distancirana Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Нажалост, и ти си била нечије ''дериште''. Da,ali to nije bio moj izbor. "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Kako бих ја волела са тобом да седнем и да разговарам....био би то дууууг разговор Placa se u pivu i po satu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Evo ja ne zelim da imam deriste...Iz jednog prostog razloga,a to je sto mi se ne svidja Bozija volja da zene radjaju. Da ne znam da si trol, pa da budem ozbiljan kad napisem - a ovamo glumis vegeterijnaku i boris se za zivote prasica. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Da,ali to nije bio moj izbor. А твој је избор да живиш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 А твој је избор да живиш? Rekla sam da je zivot sve sto te snadje,ne mozes da biras hoces da se rodis ili ne,ne znam sta nije jasno? "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Ти ниси јасна. distancirana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Једина права срећа за дете јесте да тата воли маму и обратно,али је чињеница да млади бракови најчешће пуцају,првенствено због незрелости или што би наши рекли жени се брзо,кај се натанане... Дакле здрава и јака породица на којој се заснива и јака држава како неки кажу,није у броју деце, већ у породичној хармонији и љубави... А себични ,саможиви ликови ,рецимо попут мене ,су посебна прича и од њих нема много користи,бар не по овом питању... Ђуро Станивук, Crnokosa and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Evo ja ne zelim da imam deriste...Iz jednog prostog razloga,a to je sto mi se ne svidja Bozija volja da zene radjaju. Не каже се дериште, но дете. Дериште је пежоративан израз за лоше васпитано дете...што значи да, ако можеш да будеш добра мајка, можеш да имаш дете, а не дериште. nana, Crnokosa and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Placa se u pivu i po satu. :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Zatecena sam nekim odgovorima... Od egoizma, preko izgovora, do maloverja. :-X "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Odlično! Jedan vaš brat u Hristu je imao vere da će mu Bog pomoći i našao se u ozbiljnim teškoćama. Lako je sedeti i optuživati druge da su egoisti i ubijati ježeve tuđom zadnjicom. Zašto se vi ne biste malo trgli da mu pomognete? https://www.pouke.org...еговој-по-r4253 Одлично! Али наш брат у Христу се није нашао у озбиљним тешкоћама због вере у Бога, него због љутског егоизма и окамењености срца...а Хвала Богу његова вера ће му и помоћи јер увек се нађу добри људи. Тргли смо се.... Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Еј брате ај заобиђи ме, поготово ми немој болесну децу спомињати..А и данас славим, Дража је рехабилитован. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Ok, on je konačno dobio pomoć, a šta ćemo sa hiljadama onih koji nisu imali ko da im pomogne? Šta misliš, da li je normalno da se lečenje bolesne dece plaća SMS porukama? Normalno je. Kad ne moze drugacije, zasto da ne i tako? Bitno je da se bar neko izleci.Znas onu izreku, ako budes cekao da ucinis sve za svakoga, neces uciniti nista ni za koga. Taj neki fazon. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Bar neko? A šta ako nisi tajkun ili istaknuti naprednjak, pa tvoje dete prođe kao mala Tijana, jer nemaš ni para, ni veze, a uredno si plaćao zdravstveno?Nista brate. Ne bih bio ni prvi ni poslednji kome se desi tako teska stvar. Ali ne znam ni sto me to pitas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ina Ina Написано Новембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2016 Медији шаљу лоше поруке... Имаш времена, уживај у животу, породичне вредности се стављају на последње место а даје се предност индивидуи, егоцентризму, материјалним стварима и многи су упали у замку. А породица је најважнија и нема се толико времена... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука