Jump to content

Карл Билт: Православље је претња за западну цивилизацију

Оцени ову тему

Препоручена порука

Godinama nerastvetljeni slucajevi ubijenih novinara, zestoka cenzura medija, ogranicavanje slobode govora pod izgovoro zastine javnog morala, ogromna mafijsko kleptokratska banda koja u saradnji sa FSBom kontrolise ko sme da posluje (mislim na velike firme) i gde ce ko biti reketiran. Ima jos ali se terorisanja medija i gusenje sloboda govora jedni od kljucnih problema svih totalitarnih sistema. Svakako Rusija danas nije ni blizu toliko totalitarna i zatvorena kao za vreme Staljina, Hruscova ostatka SSSR ere ali je jos uvek daleko od otvorenog, drustva okrenutog ka vrednsotima prosvetiteljstva i liberalizma.

У Русији постоји слобода говора, постоји опозиција, вишестраначки систем, свако може да критикује Путина (хајде реци ми ко је у Русији ухапшен јер је критиковао Путина), итд. 

То што држава обуздава тајкуне, а не да тајкуни владају у држави (како је радио до скора Мишковић) није ,,диктатура" или ,,тоталитаран систем", већ опет одговрна државна политика. И у чему се огледа ,,терорисање медија" и ,,гушење слободе говора"? Конкретно?

Лично, сматрам да не постоји никакав ,,тоталитаран систем" у Русији, а то што није расвтљен случај убиства ноцинара, то је појединачни случај, каквих има и ругде у свету, а не само у Русији.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 583
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Mrzim neprijatelje. Znaci vojsku, vladu, parlament i sve koji podrzavaju politiku njihove drzave prema Srbima ...

E sada koliko ih je ja ne znam, ali jedno 200 milina cenim da ih ima ili ih je bilo ...

A ne mrzis svakog stanovnika Amerike i ostalih NATO zemalja? Samo ucesnike?

Подели на овим сајтовима

A ne mrzis svakog stanovnika Amerike i ostalih NATO zemalja? Samo ucesnike?

Samo ucesnike i one koji ih podrzavaju. Zasto bih mrzeo bilo koga samo zato sto zivi na nekoj teritoriji ili u nekoj drzavi? I ja njih mrzim zbog konkretnog neprijateljstva prema mom narodu a ne izmisljam razloge zbog kojih bi ih mrzeo. ne izmisljam da su ne znam ovakvi ili onakvi pa zato da ne valjaju .. kao ti u slucaju Rusa

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Rusija je zemlja gde judi vise veruju u vodza nego u neki vid totalne liberalne demokratije. 

To je i njihova stvar.

Русија има право да иде својим путем, а не да јој се намећу модели који су јој страни.

Исто важи и за Србију.

Сматрам да ми не треба да копирамо туђе моделе (конкретно америчку демократију), већ да треба да изградимо друштво на своји вредностим, традицији, култури, итд. 

Подели на овим сајтовима

У Русији постоји слобода говора, постоји опозиција, вишестраначки систем, свако може да критикује Путина (хајде реци ми ко је у Русији ухапшен јер је критиковао Путина), итд. 

То што држава обуздава тајкуне, а не да тајкуни владају у држави (како је радио до скора Мишковић) није ,,диктатура" или ,,тоталитаран систем", већ опет одговрна државна политика. И у чему се огледа ,,терорисање медија" и ,,гушење слободе говора"? Конкретно?

Лично, сматрам да не постоји никакав ,,тоталитаран систем" у Русији, а то што није расвтљен случај убиства ноцинара, то је појединачни случај, каквих има и ругде у свету, а не само у Русији.

Ne moze i anti gej zakon i anti psovacki zakon i sloboda govora. To je naprosto krivljenje pojmova i maskiranje zlikovacke politike "odbranom morala".

http://www.bbc.com/news/world-europe-26382331

Nije stvar u kontroli tajnuka nego sta se radi sa ostalim tajkunima. To obuzdavanje tajkuna je prica za nainve i uradjeno je da bi delilki profit sa tajkunima koji su ostavljeni. Nesto slicno sto i Vucic ovde radi.

Подели на овим сајтовима

Ne moze i anti gej zakon i anti psovacki zakon i sloboda govora. To je naprosto krivljenje pojmova i maskiranje zlikovacke politike "odbranom morala".

Pa hajde ti praktikuj slobodu govora pa nazivaj pedere javno pederima , pisi clanke u kojima ces ih nazivati pedercinama i slicno pa onda da vidimo ima li anti-psovacki zakon jos po negde osim u Rusiji?

Подели на овим сајтовима

kao,sada u Rusiji diktatura ...

:))  :))  :))  :))  :))

Komunjare, KGB ...Gulazi ...

Да, Путин ,,нови Стаљин" и сличне глупости...

Подели на овим сајтовима

E u ovome se ogleda tvoja mrznja prema Rusima ma koliko je prikrivao.

Svoji mrznju samo pakujes u neku kvazi ideolosku borbu protiv neke ideologije koja ne postoji ali je za tebe i tebi slicne lajt motiv za ispoljavanje mrznje prema Rusima ..

Posto ne mozes da ih mrzis otvoreno ti ih mrzis prikriveno, maskiras svoju mrznju u neki "antikomunizam" a komunizma nema ni od korova ...

Samo ucesnike i one koji ih podrzavaju. Zasto bih mrzeo bilo koga samo zato sto zivi na nekoj teritoriji ili u nekoj drzavi? I ja njih mrzim zbog konkretnog neprijateljstva prema mom narodu a ne izmisljam razloge zbog kojih bi ih mrzeo. ne izmisljam da su ne znam ovakvi ili onakvi pa zato da ne valjaju .. kao ti u slucaju Rusa

Da li bi onda bio ljubazan da povuces ovu boldovanu svinjariju u tvom prvom citatu da moja kritiak Putina podrazumeva mrznju prema Rusima.?Jer sto bih ja mrzeo Ruse ako mrzim Putinov nacin vladavine? Znam da je od tebe mnogo ocekivati neku doslednu etiku i izvinjenje ali ipak cisto da se na forumu zna ko je ko i ko je od nas dvojice vodjen niskim porivima i pakostima koje nevode na dobacivanje.

Подели на овим сајтовима

Pa hajde ti praktikuj slobodu govora pa nazivaj pedere javno pederima , pisi clanke u kojima ces ih nazivati pedercinama i slicno pa onda da vidimo ima li anti-psovacki zakon jos po negde osim u Rusiji?

Bar je ovaj i jos mnogi forumi pun toga pa nas niko nije zatvorio. Nema problema sa recju peder ali ima sa aktom vredjanja neke konkretne osobe zato sto je peder ili lezbejka sa ili bez tih reci.

Подели на овим сајтовима

Da li bi onda bio ljubazan da povuces ovu boldovanu svinjariju u tvom prvom citatu da moja kritiak Putina podrazumeva mrznju prema Rusima.?Jer sto bih ja mrzeo Ruse ako mrzim Putinov nacin vladavine? Znam da je od tebe mnogo ocekivati neku doslednu etiku i izvinjenje ali ipak cisto da se na forumu zna ko je ko i ko je od nas dvojice vodjen niskim porivima i pakostima koje nevode na dobacivanje.

Stvar je u tome sto ti "IZMISLJAS" lazi o Putinu i nekakvoj diktaturi i ne znam kakvoj neslobodi u Rusiji a ja ne izmisljam nista, americka vlada je bombardovala Srbe, nisam ja to izmislio da bih pricao nesto protiv amera kao sto si ti u slucaju Putina ..

Kapiras ... Ti si taj koji bi trebao da se priseti etike po nekada ..

Подели на овим сајтовима

Bar je ovaj i jos mnogi forumi pun toga pa nas niko nije zatvorio. Nema problema sa recju peder ali ima sa aktom vredjanja neke konkretne osobe zato sto je peder ili lezbejka sa ili bez tih reci.

Pa idi na RTS pa javno reci kao voditelj dnevnika da je austrijski peder pobedio na eurosongu ...

Vidis da hoce da tuze i ovako ...

Eto ti ga zakon protiv psovanja koga mi "nemamo" ... a da vidis tek kako ga nemaju u nemackoj ili austriji ...

Подели на овим сајтовима

Stvar je u tome sto ti "IZMISLJAS" lazi o Putinu i nekakvoj diktaturi i ne znam kakvoj neslobodi u Rusiji a ja ne izmisljam nista, americka vlada je bombardovala Srbe, nisam ja to izmislio da bih pricao nesto protiv amera kao sto si ti u sluvcaju Putina ..

kapiras ... Ti si taj koji bi trebao da se priseti etike po nekada ..

Jedini ko na ovom forumu laze i lupeta si ti. To cini otprilike 95% svih tvojih postova. Nista ja nisam izmislio o Putinu. Sve sto sam konkretno naveo dostupno je svima i moze se proveriti. To sto tebe mrzi da dohvatis literaturu pa ne znas sta je diktaturia i da to nije nesto sto moze da se "tumaci" nego je to vrlo jasno definisano u politickoj teoriji i filozofiji to je problem tebe i tvoje neukosti a ne neke moje "etike". Ono sto Putin radi u Rusiji to je diktatura a to sto ti neces da naucis sta diktatura jeste nije moja stvar.

I naravno da onda ti sa tako malo pameti i morala ne umes nista drugo nego da lazes, optuzujes, podmeces lupetas, Imas silnu zelju da napises nesto smisleni i sadrzajno u korist tvoje nacbol ideologije i Putinoljublja ali tesko ide. Pa onda vredjas, dobacujes, podmeces, lupetas i tako to.

Подели на овим сајтовима

http://www.bbc.com/news/world-europe-26382331

Nije stvar u kontroli tajnuka nego sta se radi sa ostalim tajkunima. To obuzdavanje tajkuna je prica za nainve i uradjeno je da bi delilki profit sa tajkunima koji su ostavljeni. Nesto slicno sto i Vucic ovde radi.

Забрана пропагирања хомосексуализма малолетницима је одбрана моралних вредности, а не укидање ,,слободе говора". Нек буде он то што јесте кући (ако већ не жели да се ослободи и излечи од тога) али не може да пропагира то деци и да намеће већини то своје понашање као ,,нормално", иако већина сматра супротно. То је терор мањине над већином. А забрана псовања- по мени то није ништа негативно, заштита основне културе, а не укидање ,,слободе говора". Опет злонамерна инсинуација.

Што се тиче овог Навалнија или како се већ зове, он је осуђен због неке крађе, па је прекршио ту пресуду и казну и зато је опет ухапшен. Шта мислиш да држава треба да толерише такво понашање? А ако неко крши закон и држава га у томе спречава, то је онда ,,диктатура"?

Иначе, тај Навлни је нациста, што он и не крије:

Ево га и на ткз. ,,Руском Маршу" где марширају  поједини руски неонацисти:

40121339-eb.jpg

Русија баштини антифашистичке тековине и наравно да неће толерисати овакве испаде. 

Подели на овим сајтовима

Pa idi na RTS pa javno reci kao voditelj dnevnika da je austrijski peder pobedio na eurosongu ...

Vidis da hoce da tuze i ovako ...

Eto ti ga zakon protiv psovanja koga mi "nemamo" ... a da vidis tek kako ga nemaju u nemackoj ili austriji ...

Kako to da ovi nisu pohapseni?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...