Зосима Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Ови амини немају никакву другу сврху,до храњења сопствене сујете... Неки иду тако далеко,да моле за лајкове,поносно изјављују на статусима , ево дошао сам до хиљаду и тако то... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Ja tipujem na 5000. Ako ih budem imao bice to veliki dokaz da sam uspeo u zivotu. Саша од Москве, Срђан Шијакињић and drvce је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 A šta znače ovi kružići ispod ovoga "Члан"? Arsenija and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 4288 ЖРУ херој! поруке 2473 Богами Данче ти имаш скоро дупло већи број амина од порука . Свака част . Vidi ti njega,covek se pobunio...hoces da kazes da ovo nije savrsena tvorevina,i da mi ovde samo figuriramo,jos se zalis i na izbor..A ne,ne...samo da Bicko cuje ovo.. А где ти виде Дистанцирана да сам се ја побунио ? Веома лепа јесте :good2: , али што не значи да може бити још лепша . Што се тиче мојих амина има их 1995. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Требало би опаметити софтвер да не допушта амине за поруке које имају само слике. Број амина би рапидно пао већини чланова IKONOKLASTA NA FORUMU! Плутон, feeble, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Ja neću amin,ja hoću naforu. Пг and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 A šta znače ovi kružići ispod ovoga "Члан"? Znace da mi spamujes temu. Ali i mene zanima. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Ови амини немају никакву другу сврху,до храњења сопствене сујете... Неки иду тако далеко,да моле за лајкове,поносно изјављују на статусима , ево дошао сам до хиљаду и тако то... Nije baš tako, lajkovi su najčešće jedini način da znaš da li i ko odobrava ono što si rekao, pošto će slabo ko da se javi i kaže ,,tako je", to neće da se desi, jedino ako se ne slaže, takva je priroda tekstualne - ograničene komunikacije. A zamisli u slučaju slika, da citiraš sliku i kažeš ,,u super". Evo kao dokaz ja sam malopre podelio dosta lajkova, ali tebi sam odgovorio Иван Ивковић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Ови амини немају никакву другу сврху,до храњења сопствене сујете... Неки иду тако далеко,да моле за лајкове,поносно изјављују на статусима , ево дошао сам до хиљаду и тако то... Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Znace da mi spamujes temu. drvce, samo administracija moze da koristi crvena slova.... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 drvce, samo administracija moze da koristi crvena slova.... Osim toga, upravo su poplavela... JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 @drvce Ako koristis amine za neki CV, obavezno je da na njemu postavis link do foruma... drvce, Иван Ивковић and Пг је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 drvce, samo administracija moze da koristi crvena slova.... Koliko znam, to nigde u pravilniku ne stoji. Mozda je u medjuvremenu promenjeno. I dok imam paznju administracije, mozda mogu da ponovim tehnicko pitanje sa pocetka: Koliko ima cinova koji idu uz amine i na kojem broju amina se oni dobijaju? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Koliko znam to nigde u pravilniku ne stoji. Mozda je u medjuvremenu promenjeno. Банујте га док није искварио и друге, за њега је већ касно. Пг, Данче*, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Управо сам проверио Правилник: нема помена о томе да само админи могу да користе црвену боју. Нити да могу да измишљају правила у ходу. RYLAH, Иван Ивковић and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука