Jump to content

Победа лошег укуса за лепо на Еуросонгу

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Кондирка Кобасић, након жустре свађе са својим родитељима напушта родно Кочане и придружује се путујућој банди отпадника бечког конзерваторијума у својству певачице.

послао госн Александар"

10314718_1422197961384406_39921464660545

Извор

Подели на овим сајтовима

• Одговори 525
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

"Кондирка Кобасић, након жустре свађе са својим родитељима напушта родно Кочане и придружује се путујућој банди отпадника бечког конзерваторијума у својству певачице.

послао госн Александар"

10314718_1422197961384406_39921464660545

Извор

Покондирка

Подели на овим сајтовима

Po toj logici moze svako da bude bradati muskarac u haljini i da pobedi kao Koncita Vurst. Bas me zanima sta ce sledece godime desiti. 

Оргијање...нема друге...

Подели на овим сајтовима

Оргијање...нема друге...

Pa nisam bas siguran ovo su uradili kako nebi ispalo da je Evrovizija namestaljka. Ovakav potez me ne cudi jer oni idu tom logikom da ce samo ludaci kao Koncita Vurst da pobede. Drugo seti samo 2007 godine kada je Marija Serifovic sa nikad gorom pesmom pobedila to bila cista namestaljka pa nam posle uzeli Kosovo 2008, to je isto bilo politicki namesteno.

Подели на овим сајтовима

Одлична је еровизија. Тачно се види  шта намећу као мејнстрим и којој се држави тренутно сви увлаче или коју државу глобално маргинализују.

Као групица тинејџерки окупљених око главне цице у школи.

Подели на овим сајтовима

Као групица тинејџерки окупљених око главне цице у школи.

:))  :))  :))  :))

A cica teska kokoska ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Европа је тежак болесник који се горди својим "здрављем".

"Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости."

А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин.

Свети Владика Николај Велимировић

Подели на овим сајтовима

Европа је тежак болесник који се горди својим "здрављем".

Sva sreca pa su Srbija i Rusija pojam normalnosti. :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Sva sreca pa su Srbija i Rusija pojam normalnosti. :D

Србија и Русија су лакши болесници који знају да су болесни и полако прихватају лечење и Лекара.

А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин.

Подели на овим сајтовима

Србија и Русија су лакши болесници који знају да су болесни и полако прихватају лечење и Лекара.

Prijatelju, zelja u kojoj dva mladica od 17-18 god u sest popodne ubiju jednog svog vrsnjaka, tako sto ga zakolju nozem, u sred nisa..... po meni nije "laksi bolesnik" niti vidim ikakvo "lecenje"  tu...

Meni ne ide u glavu kako imate veci problem sa muskarcima koji bi voleli da su zene nego sa drustvima gde je psihopatija dobar dan...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Пријатељу ти имаш своје мишљење о Србији, Русији, западу а неко други своје. Не видим никакав проблем ту.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...