Jump to content

Карл Билт: Православље је претња за западну цивилизацију

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sudsku. On licno je pokrenuo inicijativu da se sjedini vis sud sa trgovinskim. Tamo gde se sudska vlast uplice u izvrsnu ili obratno tamo imamo diktaturu. 

Pokrenuo inicijativu ....znaci pokretaci inicijative su diktatori?

Bez obzira sto je parlament taj koji donosi konacnu odluku?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 583
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Koja bedna relativizacija. Mozes ali to tada jeste defakto nesloboda za razliku od slucaja kad neka konkretna osobe NECE da saradjuje sa tobom.

Kakava relativizacija? Parlamet je taj koji donosi zakone. Danas donese zakon za koju godinu moze da ga promeni ..Sta tu ima relativno?

Подели на овим сајтовима

Clanovi za sebe mogu do mile volje. Ne smeju da zloupotrebe vlast da uskrate ostalim gradjanima ako ne zele da idu ka totalitarizmu.

A jel ima obavezu Rusija da stiti svoje gradjane od americke spijunaze?

Ili ces i to da protumacis kao diktatorski potez?

Подели на овим сајтовима

A jel moze Rusija (parlament ) da bojkotuje Facebook? Ili to onda prestaje da bude sloboda i postaje diktatura?

Па не може. Сваки грађанин сам може да одлучи да ли нешто жели да бојкотује или не. Када га држава присиљава да нешто "бојкотује" онда је то тиранија.

Иначе се не ради о Фејсбуку него о сличном руском сајту који је направио човек Рус, само није желео да им дозволи да цензуришу садржај.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па не може. Сваки грађанин сам може да одлучи да ли нешто жели да бојкотује или не. Када га држава присиљава да нешто "бојкотује" онда је то тиранија.

Иначе се не ради о Фејсбуку него о сличном руском сајту који је направио човек Рус, само није желео да им дозволи да цензуришу садржај.

A kako ruski gradjani samo da odluce, pojedinacno, da ne zele da om NSA vrslja po poidacima?

Подели на овим сајтовима

U oblasti u kojoj je nadlezan. Kad izvrsna vlast projektuje, zamislja, planira, sudsku tamo nema nezavisnog sudstva tamo ima diktature.

A reci mi jesi li ikada cuo da je Vlada ( izvrsna vlast ) u nekoj zemlji podnosila predloge zakona u Parlamentu?

Подели на овим сајтовима

A jel ima obavezu Rusija da stiti svoje gradjane od americke spijunaze?

Ili ces i to da protumacis kao diktatorski potez?

Ma ima obavezu i da stiti od napaa Marsovaca ali to je totalitarizam bez obzirana debilni razlog i glupi izgovor koji se poturi kao "objasnjenje".

Tu si pre dve stranice vriskao i lupetao kako sam izmislio da postoji totalitarizam sad ga vec pravdaas? Kao i uvek Bilbijanje.

Подели на овим сајтовима

A reci mi jesi li ikada cuo da je Vlada ( izvrsna vlast ) u nekoj zemlji podnosila predloge zakona u Parlamentu?

Hahhahahahah francuska sobarice zakon predlog zakona nije uredjivanje nacina rada sudova, nije uredjivanje koji sud ce za sta biti nadlezan.

Smehozalosno je tvoje izvrtanje, reltivizovanje sve samo da dokazes da glupost nije glupost.

Подели на овим сајтовима

Hahhahahahah francuska sobarice zakon predlog zakona nije uredjivanje nacina rada sudova, nije uredjivanje koji sud ce za sta biti nadlezan.

Smehozalosno je tvoje izvrtanje, reltivizovanje sve samo da dokazes da glupost nije glupost.

Ali zato je "pokrenuo inicijativu" taj mrski diktator iz Kremlja ..zamisli govedo, nasla izvrsna vlast da podnosi predloge zakona parlamentu ...kakva je dzukela taj Putin, pojma nisam imao ...

Подели на овим сајтовима

Па лако - ако не желиш да ти други виде податке немој да их стављаш на интернет.

A jel mogu ja da budem slobodan i da odaberem da koristim Ruski internet da me oni spijuniraju ane Ameri? A zivim u zapadnoj evropi, carstvu slobode i demokratije ...

Подели на овим сајтовима

Ali zato je "pokrenuo inicijativu" taj mrski diktator iz Kremlja ..zamisli govedo, nasla izvrsna vlast da podnosi predloge zakona parlamentu ...kakva je dzukela taj Putin, pojma nisam imao ...

Jos malo tvog svezeg podmetanja i lupetanja. Posle places da te samo vredjam a izmisljas li izmisljas. Nije u pitanju predlog zakona, bilo kog, nego restruktuiranje sudskog sistema. Spajanje viseg suda sa trgovinskim. To nije predlog zakona to je cista diktatura, skolski primer.

Ajd sad da vidim sta ces sledece da lupis i podmeces.

Подели на овим сајтовима

A jel mogu ja da budem slobodan i da odaberem da koristim Ruski internet da me oni spijuniraju ane Ameri? A zivim u zapadnoj evropi, carstvu slobode i demokratije ...

Па мож` да радиш ша оћеш. Мож` да одабереш шта год `оћеш или да направиш своје... Нико ти не брани.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...