Grizzly Adams Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Па о чему се сад ради овде? Народ је гласао за СНС која је добила апсолутну већину, а СНС је про ЕУ опција и не сећам се да су говорили и ЕУ и Русија. Па, шта се сад фемкају? Хоће морати народ да протестује као у Украјини што неће да наставе беспоговорни пут у ЕУ... Део народа се нада да ће улазак ЕУ решити наше економске проблеме. Они мало реалнији се надају да би ЕУ бар мало завела ред у овај општи јавашлук и лоповлук. Само ово друго је делимично тачно. Што се економског благостања тиче, то неће направити нико осим нас самих. Ћириличар and Баба је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Део народа се нада да ће улазак ЕУ решити наше економске проблеме. Они мало реалнији се надају да би ЕУ бар мало завела ред у овај општи јавашлук и лоповлук. Само ово друго је делимично тачно. Што се економског благостања тиче, то неће направити нико осим нас самих. Ево један текст баш на ту тему Dokaz da EU nije karta za razvoj Ljubljana -- Slovenija je dokaz da Evropska unija nije garancija za bolji život, već samo sredstvo kojim se do njega može doći, piše slovenački dnevnik Primorske novice. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Па ЕУ је једна огромна бирократска машинерија са милион регулација и правила која неразвијеним економијама наносе пуно више штете него користи. Нама је сада потребно управо супротно - што мање ограничења и што више слободе. То су ствари о којима треба размишљати и разговарати, а не ове бајке с` почетка теме. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Па ЕУ је једна огромна бирократска машинерија са милион регулација и правила која неразвијеним економијама наносе пуно више штете него користи. Нама је сада потребно управо супротно - што мање ограничења и што више слободе. То су ствари о којима треба размишљати и разговарати, а не ове бајке с` почетка теме. Јеси ли упознат са концептима "завођења реда", "владавине права" и "успостављања цивилизације"? Либертаријанство да, али треба имати и осећај пропорције, да не распирујемо подивљали анти-западњачки пламен... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Јеси ли упознат са концептима "завођења реда", "владавине права" и "успостављања цивилизације"? Либертаријанство да, али треба имати и осећај пропорције... Па да, то се подразумева. Ја се само залажем са мало фокусираније завођење реда. Где, на пример, држава не би прописивала величину и облик краставаца, него јурила лопове и убице... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Па да, то се подразумева. Ја се само залажем са мало фокусираније завођење реда. Где, на пример, држава не би прописивала величину и облик краставаца, него јурила лопове и убице... Толико тога ће се увести у ред пре него што се дође до краставаца... Ти гледаш теорију и заборављаш која је ово земља и шта се све ради и како живи. Кол'ко видим, овде је EU неопходна ствар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Па у праву си што се тога тиче. Ми нисмо на нули, него у дебелом минусу... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Па у праву си што се тога тиче. Ми нисмо на нули, него у дебелом минусу... Е управо то. Да их ови из ЕУ не уцењују, знаш кад би ова политикантска багра овде спроводила и радила неке ствари које су битне цивилизацијски... Да не компромитују своју гузу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Па ја сањам да направимо Сингапур, а реално би требало да будемо пресрећни ако постанемо бар као Словенија или ту негде. Свет је леп када сањамо... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Гризли, 'ајде док си ту направи мало реда на форуму. Тек малопре видех да ми у наслову теме фали реч "da". Grizzly Adams and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Поново истотијско НЕ ( и једнима, и другима), па идемо поново да стварамо Несврстане.....и све тако редом..... http://1.bp.blogspot.com/_JQ1O3GsmG7A/SzEX4KVtDbI/AAAAAAAAATA/Xa2SDKbvGfU/s320/paradoksija_logo.jpg Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Па ја сањам да направимо Сингапур, а реално би требало да будемо пресрећни ако постанемо бар као Словенија или ту негде. Свет је леп када сањамо... Сањам и ја Бат хир ин д рил врлд... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Наше власти све до једне делују у смеру који им је наметнут пре свега нашим исквареним системом, јер нико нема храбрости да изађе пред овај народ и каже шта мора да се мења. Није то наметнуто од некога "споља", већ је обичан кукавичлук и неспремност да се решавају тешки проблеми. Парадокс је да им је у ствари то наметнуто од нашег народа који не жели промене економског система. Додуше, сад кад више нема куд чујемо неке млаке најаве које се вероватно неће остварити. Проблем дисфункционалности постојећег система у његовим многим сегментима као и стравичне корупције и пљачке присутне у Србије у свим сферама живота представља жалосну чињеницу свима знану, која буди све већи јед и све веће незадовољство, али то не мења чињеницу да се темељено унутарње политичко устројство и "политички коректан" спољно-политички курс државе у свом нуклеусу не дефинишу у Србији. већ у Бриселу и САД-а. Докле год све то буде почивало на основним интересним политичко-економским смерницама коју заступају ЕУ и САД, са све осталим захтевима који се буду ставили пред нас без обзира на њихову природу, све подинстанце реченог, тј. њени могући модуси постојања, нису много битни јер неће мењати суштину те ће слободно ће бити реализовани. А да нисмо баш сјајни, нисмо. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Ту се ради о следећој ствари. Наши политиканти оду у Брисел или САД да траже паре. И они, као свако ко ти позајмљује паре, постављају неке услове - "ако `оћете наше паре, онда има да урадите то и то", јер желе да осигурају да ће их добити назад. Онда ови наши мамлази, да би се извадили за свој неуспех, дотрче кући па крену да се жале како их неко "уцењује" и "поставља услове". И зато наш народ стекне утисак како заиста "Вашингтон и Брисел одређују наше унутрашње уређење" итд. Истина је да њих уопште није брига какво је наше уређење, па ни спољна политика (све док не кренемо да пуцамо на некога, што више и немамо са чим) јер смо једна мала и небитна земља. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Ja mislim da bi mi trebali u savez sa Rumunijom ... Kakva EU, kakva Rusija ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука