Ненад Р. Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Драго ми је да си отворио овакву тему колега. Шта ти прија , а шта ти смета на овом нашем форуму ? Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 čiji si ti kolega...? zašto ne staviš neki lep avatar,,,? Pa ne preferiram avatare. Navikao sam bez slike ali to znaci da necu jednog dana staviti tako lep avatar. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 čiji si ti kolega...? Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Драго ми је да си отворио овакву тему колега. Шта ти прија , а шта ти смета на овом нашем форуму ? Na ovom forumu je u glavom prijatna atmosfera sto mi jako prija. Ono sto zameram jeste to sto se mi bavimo nekim trivijalnim stvarima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 čiji si ti kolega...? Ne razumem pitanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Ne razumem pitanje. pa, kolega mora da ima kolegu.....kolega sam po sebi ne postoji.... :.mislise. Kolega2357, Милан Ракић, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 pa, kolega mora da ima kolegu.....kolega sam po sebi ne postoji.... :.mislise. Pa ja sam za sada samo Kolega a posle cu biti Direktor kada dobijem svoje kolege. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Ovako starija si od mene 12 punih godina možeš mi se obraćati na ti jer tako preferiram. Sad svi moramo na Marinin profil A kolega baviš li se mnogo brojevima u toku dana? Kolega2357, Милан Ракић and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Sad svi moramo na Marinin profil A kolega baviš li se mnogo brojevima u toku dana? Ne moramo ja sam rekao da preferiram obracanje na ti jer sam navikao tako. Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Sad svi moramo na Marinin profil A kolega baviš li se mnogo brojevima u toku dana? Ne ja se bavim Vikipedijom. Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agaton Vuzman Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Шта би нам могао рећи о Википедији? Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Шта би нам могао рећи о Википедији? Veoma koristan projekat koji je podeljen u klanovima počevši od MetaWiki projekta gde vlada najjača grupa ikada koja postoji. Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Veoma koristan projekat koji je podeljen u klanovima počevši od MetaWiki projekta gde vlada najjača grupa ikada koja postoji. Најјача по чему? Да ли мислиш да они припадају неком тајном друштву, које можда влада из сенке, обзиром да преко "Вики" пројекта могу да уобличавају мнење у свету? Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Pijes li kokakolu? Kolega2357 and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Најјача по чему? Да ли мислиш да они припадају неком тајном друштву, које можда влада из сенке, обзиром да преко "Вики" пројекта могу да уобличавају мнење у свету? Ne pripadaju nikakvom tajnom društvom već se skupljaju na privatnim IRC kanalima i lobiraju koće za njih da radi i sve ono što im se ne sviđa počnu odmah da ruše. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука