Jump to content

Усамљеност...

Оцени ову тему

Препоручена порука

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
Подели на овим сајтовима

manrowingboat.jpg

Most people are lonely at times. I think it’s fair to say that a fear of loneliness drives a tremendous amount of human activity. Our desire for God is partially manifested in a desire for union with others. We want to be known, understood, and loved. A soul that is, by its nature, difficult to know is destined to suffer loneliness more acutely. Such souls may seem to have many friends and to be widely admired, or they may be introverted and shy, but they are still the lonely ones.

Because only God can know men the way men long to be known – the way we are created to be known – there is always a danger that human relationships become an obstacle to union with God, an easy substitute that disguises our true condition and purpose. That is why souls who find it more difficult than others to avoid human loneliness are uniquely blessed. The path is cleared for them in advance!

https://culbreath.wordpress.com/2014/04/14/the-school-of-loneliness/

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

loneliness_by_mehrdadart.jpg

O Lord, thank you for your love for me and thank you for being my soft place to fall. You are my safety. You break down my barriers to others and to yourself. Lord, envelop me in Your love and keep me safe. Yes, Lord I want more of you! Yes, Lord, I want more.

https://irinademkiw.wordpress.com/2012/05/27/loneliness/

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

article-1160486-03CA3B98000005DC-713_468

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1160486/Generation-Lonely-The-disturbing-epidemic-culture-happiness-duty.html

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Раскинуо двогодишњу везу ( сваки дан на Скајпу смо били, па задњих мјесец сваки други дан ), оставио другаре и мајку кући и дошао у Београд учити, цимер се иселио. Буквално сам остадох. Одавно није било овако, ваља се навићи. Али фалило ми је тачно, већ уживам :) Не осјећам се усамљено, па не пристаје уз тему, али макар мало нешто ведрије да унесем, као контраст. Није лоше бити сам, лоше је бит усамљен. 

rfp-zov.jpg

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

10417460_478311635640208_603303952632881

~

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Најгора врста усамљености је када се не осећате добро у својој кожи

divine_loneliness_by_bltch_slap.png

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

... Најгора врста усамљености је када се не осећате добро у својој кожи

8086.gif

Да, па, ... то је то.

Најчешће знамо зашто. А када стварно не знамо онда више боли, боли до мучнине и повраћања.

А кад повратимо физички, буде нам лакше и психички.Један лекар ми је објаснио да, кад год имамо нагон за повраћањем, треба да повраћамо и избацимо то из нас, јер нам тело непогрешиво шаље сигнал да је у њему нешто што не би требало да је ту, нешто због чега се оно лоше осећа, због чега пати и не може да функционише и да је повраћање тог садржаја боље решење него '' држање на окупу''.Исто важи и за психу.И за душу.

Треба изаћи из ''себе'' кроз исповест.

Подели на овим сајтовима

ala su ovi "usamljeni",ocu i ja da budem ovako usamljena na jedrilici,bas mi nesto doslo :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...