Jump to content

Разговарајте са свештеником Александром Нишевићем

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

сви одговори су у љубави. Тако је и овај тамо пронађен а и од вас Медо послан. Битно је да има љубави онда се не бојмо шта се дешава у љубави све нађе своје право место.Јел'тако Машо?

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

protaaca.jpg

Овај лого ЖРУ који сам случајно видео је најбољи лого који је икада постављен био...

Да ли је можда при пребацивању форума, дошло до грешке па се не виде неке поруке са ове теме, него се уместо слова виде знакови питања...

Занимају ме одговори које је дао о.Аца па бих волео да то решим... а не видим их.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Видећемо са Мирославом да средимо те поруке...

иначе, овај лого је био први који сам урадио за сајт, мени се сада не свиђа али ми се тада веома допадао.

Иначе, о. Аца би могао да се мало активира на сајту

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Jooj, оче, како сте се добро досетили!

Диван одговор, бдити али не наређивати, него само остављати да понуде лебде у ваздуху,

да може њихов мозак да их обради и запамти...

па полако!

Zasto se pri rukpolazenju, monahu ime menja a mirskom svesteniku ime ostaje isto?

“Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda

Подели на овим сајтовима

Na rukopoloženju se ne menja ime - ni kod monaha ni mirskog sveštenstva ,

ime se menja ili dobija samo u monaštvu prilikom monašenja 4869

Ali zbog cega?To mene zanima

“Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda

Подели на овим сајтовима

Ali zbog cega?To mene zanima

Negdje procitah da prilikom dobijanja velike shime takodje se mijenja ime?! neko trece, onda?!

desava se i da se prilikom krstenja mijenja ime. To u svakom slucaju treba da znaci preobrazaj, rodjenje nove licnosti. ime=identitet

Подели на овим сајтовима

Molim vas najlepse za tumacenje

И рече Господ Бог: ето, човјек поста као један од нас знајући што је добро што ли зло; али сада да не пружи руке своје и узбере и с дрвета од живота, и окуси, те до вијека живи!

"Posta kao jedan od nas".Stvoren po oblicju Njegovom, zar covek nije bio vec "kao" Bog?Razumem mozete da jednostavno odgovorite "Bio je kao Bog po svojoj bezgresnoj prirodi ali nije znao sta je dobro a sto zlo" Ali hajde malo dublje razmislite.

"I uzbere sa drveta zivota, te dovijeka zivi"

Kakvo je drvo zivota? Zar covek nije stvoren kao vecno bice?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...