Драгана. Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Да ли је то због тешких финансијских ситуација, да ли сматрају да су сувише млади да би сада имали дијете, или?Нпр, ја бих баш вољела да имам бебу, али мој муж прво хоће да заврши факултет, па тек онда бебу. :'( Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Мислим да си тренутно рекордер у отварању тема. Све што помислиш, то и поставиш Све наведено није разлог већ изговор. Шта фали :Д Па шта ти мислиш због чега неће дјецу? Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Па шта ти мислиш због чега неће дјецу? Е слатко ме насмеја.. Јел то Верум види кроз прозор тј. прозорљив је? verum est in beer and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Е слатко ме насмеја.. Јел то Верум види кроз прозор тј. прозорљив је? мхм Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Није био проблем за Милана и Наташу или за Софију и Драгана, као и за Небојшу и Злату, али сам већ код Зорана и Споменке застао Али добро, Драгану све што занима она пита Боље питат', него скикат', баба ми говорила :Д Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Нисам мислила ништа лоше,надам се да ми не замерате.. Дечица се не планирају они су нам Божији благослов! nana and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Боље питат', него скикат', баба ми говорила :Д Колико ја прескочим одговора на овом форуму јер ми мрско да куцам толико ти поставиш питања... добро је запазио верум Него мислим поводом твог питања да је то индивидуално. Људи из мог окружења на пример, углавном наводе финансије као проблем. Што је са моје стране гледишта више питање, можда неког осећаја одговорности или недостатка сигурности, шта ће бити ако не буде и слично. Ретко да неко не жели децу а да је у браку или бар у плану за брак... Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 И још нешто док ми глава не лупи о тастатуру... Док се твој деран мисли, баци се у акцију, срећа је имати неког крај себе. Може он читати и када успава бебу Никола Поповић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Што би замерали, мени може само да годи што сам прозорљив (шала) Наравно да је Божији благослов, али и треба да се уради нешто по том питању да би Господ дао Мислим колико има људе које ја познајем и које стварно желе своје потомство и све дају од себе да се остваре као родитељи али им не иде од руку,ипак Бог има задњу реч! Пс.Ма волим и ја да се шалим а ти настављај да гледаш кроз прозор па нам реци кога ће да обрадује рода verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Колико ја прескочим одговора на овом форуму јер ми мрско да куцам толико ти поставиш питања... добро је запазио верум Него мислим поводом твог питања да је то индивидуално. Људи из мог окружења на пример, углавном наводе финансије као проблем. Што је са моје стране гледишта више питање, можда неког осећаја одговорности или недостатка сигурности, шта ће бити ако не буде и слично. Ретко да неко не жели децу а да је у браку или бар у плану за брак... Тебе нико не тјера да читаш моје теме ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 И још нешто док ми глава не лупи о тастатуру... Док се твој деран мисли, баци се у акцију, срећа је имати неког крај себе. Може он читати и када успава бебу Па може, наравно да може, али зар није боље дјетету обезбиједити неки нормалан живот, не превише луксузан, али пристојан ( а то би имали када би завршили факултете). Зашто ти немаш бебу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Па може, наравно да може, али зар није боље дјетету обезбиједити неки нормалан живот, не превише луксузан, али пристојан ( а то би имали када би завршили факултете). Зашто ти немаш бебу? Слажем се. Него и ја сам завршавао факултет ... Ја не могу да родим Али зато имам два сестрића и још два кумчета и ти загрљају руше све пред собом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Слажем се. Него и ја сам завршавао факултет ... Ја не могу да родим Али зато имам два сестрића и још два кумчета и ти загрљају руше све пред собом. Ма не, ја сам мислила да ћеш ти да родиш :.mislise. па нек' ти роди цура или жеена :Д Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Ма не, ја сам мислила да ћеш ти да родиш :.mislise. па нек' ти роди цура или жеена :Д Прво да се оцурим или оженим па тако то... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Razni su razlozi. Ponajvise je da se vrijeme promjenilo. Zivotni vijek se produzio. Vise nema potrebe zuriti i zacinjati djecu sa dvadeset godina. Neki ljudi se obrazuju i zato im treba izvjesno vrijeme, i tesko je uklopiti porodicne obaveze i studije. Savremen zivot zahtjeva vise resursa dok se covjek osamostali skuci itd...i lakse je sve to positici sa manje djece. Mislim da je za nase vrijeme optimalno dvoje do troje djece, cetvoro je vec gornji maksimum. Ja sigurno pucam na dvoje, a trece ce biti u zavisnosti od situacije . Срђан Шијакињић and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука