Морава Написано Мај 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 Nisi pravoslavna? Izvinjavam se... ... рече католик Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 Samo ubistvo je bitno, a da li neko uz to veruje da postoji greh i da ubistvo spada u to - nije bitno. Због чега је убиство битно ако није грех, то јест, ако није погрешно? Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 ... рече католик Rece artemita. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 Rece artemita. ... рече лажов Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 Дајте људи, баталите трола . Не знам одакле вам живци да се препуцавате са Клаудкингом . lab_man је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 ... рече католик Zapravo ateista. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 Због чега је убиство битно ако није грех, то јест, ако није погрешно? Ne izjednacavam greh i pogresno... greh je, u mom poimanju, strogo religiozna kategorija... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 ... рече лажов Rece lopov... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Rece lopov... А шта сам то украо Клаудићу ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 А шта сам то украо Клаудићу ? Moje srce... :butt-kisser: пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Moje srce... :butt-kisser: добро је што сам тему назвао како сам назвао Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 добро је што сам тему назвао како сам назвао Ne opiri se... odavno sam te snimio... sve je OK. Oces na priv? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Rusi žele da zabrane prenos Evrosonga zbog transvestita iz Austrije http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/463974/Rusi-zele-da-zabrane-prenos-Evrosonga-zbog-transvestita-iz-Austrije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Rusi žele da zabrane prenos Evrosonga zbog transvestita iz Austrije Мислим ствааааарнооо... cloudking and drvce је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Мислим ствааааарнооо... Izasao sam par puta u gej klubove u Beogradu... to je taj stil pokreta koji neguju i medvedev i homo populacija пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука