Jump to content

Bill Gates o smanjivanju broja ljudi na planeti...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Najbogatiji čovjek na planeti, Bill Gates bez imalo srama i straha priznao je pred brojnom publikom da im je cilj smanjiti broj ljudi na planetu.

uzas.PNG

Izjava najbogatijeg čovjeka šokirat će vas i natjerat da neke teorije zavjera shvatite ozbiljnije. Govoreći o lošem stanju našeg planeta, Gates se osvrnuo na broj ljudi na Zemlji.

„Na planetu trenutačno ima oko 6, 8 milijarda ljudi. I taj broj uskoro bi mogao porasti na 9 milijarda ljudi. No, ako napravimo jako dobar posao s novim cjepivima, reformom zdravstvenog sustava i zdravstvenim ustanovama za reproduktivnost broj bi mogli smanjiti za otprilike 15 posto“, kazao je Gates ispred brojne publike na TEDexovoj tribini o okolišu.

Da postoji nekakav tajni plan depopulacije koju namjerava provesti Elita pisali su i pričali brojni teoretičari zavjera, no nakon ove izjave koju možete poslušati i na vlastite uši, možda nećete tako olako odbaciti tvrdnje „ludih teoretičara zavjere“.

• Волим 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Ovo otvara dosta komplokovano pitanje.

S jedne strane prenaseljenost zapravo i nije problem jer sam citao da nasa planeta moze bez frke da "izdrzava" 14 milijardi ljudi, ali je neravnomerna raspodeljenost resursa ono sto je pravi problem.

E sad... Da li bi oblasti bogate resursima trebalo da opskrvljuju oblasti sa manje resursa ili svi treba da budemo u fazonu "jbg, ko vam kriv kad zivite u pustinji"

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

S jedne strane prenaseljenost zapravo i nije problem jer sam citao da nasa planeta moze bez frke da "izdrzava" 14 milijardi ljudi, ali je neravnomerna raspodeljenost resursa ono sto je pravi problem.

E sad... Da li bi oblasti bogate resursima trebalo da opskrvljuju oblasti sa manje resursa ili svi treba da budemo u fazonu "jbg, ko vam kriv kad zivite u pustinji"

Ma uredu je to sto ti kazes samo je problem u ovom njegovo hladnom smanjivanju broja ljudi. Problem je sto ne kaze ko i gde. Da li ih treba smanjiti u npr Kini ili u USA?

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Бил Гејтс нигде није рекао да треба насилно смањити популацију, него да с популација природно смањује са цивилизацијским развојем. Зашто људима никада, али никада, ви теоретичари завере не дате да виде цео оригиналан видео за кога сматрате да неку вашу тезу поткрепљује и онда им оставите да га погледају и сами просуде освему, него им увек сервирате исецкану и пасирану верзију и сугеришете тумачење? :) И да ли озбиљно неко мисли да би човек који стварно планира да убије петину планете (или колико већ ваша ”теорија” тврди) до признати тек тако, отворено, пред целом истом том планетом. :D

А ево доле једног занимљивог видеа који ислуструје однос између популације и економског/технолошког развоја.

Подели на овим сајтовима

Nece biti 14 milijardi, citao skoro neke statistike, dostigli smo peak child odavno, dogurace populacija do 9-10 m. i tu ce da se zadrzimo.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Nece biti 14 milijardi, citao skoro neke statistike, dostigli smo peak child odavno, dogurace populacija do 9-10 m. i tu ce da se zadrzimo.

Nemam pojma gde sam citao al mi je brojka od 14m nesto ostala u glavi. Mozda sam pogresno upamtio a mozda je neki drugi izvor...

U svakom slucaju, nije mi ni palo na pamet da neko misli da Bil Gejts oce da "ukloni" deo populacije...

Mislim, ljudi, aman bre...

Ne vidim motivaciju za takav "plan", prvo sto niko nije tolko glup da tako nesto izjavi javno (sto rece ivica) a drugo sto ako mu je do izigravanja boga ili ako pati od sindroma moci, boli ga uvo, kolko sutra moze da si kupi jednu drzavu ko Srbija i da radi sta oce :-D:-D:-D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Бил Гејтс нигде није рекао да треба насилно смањити популацију, него да с популација природно смањује са цивилизацијским развојем. Зашто људима никада, али никада, ви теоретичари завере не дате да виде цео оригиналан видео за кога сматрате да неку вашу тезу поткрепљује и онда им оставите да га погледају и сами просуде освему, него им увек сервирате исецкану и пасирану верзију и сугеришете тумачење? :) И да ли озбиљно неко мисли да би човек који стварно планира да убије петину планете (или колико већ ваша ”теорија” тврди) до признати тек тако, отворено, пред целом истом том планетом. :D

А ево доле једног занимљивог видеа који ислуструје однос између популације и економског/технолошког развоја.

Stupid and greedy...pretty selfish idea!

http://www.youtube.com/watch?v=Mz_kn45qIvI

• Волим 1

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Гејтсу је у интересу да има што више купаца за Њиндоњс, а не што мање... :)

Интересантан податак - када би све људе на свету набацали на гомилу то би у Великом Кањону изгледало овако:

epqwzw8rawswwt1qdwdu.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Мислим да је Бил финансирао ове заверологе да праве овакве приче о њему.

Подели на овим сајтовима

Nemam pojma gde sam citao al mi je brojka od 14m nesto ostala u glavi. Mozda sam pogresno upamtio a mozda je neki drugi izvor...

U svakom slucaju, nije mi ni palo na pamet da neko misli da Bil Gejts oce da "ukloni" deo populacije...

Mislim, ljudi, aman bre...

Ne vidim motivaciju za takav "plan", prvo sto niko nije tolko glup da tako nesto izjavi javno (sto rece ivica) a drugo sto ako mu je do izigravanja boga ili ako pati od sindroma moci, boli ga uvo, kolko sutra moze da si kupi jednu drzavu ko Srbija i da radi sta oce :-D:-D:-D

Evo sada cu da ti dam odakle meni

, jako lepo predavanje http://topdocumentaryfilms.com/dont-panic-truth-about-population/

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 11 months later...

Žena je bolid. Dokument je powerpoint prezentacija koja se odnosi na procene NASA-e o tome kako će se voditi budući ratovi, a ona čita delove koji se odnose na zamišljene opasnosti od potencijalnih neprijatelja kao da se odnose na to šta će Amerika da radi svim ljudima (s tim da onaj ko je prevodio na srpski još više vuče na tu stranu)... u 4. minuti čita deo u kojem se objašnjava koje su mane ljudskih vojnika u odnosu na robote koji će se koristiti u budućim ratovima (veći, teži, mekši, sporiji, skuplja obuka) a ona to čita kao da neko priča o tome da je ljudska rasa loša. I tako kroz ceo razgovor...  potpuna budalaština...

Dokument inače može da se pogleda u celosti na:

https://www.metabunk.org/attachments/future-strategic-issues-and-warfare-pdf.3295

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...