Crveni Baron Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Pa da. Nešto nam je ovde poznata ta priča. Nema potrebe da se pali iz Srbije, dovoljno jer skrivati se po Srbiji od pozivara ... Znam za jedan takav slucaj .... VCovek je kao prtedratni ilegalci ziveo ... Nikada kuci nije spavao ... A Srbija ih je puna .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Ми смо постали робови тих људи. Nismo robovi ali ćutimo kao mali pajaci. Ćutimo onima koji kritikuju pa više i ne znaju šta kritikuju i glavno je da izgeneralizuju narod i ćutimo onim ljudima koji na osnovu nacionalizma i šuplje priče žive već 30 godina i ne rade ništa, jer zaradjuju odlično. Pristojni i fini ljudi, porodični istinske patriote jer imaju svakodnevnu gimnastiku da izrode decu i da ih vaspitavaju su neprimetni i nikome ne trebaju. U Srbiji već dugo vremena takvi ljudi nisu potrebni jer oni ne idu u "borbu za boljitak Srbije" preko stranaka već nekako naivno verujemo da će biti dovoljno makar da decu fino vaspitamo. Sasa Kolbas, nana, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Ćutimo Не ћутим... porodični istinske patriote ова сложеница ме подсећа на "Канцеларију Директора награде" и остала срања из СМ периода... Последњи пасус "потписујем", ал`, кога брига... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Не ћутим... ова сложеница ме подсећа на "Канцеларију Директора награде" и остала срања из СМ периода... Последњи пасус "потписујем", ал`, кога брига... Porodične istinske patriote u smislu mladih ljudi koji su dovoljno kulturni i obrazovani da odu iz ovog našeg broda zvanog Srbija ali ipak ostaju i to sa strahom da se brinu o svojoj deci i da veruju da će jednog dana baš ono najbolje u nama zavladati i prevladati. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 немаш никаквог права да покрећеш овакве теме Фа Фа Фаши стаааа, не мој би ти тииии Милан Ракић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Opaa! Citava tema posvecena jednom mom postu?! :-D Polaskan sam, napisacu svoje vidjenje svog posta samo da zavrsim ovo sto trenutno radim a sto metaforicki moze i da se upotrebi kao kvalitativni opis ove teme.. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Opaa! Citava tema posvecena jednom mom postu?! :-D Polaskan sam, napisacu svoje vidjenje svog posta samo da zavrsim ovo sto trenutno radim a sto metaforicki moze i da se upotrebi kao kvalitativni opis ove teme.. Па и теби да сване једном RYLAH, Crveni Baron and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Па ОК брате, претерали смо сви. Праштај и помени. Мени се само не свиђа што кад кренемо да критички о нечему разговарамо одма крене кукњава и некакве оптужбе. Чему то? Па сви ми волимо свој народ и своју земљу. Шта би кој` купус губили време иначе? Ја кад нешто напишем, а верујем и други, то је из најбоље намере, из љубави. Да се нешто поправи, да буде боље. Значи не треба ту кукање и бусање у прса, него да смирено и рационално размислимо шта треба да се мења. Није то никакво "вређање". Што се "брода" тиче, не треба човек да седи и чека да буде боље него да уради најбоље што може у датој ситуацији. Ако то значи да спакујеш транспортну врећу и идеш на Месец онда то има и да урадиш. Ја да променим власт у Србији нисам могао, али сам могао да радим свој посао, обезбедим и неке послове за вредне људе у Србији, оставим добар утисак где год сам био - људи имају само најбоље речи за нас. И тренутно радим на нечему, ал` да не "урекнем"... И то је све "за Србију". Није за Марсовце. А са друге стране имамо неке празне приче, пароле, осуде, а ништа конкретно. Ми народе за то немамо времена. Све то мора да се остави и да се ради озбиљно - са свима који `оће да раде. Ако волите своју децу. Volim_Sina_Bozjeg, cloudking, Sasa Kolbas and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Све ће бити у реду. Кад се коло игра, мора за руке да с` држимо! Драшко and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 У принципу се слажем са овим што си рекао, Звонко, али сходно наслову теме, мислећи на поједине људе ван нашег форума, морам рећи да постоје, на жалост, људи о којима Жискар прича и који из неких разлога, психолошких, политичких, финансијских или неких десетих, сами себе доводе у ситуацију да буду препознати као они који су се ослободили оних делова идентитета који су на неки начин датост (али из духовне визуре посматрано - смислене и промисаоне датости) и који би најрадије искочили и из сопствене коже да могу јер их и она подсећа на те "одвратне датости" ...сви знамо да такви људи постоје...само сам то желео констатовати и ништа више. Sasa Kolbas and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Срби су један диван небески народ, шта год да мисле за небо везују, држава нам је тако благотворна и Богом благословена, сви се међусобно волимо , пазимо , чак ни негативну мисао немамо ... рај на земљи ... cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Срби су један диван небески народ, шта год да мисле за небо везују, држава нам је тако благотворна и Богом благословена, сви се међусобно волимо , пазимо , чак ни негативну мисао немамо ... рај на земљи ... Зар си сумњао у то? коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Може онај који си аминовао? Дакле, коефицијент јадности једног народа...