Дејан Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Zapaljivi govori, ovo-ono! da, da ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Немамо чинове за амине. Мада за њих ја бих делио виртуелни новац. Da su neka srecnija vremena, pa da bude i neki djevrek ili pereca. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Управо сам проверио Правилник: нема помена о томе да само админи могу да користе црвену боју. Нити да могу да измишљају правила у ходу. Polihromatska jeres, iliti zecititis vulgaris... Пг and Баба је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Polihromatska jeres, iliti zecititis vulgaris... Izvorno je bilo monohromatski crveno, ali su se umesali mocnici i eto sta je rezultat. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Si vido sta sve moram da rizikujem da bih iskamcio odgovor?! Sjatili se svi admini, prete mi, farbaju me, ali ja dobih odgovor, pa ti gledaj sad. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 поделио сам тему она прича о новчићима је овде: https://www.pouke.org/forum/topic/33785-%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%82%D1%83%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%87%D0%B8%D1%9B%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D1%83-%D0%BF%D0%BE%D1%83%D0%BA%D0%B5/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Mi pored svetog pisma imamo и свето предање. Ако нешто нисмо уписали а подразумева се на већини форума као и овде онда се такође важи као и на већини форума, према томе дабоме. Ucitelju, ucitelju, ja sam skrenuo paznju @@JESSY i @@obi-wan da im predanje nije u skladu sa pismom i da treba da promene potpise! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 @Црнокоса Бубрег, бре, дајем за амине! Него, моја "кукњава" је уродила плодом. Искочих на 667, вјеровали или не. Не знам којим се темпом повећавао број нових свиђалица, α понајвише је задужан за то један члан(ица) овог форума. Ја сам свој циљ остварио. Сад могу у пензију. Саша од Москве, Gordana ., Crnokosa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 ima devet rangova, sa manjeg na veći se prelazi o, 20, 30, 50 , 100, 500, 1000, 3000 5000 0 - неутралан 20 - интересује се 30 и 50 - напредује за 100 и 500 сам заборавила 1000 - наш фаворит 3000 - херој 5000 - не може без њега. Ове тачкице се ваљда повећавају са бројем порука. Николa је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука