Jump to content

Карл Билт: Православље је претња за западну цивилизацију

Оцени ову тему

Препоручена порука

Нисам никог срео на западу ко сматра православље својим непријатељем. Углавном људи и немају појма шта је то православље.

Па онда мисионари мало, немој само за доларима да јуриш... :bleh:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Одговори 583
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Па онда мисионари мало, немој само за доларима да јуриш... :bleh:

I tako Grizli krene da misionari licnim primerom i dobro m ide sve dok mu u goste dodju Morava i Pravoslavni Srbin i krenu da napadaju strance kako oni hoce da uniste pravoslavlje... :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Dvoje su se tako smuvali... pazi se...

е фора ти је заостала...  стара 1000 година...дај нешто оригиналније 

I tako Grizli krene da misionari licnim primerom i dobro m ide sve dok mu u goste dodju Morava i Pravoslavni Srbin i krenu da napadaju strance kako oni hoce da uniste pravoslavlje... :D

Па они личе на то ... седети цео дан за рачунаром две године.... и то за истим сајтом, а још из иностранства .... то не може неко ко није за стално запослен ;) у некој фирми... е сад што је чешка фирма то је мање битно, проблем би можда био да је фирма украјинска, е то био било необјашњиво.

Подели на овим сајтовима

Ма добро Зајроне... али ми је жао што имам католичког брата кукавицу. Нећу те више питати јер не желиш да сарађујеш...а за дијалог је потребна сарадња а и да испоштујем модераторе који су ми се љубазно обратили. Ипак остаће упамћено да имамо човека на форуму две године који крије свој идентитет.

A meni je žao što imamo pravoslavnog brata dosadnjakovića, svi tznaju ko sam i ja šta sam najmanje 200 godina unazad gdje sam ja opisao sve svoje porodične korijene, plemena i seobe svojih predaka. To je onda samo tvoj lični problem što ništa ne znaš o meni, ničiji tuđi, svi ostali to već davno znaju. Ne generalizuj sad tu svoju situaciju na sve ostale na forumu. Budi strpljiv, čekaj da ti se to sve samo obznani kad dođe vrijeme za to ili rovi malo po forumu pio starim topicima. Al unaprijed te upozoravam da je trošenje vremena na istraživanje informacija o mojoj malenkosti zaista veliko gubljenje vremena. Bolje ti je to vrijeme iskoristiti produktivnije sondirajući i skenujući situaciju sa još neudatim članicama foruma, sigurno se nađe takva koja bi ti odgovarala na podforumu za upoznavanje u cilju sklapanja pravoslavne bračne veze.

Подели на овим сајтовима

е фора ти је заостала...  стара 1000 година...дај нешто оригиналније 

Па они личе на то ... седети цео дан за рачунаром две године.... и то за истим сајтом, а још из иностранства .... то не може неко ко није за стално запослен ;) у некој фирми... е сад што је чешка фирма то је мање битно, проблем би можда био да је фирма украјинска, е то био било необјашњиво.

ih to je najmanji problem, možda sam okro banku kad sam radio ko bankar, možda naslijedio para da ne znam kud ću s njima, možda dobio na LOTU ili sportskoj prognozi, možda sam bivši prvak Evrope u boksu ko Kličko pa sad rozfofravam te pare što ih imam, možda sam podnikatel, preduzetnik pa ostali makaju za mene a ja samo berem pare ... ne mora svako radit a i što bi ako para ima? Ti bi hodao u tvornicu drmat osmice i noćne da imaš milione?

Подели на овим сајтовима

A meni je žao što imamo pravoslavnog brata dosadnjakovića, svi tznaju ko sam i ja šta sam najmanje 200 godina unazad gdje sam ja opisao sve svoje porodične korijene, plemena i seobe svojih predaka. To je onda samo tvoj lični problem što ništa ne znaš o meni, ničiji tuđi, svi ostali to već davno znaju. Ne generalizuj sad tu svoju situaciju na sve ostale na forumu. Budi strpljiv, čekaj da ti se to sve samo obznani kad dođe vrijeme za to ili rovi malo po forumu pio starim topicima. Al unaprijed te upozoravam da je trošenje vremena na istraživanje informacija o mojoj malenkosti zaista veliko gubljenje vremena. Bolje ti je to vrijeme iskoristiti produktivnije sondirajući i skenujući situaciju sa još neudatim članicama foruma, sigurno se nađe takva koja bi ti odgovarala na podforumu za upoznavanje u cilju sklapanja pravoslavne bračne veze.

Da sam dosadan ne bi mi odgovarao  :)))

200 godina, ne hiperboliši....

Koje vreme kad dođe? Kakvo vreme treba da dođe ?

Strpljen spašen

beži od pritvorstva

šta fali hrvatici kad pređe u pravoslavlje....

vidi ovo :

http://www.youtube.com/watch?v=xHc9Bb4YSQg

Подели на овим сајтовима

šta fali hrvatici kad pređe u pravoslavlje....

vidi ovo :

http://www.youtube.com/watch?v=xHc9Bb4YSQg

ne fali ništa, može preći u šta hoće, ko i svaka Srpkinja, Čehinja itd.

svejedno će to postati savim nepotrebno, svi će biti jedno

kakve su to sad drastične razlike radi kojih bi se trebali mrzit?

Pravoslavno krštenje u Moskovskoj patrijaršiji, samo je retuširrana slika krštenika.

10294504_10201163825696890_4010076970348

Katoličko krštenje u Češkoj:

100_11042009_krest_katechumenu.jpg

neko vidi sad tu nekakvu katastrofalnu razliku

(osim možda eventialno  u polu tj. imenima

osoba koje se krste, ženskim i muškim)?

Подели на овим сајтовима

У вас се освештана водица квари јер нема благодати Духа Светога.

Док код нас Господ твори чуда кроз Свете Његове. 

Код нас је Истина код вас полуистине и лаж.

Неке ствари вам никада неће бити јасне. 

И ето молим бан ако се истина не сме изрећи на овом сајту.

"Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости."

А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин.

Свети Владика Николај Велимировић

Подели на овим сајтовима

У вас се освештана водица квари јер нема благодати Духа Светога.

Док код нас Господ твори чуда кроз Свете Његове. 

Код нас је Истина код вас полуистине и лаж.

Неке ствари вам никада неће бити јасне. 

И ето молим бан ако се истина не сме изрећи на овом сајту.

Пошто ти је већ указано да дијалог на овом Форуму не водимо на такав начин, одмори једно седам дана, па се онда чујемо.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...