Лазар Нешић Написано Август 22, 2017 Пријави Подели Написано Август 22, 2017 Какав треш од класике слушате: да су у питању романи, ово би редом била дела Мир Јам или Анабеле Басало, тако нешто. Дајте мало правих ствари, као нпр. ово: Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Август 22, 2017 Пријави Подели Написано Август 22, 2017 пре 47 минута, Lady Godiva рече Зато је овај видео одличан. Оно кад те музика обузме. Pozdravio ih nas sjajni Slobodan Trkulja ;-) Lady Godiva and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 Prava kompozicija u minimalističkom stilu Iako ima milion nota, Rahmanjinov je po meni pravi predstavnik ruskog minimalizma u najlepšem smilu (si sol...............si sol..............si sol.....la si....lasola si........si sol.............si re..............mi mi) to je sve obi-wan, Trifke and Iulianus је реаговао/ла на ово 2 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Септембар 5, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=F0jkfjeUwzw Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Октобар 8, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2017 Лидија Миленковић and arizan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 On 8.10.2017. at 21:15, Phoebe рече gle opet isto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Новембар 5, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2017 Данче* and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 17, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2018 arizan је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 17, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2018 Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Славко Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Иван ♪♫ and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar21 Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 arizan, "Tamo daleko" and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar21 Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 2, 2018 Пријави Подели Написано Март 2, 2018 On 11/1/2017 at 23:02, Phoebe рече gle opet isto Ovaj mu je lud skroz, nemoguce dobra muzika... Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 2, 2018 Пријави Подели Написано Март 2, 2018 Evo ga i prvi... ... arizan је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Predrag Pedja Написано Март 2, 2018 Пријави Подели Написано Март 2, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече Evo ga i prvi... ... ah sve bolje i bolje, moj zemljak voli klasiku. bravo zemljace sve mi je draze sto si mi zemljak. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 force be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука