Jump to content

Победа лошег укуса за лепо на Еуросонгу

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 525
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Мора да је неки митрополит служио молебан негде у близини...  :D

Подели на овим сајтовима

juce saim bio u antwerpenu. isao sam u kafanu 11 bozija zapovest. dobra kafana, ima odlicno manastirko pivo.

kad sam izlazio iz kafane koncita je prestala da pjeva i tek je onda pocela da pada kisa. nije bilo velikog nevremena al je bilo puno nastranih ljudi.

ja sam otisao i nije mi jasno gde su se povredili ti ljudi, mozda je samo tu bilo jako nevreme.

Подели на овим сајтовима

juce saim bio u antwerpenu. isao sam u kafanu 11 bozija zapovest. dobra kafana, ima odlicno manastirko pivo.

kad sam izlazio iz kafane koncita je prestala da pjeva i tek je onda pocela da pada kisa. nije bilo velikog nevremena al je bilo puno nastranih ljudi.

ja sam otisao i nije mi jasno gde su se povredili ti ljudi, mozda je samo tu bilo jako nevreme.

Можда је самоповређивање у питању?

Подели на овим сајтовима

:)):))

Sta ti je zapad covece. Pa oni ljudi imaju 11 zapovesti a ne kao mi, jedva deset ... Ej Srbijo, sirotice kada ces progledati ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Ban i Vurst za seksualnu jednakost

Beč -- Generalni sekretar UN Ban Ki Mun priključio se austrijskoj pop zvezdi Končiti Vurst u pozivu na uklanjanje predrasuda o seksualnoj orijentaciji ljudi.

19004895645457a67c60962771113063_orig.jp

Vurst se sastao danas sa Banom na marginama konferencije o zemljama u razvoju koje nemaju izlaz na more, kako bi zajednički uputili poruku o toleranciji.

Ban je novinarima rekao da će nastaviti borbu "protiv transfobije i homofobije".

"Snažno se zalažem za jednakost. Mi smo nezaustavljivi", rekao je Ban, citirajući reči austrijskog transvestita koji je ove godine pobedio na takmičenju za Pesmu Evrovizije.

Končita Vurst je navela da sanja "o budućnosti u kojoj se neće govoriti o seksualnoj orijentaciji ili boji nečije kože".

Vurst je, takodje, otpevala i pesmu "Rise Like a Phoenix", koja joj je donela pobedu na Evrosongu 2014.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=11&dd=03&nav_category=78&nav_id=919453

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ban je malo banovao pamet na neodredjeno vreme... a i naocare bi vec trebao da menja, ko zna kol`ka mu je sad dioptrija...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ban je malo banovao pamet na neodredjeno vreme... a i naocare bi vec trebao da menja, ko zna kol`ka mu je sad dioptrija...

Što jeste jeste umori se čovek na vrhu (nije ni malo naivna odgovornost) možeš misliti ko ga sve vuče svakodnevno za rukav. Tako umoran on im savršeno odgovara i pogodan je što bi se reklo :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...