Jump to content

Postavite pitanje korisniku Kolega2357

Препоручена порука

Драго ми је да си отворио овакву тему колега.

Шта ти прија , а шта ти смета на овом нашем форуму ?

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

čiji si ti kolega...?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Драго ми је да си отворио овакву тему колега.

Шта ти прија , а шта ти смета на овом нашем форуму ?

Na ovom forumu je u glavom prijatna atmosfera sto mi jako prija. Ono sto zameram jeste to sto se mi bavimo nekim trivijalnim stvarima.

Подели на овим сајтовима

Ne razumem pitanje.

:D pa, kolega mora da ima kolegu.....kolega sam po sebi ne postoji.... :.mislise.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ovako starija si od mene 12 punih godina možeš mi se obraćati na ti jer tako preferiram. 

Sad svi moramo na Marinin profil :)))joooj

A kolega baviš li se mnogo brojevima u toku dana?

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Veoma koristan projekat koji je podeljen u klanovima počevši od MetaWiki projekta gde vlada najjača grupa ikada koja postoji.

Најјача по чему? Да ли мислиш да они припадају неком тајном друштву, које можда влада из сенке, обзиром да преко "Вики" пројекта могу да уобличавају мнење у свету?

Подели на овим сајтовима

Најјача по чему? Да ли мислиш да они припадају неком тајном друштву, које можда влада из сенке, обзиром да преко "Вики" пројекта могу да уобличавају мнење у свету?

Ne pripadaju nikakvom tajnom društvom već se skupljaju na privatnim IRC kanalima i lobiraju koće za njih da radi i sve ono što im se ne sviđa počnu odmah da ruše. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...