о ком се то народу ради? Даље у тексту се види да су то Срби. Али да ли су то поједини Срби? Не, никако, то је већина Срба. Где се види да већина Срба има проблем јадности? И то пише, "ево (дакле овде, не неки тамо леви форум)..види се и на форуму" Значи, на овом форуму учествују Срби од којих већина има менталитет Илије Чворовића (ма како симпатичан лик, нека дигну руку они који ово не сматрају вређањем) и који су, због параноје и сажаљења, је л` те, јадни. Хајде, убеди ме да сам погрешно схватио, молим те. Nikakva misterija nije da sam konkretno mislio na Srbe mada je racunaica primenljiva na bilo koji narod. Nisi pogresno shvatio. Ispravno si shvatio da je srbija prepuna Cvorovica, i to vise nego ikada u svojoj istoriji. Svi ti Cvorovici su jadni da jadniji ne mogu biti jer su izgradili sebi neki izmisljen srpski svet u kome zivi neki izmisljeni srpski narod koji je najbolji, najpametniji, najlepsi i sve naj... Takvo misljenje se lako demantuje time sto se glava podigne visoko iznad i lepo osmotri okolina koja te okruzuje. Pa kad osmotris tu okolinu mozes li je nazvati idealnom? mozes li bilo koji pridev da joj das i da ispred njega stavis "naj" a da taj pridev nije negativan? Ako mozes, onda si Ilija Cvorovic. A on je jedan jadan junak, najjadniji... simbol paranoje, manije gonjenja i proganjanja (u jednom). Jer, vidi, to sto najbolji narod u istoriji svemira naseljava jednu od najpropalijih drzava u univerzumu nije odraz kosmicke nepravde nego upravo te jadnosti o kojoj sam pricao. Nas covek ce radije da kuka godinama sto mu je NATO srusio krov na kuci nego da taj krov popravi i krene napred. Drama na sve strane. A naocit drasmki elemenat se pojavljuje kad se neko DRZNE da primeti da nam je drzava cist cabar. Jer se zna da NIKO, NIKADA, NI U KOM SLUCAJU i NI POD KOJIM OKOLNOSTIMA NE SME da ukaze na lose stvari u Srbiji jer u Srbiji nista ne moze da bude "LOSE" s obzirom da je to najidealnija drzava sa najidelanijim narodom koji je ikada postojao... ...a to ne da je jadno razmisljanje nego zrelo za ludnicu... problem je sto nema te ludnice koja ce da smesti dve trecine jednog naroda... a ne, cekaj... ima... prostire se od vojvodine do kosova, ta ludnica - Cale, krov nam prokisnjava, trebalo bi da... - Sta si reko?! Naduvenko jedan mali! TI ces da mi pricas da mi je krov busan! - A be cale, sve po kuci nam je mokro, parket se izdigao, vitrine... - Kako te nije sramota?! Mars, zutokljunce jedan! Nasu su bre kucu gradile tri generacije najuglednijih dundjera, bre! Takvu kucu neces da nadjes odavde pa do Londona, ti jasno! - Sta me briga kakva je bila pre sto godina... Sve nam je unisteno od namestaja, pocrkacemo od strujnih udara ako nesto pod hitno ne preduzmemo! - A tako znaci? Ne valja ti nasa kuca? Pa sto ne odes kod Petrovica, nasih krvnih neprijiatelja, vidim da si poceo da razmisljas njihovim jezikom. - Daj bre cale, ne tripuj se... - Jesi i tu rec kod njih naucio izdajnice! - Ne mogu vise da trpim ovo... idem negde gde ljudi resavaju svoje probleme umesto sto ih koriste da od sebe prave mucenike , zrtve i jadnike... pravi si... Ilija Cvorovic! - Koji ti je taj? Isto neki vas idejni vodja jel? Sta je? Odlazis? Idi bre boli me uvo... Vec 20 godina nam komsije ulaze u kucu nocu dok spavamo i posipaju nam namestaj vodom, al gospodin je "pametan", naucili ga Petrovici i Djordjevici da nam "prokisnjava krov"! Gnjide jedne! Ako,ako... samo ti idi, i nemoj vise da se vracas! Dokle god sam ziv necete me unistiti, ovom cu vas sipkom... BZZZTBZZTBZZZTBZTZZZZZZTZZZBZTZZZZZZZZZZZ пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Srbi su najveci lazovi i lopovi na planeti, u to nema sumnje, i to nije vredjanje nego fakat, a sasvim je druga prica kad neko pljuje nonstop bez osnova... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 У принципу се слажем са овим што си рекао, Звонко, али сходно наслову теме, мислећи на поједине људе ван нашег форума, морам рећи, на жалост, да постоје људи о којима Жискар прича и који из неких разлога, психолошких, политичких, финансијских или неких десетих, сами себе доводе у ситуацију да буду препознати као они који су се ослободили оних делова идентитета који су на неки начин датост (али из духовне визуре посматрано - смислене и промисаоне датости) и који би најрадије искочили и из сопствене коже да могу јер их и она подсећа на те "одвратне датости" ...сви знамо да такви људи постоје...само сам то желео констатовати и ништа више. Ти патолошки случајеви нису вредни да се на њих троше речи... Проблем је само што су постали изговор да се ућутка свака самокритика. Да верујем у теорије завере рекао би да је њихов циљ био да народу огаде све што вреди... Нема светиње и добре идеје које нису оскрнавили. Solomon Kane and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука