Aquilius Cratus Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Ето, опет кажем, ти си сујетна особа која само гледа како да омаловажи (а некад чак и увреди) саговорника. А ја, понављам, не желим у томе да учествујем. Али да поновим, да ипак ниси, колико год се трудио, усдпео да докажеш постојање ,,тоталитарног система" у Русији... Najtuznije je sto si ti sebe ubedio da se ti posteno i korektno ponasas prema neistomisljenicima. Ne mogu da ti dokaze postojanje necega sto ne razumes sta znaci i sta jeste. To niko ne moze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Svakome prema zasluzi brale. Кад немаш аргумената потежеш за увредама, етикетама, итд. Али, ок твоја ствар... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Najtuznije je sto si ti sebe ubedio da se ti posteno i korektno ponasas prema neistomisljenicima. Ne mogu da ti dokaze postojanje necega sto ne razumes sta znaci i sta jeste. To niko ne moze. Ниси показао на основу чега тврдиш да у Русији постоји ,,тоталитарни систем"? Поставио си текс о Неваљнију и поменуо анти-геј законе. Ништа више. И да, како се ја то понашам према теби, рецимо? Јел сам те некад увредио, етикетиро или нешто слично? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 To mi nesto poznato ..Ti to cesto radis ..Te ovaj diktator, te kagebeovac, te onaj udbas, debejac ..te komunjara ... Mislim, imas etikete za izvoz ... Al' najjace je kada to sprocitavas drugom .. Pa pratim tebe. Vidim tebi ne smeta tvoje sopstveno odvaljivanje, djon obraz, pa rekoh neces mi zameriti kad ono drvlje i kamenje na mene a pred ogledalo si stao ko zna kada poslednji put. Postoje neke stvari koje treba znati pre ulaska u diskusiju. A to kod tebe manjka, da sam to primetio samo ja ni po jada ali sa kim si god polemisao svi su to videli. Ne znas, slabo kapiras i onda samo dobacujes. Pa nismo bez razloga iz tebe izveli pojam "Bilbijanje". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Кад немаш аргумената потежеш за увредама, етикетама, итд. Али, ок твоја ствар... Ne vidis da i sam omalovazavas, podmeces i vredjas. Ja radim to kao reakciju na tvoj nastup a zasto ti radis samo ti znas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Кад немаш аргумената потежеш за увредама, етикетама, итд. Али, ок твоја ствар... E, ali pazi, onaj link sto sam postavio, onaj Eich, je izmislio Javascript, "programski" jezik uslovno receno, a Aquillius se bavi sa time , svakodnevno ga koristi a onaj koji ga je izmislio dobio otkaz jer je protiv istopolnbih brakova ... To bi bilo kao da ti recimo saznas da je Vuk Karadzic bio tranvestit ... Znaci katastrofa .... Ali i od njega je nas Aquillius pametniji ... Православни Србин је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Ne vidis da i sam omalovazavas, podmeces i vredjas. Ja radim to kao reakciju na tvoj nastup a zasto ti radis samo ti znas. Када сам те омаловажавао? Конкретно? Управо ти подмећеш када кажем да те ја ,,омаловажавам" а нема конкретног примера... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Postoje neke stvari koje treba znati pre ulaska u diskusiju. A to kod tebe manjka, da sam to primetio samo ja ni po jada ali sa kim si god polemisao svi su to videli. Ne znas, slabo kapiras i onda samo dobacujes. Evo pitacu Eicha sme li da se psuje u tu Ameriku ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 E, ali pazi, onaj link sto sam postavio, onaj Eich, je izmislio Javascript, "programski" jezik uslovno receno, a Aquillius se bavi sa time , svakodnevno ga koristi a onaj koji ga je izmislio dobio otkaz jer je protiv istopolnbih brakova ... To bi bilo kao da ti recimo saznas da je Vuk Karadzic bio tranvestit ... Znaci katastrofa .... Ali i od njega je nas Aquillius pametniji ... Да, свакако а ми стварно ,,ништа не знамо"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Ниси показао на основу чега тврдиш да у Русији постоји ,,тоталитарни систем"? Поставио си текс о Неваљнију и поменуо анти-геј законе. Ништа више. И да, како се ја то понашам према теби, рецимо? Јел сам те некад увредио, етикетиро или нешто слично? Gej zakon? Zakon o psovanju? Opasan "nazi" novinar? Dil sa tajkunima i ostalim lopinama sto je "obuzdavanje"? Slobodno drustvo nema sta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Evo pitacu Eicha sme li da se psuje u tu Ameriku ... Pitaj ga sta znaci pratiti tok rasprave. Mozda ti i nacrta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Када сам те омаловажавао? Конкретно? Управо ти подмећеш када кажем да те ја ,,омаловажавам" а нема конкретног примера... Ponavljanjem istih gluposti u raspravi, podmetanjem da sam rekao nesto sto nisam, optuzba za "idolopoklosntvo" zapadu etc. Sve to smeta nekome kome je stalo do ozbiljne diskusije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Pitaj ga sta znaci pratiti tok rasprave. Mozda ti i nacrta. Tok rasprave je ovaj. Putin diktator jer uvodi zakon protiv psovanja ali je sloboda kada neko dobije otkaz zato sto je dao nekome 1000$ .. Uspevas li da me pratis? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Tok rasprave je ovaj. Putin diktator jer uvodi zakon protiv psovanja ali je sloboda kada neko dobije otkaz zato sto je dao nekome 1000$ .. Uspevas li da me pratis? Pa da ne pratis tok rasprave, klasicno Bilbijanje. Nije Putin diktator zbog toga. To, zakon protiv psovanja anti gej zakon, su primeri odstustva SLOBODE u Rusiji, dakle to je o tome je li ili nije Rusija neslobodno drustvo, mnogo manje slobodno. TO su dve price, diktatura i totalitarizam. Totalitarizam se odnosi na stepen slobode, zapravo neslobode, ima ih vise, a diktaturana stepen uzurpacije vlasti. Kapirash? Ne ide nuzno jedno sa drugim ali veoma cesto jeste slucaj. Po kom zakonu je nesrecnik dobio otkaz? Nekom antispovackom, antigej, antipoklanjackom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Pa da ne pratis tok rasprave, klasicno Bilbijanje. Nije Putin diktator zbog toga. To, zakon protiv psovanja anti gej zakon, su primeri odstustva SLOBODE u Rusiji, dakle to je o tome je li ili nije Rusija neslobodno drustvo, mnogo manje slobodno. TO su dve price, diktatura i totalitarizam. A reci mi moze li se Eich zaliti na neslobodu i diktatorski rezim u SAD? Onaj Obama je klasican diktator .-.kao i Merkelova uostalom ... Mozemo li mi zbog toga nazivati te sisteme diktatorskim? Kao sto ti cinis u slucaju Rusije? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука