Jump to content

Славко

Члан
  • Број садржаја

    12
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О Славко

  • Рођендан 09/19/1966

Profile Information

  • Пол :
    Мушко
  • Локација :
    Београд

Contact Methods

  • Facebook
    https://www.facebook.com/kocicyu
  • Crkva.net
    https://crkva.net/19966

Скорашњи посетиоци профила

912 посетилаца

Славко's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

5

Форумска репутација

  1. PODRŠKA NEMAČKOJ Večeras je Beograd svetleo u bojama zastave ove države u znak solidarnosti WWW.BLIC.RS U znak solidarnosti i podrške Beograd nastavlja akciju osvetljivanja glavnih gradskih simbola u bojama zastava država koje su najviše pogođene virusom korona. Ove večeri Beograd je... БЕЗ ОКУПЉАЊА ЗА УСКРС Председник Србије Александар Вучић рекао је да грађани треба да се спреме за то да за Ускрс и Васкрс неће бити породичних окупљања. Он је, у изјави ТВ Прва, рекао да је нешто слично поручила немачка канцеларка Ангела Меркел својим грађанима. Можда да их замолимо да у току страдалне седмице допусте да се макар Звона оглашавају 3 пута у току дана
  2. Да вас питам, какви су то сад типови са неким качкетима, тротинетима којима су гејеви и марина Абрамович cool. Јел то нека нова фора из new age кухиње?
  3. Ово вам дође као да гледате филм Хиљаду и једна ноћ
  4. Молио бих за објашњење речи дуготрљењу
  5. Помаже Бог и Честитам празник Св. Илија свим славарима и онима којима није слава. Имао бих једно питање у вези Бројанице. На жалост моју, покидала ми се. Бројала је 50 полудрагих камена. Молио бих за савет, пошто ми је намера да је сачувам и да је саставим али овога пута од 33 каменчића. Да ли би то било у реду?
  6. Захваљујем, Свако Добро вам желим.
  7. Хвала на одговору још ссамо да утврдим следеће, дакле, после СЛАВА: И НИЊЕ: АЛИЛУЈА! изовара се само Слава са Алилуја без Господе помилуј, јел тако?
  8. Молио бих вас за одговор: После псалма стоји СЛАВА: а а након читања целе Катизме стоји СЛАВА: И НИЊЕ: АЛИЛУЈА! , објасните ми тај део, Псалтира
  9. мирођија, Без литургије, нема хармоније у овим прелепим тоновима, без ње и воће није слатко. п.с Стварно, а зашто сви да не одемо заједно на Литургију, у најближу нам Цркву?
  10. 360 Total Security Odličan u smislu da je besplatan sa reklamama koje i ne dave poput ostalih iz Free grupe. Avira i Bitdefender opslužuju ovaj antivirusni sistem bez da računar trpi neka velika opterećenja, naravno, postoje opcije da se jedan od ova dva engina ugasi.
  11. Славко

    Класична музика :)

    Молим за помоћ. При крају ове радио драме , око 38. минута, чује се музика коју бих радо, у целости волео да одслушам, па вас молим да ми кажете о којој музици је реч.
×
×
  • Креирај ново...