Jump to content

Победа лошег укуса за лепо на Еуросонгу

Оцени ову тему

Препоручена порука

evo kako su nekad zvučali pobednici

"Secret Garden - Nocturne"

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 525
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

СТРАШНО!!!

ŽELI NA EVROVIZIJU Srpska Končita: Ako je pobednica Evrovizije Isus, ja sam onda Sveti Sava! (FOTO)
Autor: Kurir | 11.06.2014 - 12:00:00h | Komentara: 0

Nadam se da će se Srbija odlučiti da nas drag kvin predstavlja na Evroviziji, rekla je Lili Kendi

1237457-srpska-koncita-vurst-lili-kendi-

Srpska Končita Vurst gostovala je kod Ognjena Amidžića u emisiji. Njeno umetničko ime je Lili Kendi.
Ognjen je osim Ane Sević, Bojana Perića, Katarine Živković i Vere Matović ugostio i pevačicu Lili Kendi.
Ona je doputovala iz Austrije. "Lili Kendi mi je umetničko ime. Ja sam drag kvin. To znači da sam muško koje se zap potrebe umetničke pretvara u ženu", kaže Lili.
"Ako je Končita Vurst Isus, ja sam onda Sveti Sava", objasnila je Lili Ognjenu i gostima.
"Dopada mi se Končita i mislim da je sjajno to što je pobedila na Evroviziji. Nadam se da će se Serbija odlučiti da nas drag kvin predstavlja na Evroviziji", smatra Kendi.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
У Белгији ураган растурио концерт Кончитона Вуршта

На геј прајду у Антверпену у Белгији  концерт на коме је певао победник овогодишњег Евросонга Кончита Вуршт је прекинут после само две песме, наиме олуја која је наишла са атлантика је буквално растурила концерт. На концерту је 11 људи повређено. - Јавља Итар-Тасс

https://www.youtube.com/watch?v=QJJ6ulEgCxU

Извор: Видовдан

Подели на овим сајтовима

tuga nevidjena....  :cmizdrenje:

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...