoznali da je on taj izabranik. Ja sad stvarno ,ne znam koliko ima istine u svemu tome,buduci da ima cak i nekih dokaza da je Muhamed zapravo bio jedan tezak prevarant,iz vise razloga. Ja sad,necu da sudim o Muhamedu,ali zelim saznati nesto vise,da li je Isus stvarno bio najavio dolazak Muhameda??

Подели на овим сајтовима

" Чувајте се лажних пророка, који вам долазе у одијелу овчијем, а изнутра су вуци грабљиви! (Мт,7:15)

Подели на овим сајтовима

Ukucaj u pretraživaču: "Да ли је Христос

пророковао о

Мухамедовом доласку?

– Виталиј Питанов" i dobićeš detaljan odgovor.

Može Grigorije i da kopira link ovde, pošo sam ja ulogovan preko starijeg mob. i ne mogu.

Подели на овим сајтовима

Ukucaj u pretraživaču: "Да ли је Христос

пророковао о

Мухамедовом доласку?

– Виталиј Питанов" i dobićeš detaljan odgovor.

Može Grigorije i da kopira link ovde, pošo sam ja ulogovan preko starijeg mob. i ne mogu.

Da ili ne? 

Подели на овим сајтовима

Наравно да Је Најавио када Је упозоравао Своје ученике да ће доћи лажни пророци који ће покушати да преваре, ако је могуће, и изабране. То се односи и на Мухамеда и на све остале лажне ,,пророке"...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Evo, uspeo sam da kopiram link: www.svedokverni.org/da-li-je-hristos-prorokovao-o-muhamedovom-dolasku-vitali-pitanov/

Lepo sam pretpostavio da si Musliman koji se predstavlja kao Srbin Pravoslavac. Ali ako, samo ti nastavi da pišeš. Bilo bi korisno da pročitaš ovaj tekst. U njemu ti je odgovor na postavljeno pitanje.

Подели на овим сајтовима

Ovom prilikom,zelim da napokon razgranicim,da li je Isus stvarno najavio dolazak Muhameda?? S jedne strane,u Evanđelju po Ivanu (ako nisam pogresio) ,Isus je izmedju ostalog,rekao u kontekstu “Ja vam imam jos dosta reći,al trenutno ne mozete nositi to,pa ce vam to preko sledeceg proroka biti objavljeno“ (izvinjavam se na ovakvoj nepreciznosti,sasvim slucajno mi je palo ovo pitanje na pamet,al nemam vremena da sad trazim u Svetom Pismu sta tacno “od reci do reci“ pise u tom citatu,ali bih vam bio duboko zahvalan ako mi neko da adekvatniji odgovor). Na kraju krajeva,koliko se uspevam prisecati jedne scene iz jednog dokumentarnog filma od Alberta Rivere,cuo sam da su neki katolicki svestenici (nisam siguran dal se radi o svestenicima,al znam da su bili neki iz katolicke crkve,iako je u to vreme bar zvanicno postojala jedna Crkva. I ti katolicki svestenici,prepoznali su Muhameda kao Bozijeg izabranika ,jer su mu na ledjima videli nesto kao neki “žig“ ili neki beleg. Znam samo da su prepoznali da je on taj izabranik. Ja sad stvarno ,ne znam koliko ima istine u svemu tome,buduci da ima cak i nekih dokaza da je Muhamed zapravo bio jedan tezak prevarant,iz vise razloga. Ja sad,necu da sudim o Muhamedu,ali zelim saznati nesto vise,da li je Isus stvarno bio najavio dolazak Muhameda??

Најавио је само Светога Духа, Утешитеља, не никаквог пророка колико ми је познато. 

Подели на овим сајтовима

“Vaša srca i vaši umovi nisu sad spremni da nose sve to. Biće vam objavljeno preko sledeceg “Odabranika“ ,“Izabranika“ koji da bi dosao,ja moram da odem“. Otprilike tako je pisalo. I rekao je o tom “Odabraniku“ da nece govoriti o sebi,niti svoje reci,nego samo Boziju objavu. U tom kontekstu je to pisalo. Sad,da li je on zaista mislio na Muhameda,ili je tu mislio na Svetog Duha koji ce nam dati Bozije nadahnuće...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...