Православни Србин Написано Мај 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Sudeći po tekstu, to bi bio svaki oblik vlasti koji bi bilo kakvu pobunu građana odmah podveo pod ''zatrovani američkom NVO imperijalističkom propagandom". I onda bi imali odrešene ruke da se obračunaju sa tim stranim agentima kako dolikuje... Наравно да није тачно ово што си рекао... Што се тиче страних агената: за све ткз. ,,обокене револуције" јасно је да су их водили страни агенти и то је општепозната чињеница. Тк ,,обојене револуције" немају везе са бунтом и побуном народа... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Па ко те етикетирао? Ти си рекао да су Двери ,,фашисти". А ја сам те питао на основу чега тврдиш да су Двери ,,фашисти"? Jesam li rekao neistinu da Dveri nisu fasisti? Dveri su za mene najgori i najcrnji klerofasisti, sovinisti i nacionalisti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Pa na osnovu njihovih fasistoidnih stavova, sto? Па који су то њихови ,,фашистички" ставови? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Jesam li rekao neistinu da Dveri nisu fasisti? Dveri su za mene najgori i najcrnji klerofasisti, sovinisti i nacionalisti. Кад изрекнеш једну такву квалификацију или етикету, мораш да имаш дебеле аргументе за то. А који су твоји аргументи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Кад изрекнеш једну такву квалификацију или етикету, мораш да имаш дебеле аргументе за то. А који су твоји аргументи? Dovoljno si pametan, nisi glup. Ne trebam pisati argumente esktremne desnice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Dovoljno si pametan, nisi glup. Ne trebam pisati argumente esktremne desnice. Па не, него ти немаш ниједан доказ за ту твоју тврдњу да су Двери ,,фашисти". Само понављаш ту тезу, а никако да је поткрепиш чињеницама... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Па који су то њихови ,,фашистички" ставови? Pa oni koji se ticu fasistoidnih pogleda na svet. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Па не, него ти немаш ниједан доказ за ту твоју тврдњу да су Двери ,,фашисти". Само понављаш ту тезу, а никако да је поткрепиш чињеницама... Nemam ja sta nekom da dokazujem ko je ne vidi da dveri kombinuju pravoslavni fundamentalizam i srpski nacionalizam. Ti i dalje nastavljas da se pravis blesav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Колега! Рекао си већ неколико пута своје мишљење о покрету "Двери", а иако си позиван да образложиш мишљење, то ниси учинио. У реду! Не желиш, нема везе, али нема потребе да више инсистираш на њему. Дакле, будеш ли још инсистирао на причи коју "причаш" у задњих неколико коментара, сматраћу то спамом и у том смислу ћу предузети мере. Хвала. RYLAH, verum est in beer and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Колега! Рекао си већ неколико пута своје мишљење о покрету "Двери", а иако си позиван да образложиш мишљење, то ниси учинио. У реду! Не желиш, нема везе, али нема потребе да више инсистираш на њему. Дакле, будеш ли још инсистирао на причи коју "причаш" у задњих неколико коментара, сматраћу то спамом и у том смислу ћу предузети мере. Хвала. Pitam se sta si cekao do sada sto nisi odmah preuzeo mere. badenac је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Pitam se sta si cekao do sada sto nisi odmah preuzeo mere. У реду. Имаш следећих седам дана да размислиш о својим будућим наступима на Форуму. До тада ће ти бити онемогућено писање. DYNABLASTER, RYLAH, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Докле год наши људи буду сањали „амерички сан” А шта је то "амерички сан"? Ако је то да се живи нормално, уз благостање које нам савремена цивилизација омогућава, шта је у томе "лоше"? како да народу гладном западног сна о слободи, демократији и комфору потрошачког друштва објаснимо да је то лаж која не постоји ни у САД-у? Како да оне које годинама и деценијама трују западни медији објаснимо да је „амерички сан” само пропагандна лаж? Зато што није пропагандна лаж. Ово што Глишић прича су пропагандне лажи. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Dva puta nisu presli cenzus a sve su glasniji. Stvarno imaju visoko misljenje o sebi pa jos misle da je to adut koji mogu da pretvore u glasove/mandate. Sto bi se reklo oni bi da budu pametni ali sta ce kad nisu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Па није обавезно да би неко паметан код нас добио пуно гласова... Само што ова Глишићева прича звучи, ај` да кажемо, "необично". Шта то Русија и Србија имају као алтернативу "потрошачком моделу западног капитализма"? Па ми живимо од "мрвица са њиховог стола" што се тиче науке, технологије итд. Једино ако желимо да се вратимо у XV век... Имам утисак да Двери и њихови истомишљеници управо то прижељкују. Милан Ракић, Аурор, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Па није обавезно да би неко паметан код нас добио пуно гласова... Само што ова Глишићева прича звучи, ај` да кажемо, "необично". Шта то Русија и Србија имају као алтернативу "потрошачком моделу западног капитализма"? Па ми живимо од "мрвица са њиховог стола" што се тиче науке, технологије итд. Једино ако желимо да се вратимо у XV век... Имам утисак да Двери и њихови истомишљеници управо то прижељкују. Tome bi definitivno vodila dosledna realizacija njihovog programa, narocito kad bi neko to realizovao jedno 15-20 godina bez prekida. Samo sto oni ne zele to da kazu javno. Милан Ракић, Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука