Горан Павлов Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 crna boja , ašov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Браон и ашов толико сам ових дана риљала,да пре него ли заспим, кад затворим очи видим коров Пг, JESSY and keka је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Што јес интересантно већина нас је замислила неки алат са дршком. Мени прво паде на памет нека беж/светло браон боја и лопата/ашов али након делића секунде прелије се то у плаво и чекић !? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 plavo i makaze zanimljivo... i ja isto pomislih plava omiljena boja a makaze... mislim da je vreme za sisanje Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 ljubičasta i čekić. bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Зелена секира, такве сам виђао само на панађурима Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Ма бзвз. овај тест је вероватно имао већински резултате као што су наведени ( црвено + чекић ) у доба СССР-а а сад пошто више нема комунизма сваком пада свашта на памет. Демократија ти је зло једно, немош више ни знати шта ће већина масе да асоцира.. Вала баш. Ни да их данашњи најтужнији дан у историји нашег комумизма када је, просто невероватно, умро доживотни маршал не асоцира на лепу прошлост. Демократија је то. Брише меморију на брзину. LISA and Пг је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Trifunovic Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 CEKIC,ZELENA... :.mislise. Slava Gospodu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 srk i čepić Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Хехе,у моменту сам помислио на црвени чекић... Мада мислим да се већина овде фолира,да испадне да су паметни,и мислим да су прво прочитали све,па онда одговарали,јер су лупали неке глупости везано за алат... Batman је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Хехе,у моменту сам помислио на црвени чекић... Мада мислим да се већина овде фолира,да испадне да су паметни,и мислим да су прво прочитали све,па онда одговарали,јер су лупали неке глупости везано за алат... Ја нисам стварно. Спотичем се о шпакле, глетерице, ваљке и канте редовно... Имам неке молере у кући Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Жута и чекић Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Suzic Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 zelena i cekic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Ма бзвз. овај тест је вероватно имао већински резултате као што су наведени ( црвено + чекић ) у доба СССР-а а сад пошто више нема комунизма сваком пада свашта на памет. Демократија ти је зло једно, немош више ни знати шта ће већина масе да асоцира... Ovo je tačno, svi stariji od 35 godina na forumu, podsvesno se sećaju toga i zato su imali baš ti asocijaciju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Црвена четкица....тако ми је мало фалило да будем нормална! Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука