RYLAH Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 arizan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 http://youtu.be/R8b9HEIx5J8 arizan and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 Ви стварно немате паметнија посла ако ово називате битном темом Полудели и откачили скроз? :jtl2jq: Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2014 Мора да је неки митрополит служио молебан негде у близини... Драшко, Crveni Baron, arizan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 juce saim bio u antwerpenu. isao sam u kafanu 11 bozija zapovest. dobra kafana, ima odlicno manastirko pivo. kad sam izlazio iz kafane koncita je prestala da pjeva i tek je onda pocela da pada kisa. nije bilo velikog nevremena al je bilo puno nastranih ljudi. ja sam otisao i nije mi jasno gde su se povredili ti ljudi, mozda je samo tu bilo jako nevreme. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 tuga nevidjena.... Драшко and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 juce saim bio u antwerpenu. isao sam u kafanu 11 bozija zapovest. dobra kafana, ima odlicno manastirko pivo. kad sam izlazio iz kafane koncita je prestala da pjeva i tek je onda pocela da pada kisa. nije bilo velikog nevremena al je bilo puno nastranih ljudi. ja sam otisao i nije mi jasno gde su se povredili ti ljudi, mozda je samo tu bilo jako nevreme. Можда је самоповређивање у питању? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 juce saim bio u antwerpenu. isao sam u kafanu 11 bozija zapovest. dobra kafana, ima odlicno manastirko pivo. kad sam izlazio iz kafane koncita je prestala da pjeva i tek je onda pocela da pada kisa. nije bilo velikog nevremena al je bilo puno nastranih ljudi. ja sam otisao i nije mi jasno gde su se povredili ti ljudi, mozda je samo tu bilo jako nevreme. ) Sta ti je zapad covece. Pa oni ljudi imaju 11 zapovesti a ne kao mi, jedva deset ... Ej Srbijo, sirotice kada ces progledati ... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2014 А можда је пуцао па му се брада заглавила у реденику? Баба and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Ban i Vurst za seksualnu jednakost Beč -- Generalni sekretar UN Ban Ki Mun priključio se austrijskoj pop zvezdi Končiti Vurst u pozivu na uklanjanje predrasuda o seksualnoj orijentaciji ljudi. Vurst se sastao danas sa Banom na marginama konferencije o zemljama u razvoju koje nemaju izlaz na more, kako bi zajednički uputili poruku o toleranciji. Ban je novinarima rekao da će nastaviti borbu "protiv transfobije i homofobije". "Snažno se zalažem za jednakost. Mi smo nezaustavljivi", rekao je Ban, citirajući reči austrijskog transvestita koji je ove godine pobedio na takmičenju za Pesmu Evrovizije. Končita Vurst je navela da sanja "o budućnosti u kojoj se neće govoriti o seksualnoj orijentaciji ili boji nečije kože". Vurst je, takodje, otpevala i pesmu "Rise Like a Phoenix", koja joj je donela pobedu na Evrosongu 2014. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=11&dd=03&nav_category=78&nav_id=919453 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Milane brate dosadno ti je priznaj kordun је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Како досадно у овако занимљивом свету. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Ban je malo banovao pamet na neodredjeno vreme... a i naocare bi vec trebao da menja, ko zna kol`ka mu je sad dioptrija... Volim_Sina_Bozjeg and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Ban je malo banovao pamet na neodredjeno vreme... a i naocare bi vec trebao da menja, ko zna kol`ka mu je sad dioptrija... Što jeste jeste umori se čovek na vrhu (nije ni malo naivna odgovornost) možeš misliti ko ga sve vuče svakodnevno za rukav. Tako umoran on im savršeno odgovara i pogodan je što bi se reklo Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2014 Slatki ste :-* пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука