R.Žiskar Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Ево, само још ово и нећу више : Ко је желео српску територију? АУ није дирала српску територију уопште. Србија је "претила" и тражила територије. Нема љутиш. Crveni Baron, RYLAH, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Шта су имали да "гутају" Анексиону кризу? Босна је тада била део Отоманске империје и АУ је искористила њихово слабљење да им отме део територије. Није. Нит знаш чији је део Босна била, нит одакле АУ у Босни, нит што је дошло до Анексионе кризе... Ја више да причам о историји нећу, јер нисам блесав да се понављам сто пута само ћу да ти кажем да ово што си написао није тачно и да прочиташ нешто из историје пре него што наставимо. Па Србија није "гледала своја посла" него се и те како мешала у "њихова посла" - како си лепо изнад објаснио у вези анексије Босне. То нису била "наша посла". Није. Опет непознавање историје, а није да нисам сто пута писао о томе. Прочитај целу генезу кад већ не верујеш да је ово што ја пишем овде на теми истина. Ко је желео српску територију? АУ није дирала српску територију уопште. Србија је "претила" и тражила територије. Тј. не Србија, него алави Карађорђевићи. Наравно, уз већ традиционално хушкање од стране "мајке Русије". Још једна неистина, више пута само у току ове теме обрађена. Прочитај историју. Ето ти га сад... Значи да смо одржавали добре односе са њима они би дошли да нас све покољу? Замолио бих те да читаш оно што коментаришеш. Хтели су територију јер су били алави, хтели су да изађу на солун, а ми смо им били на путу. Дакле, кад - тад би дошли и узели, само су чекали да нас довољно измрцваре за време Милана и Александра Обреновића. Када дођу, видели смо у Босни како би се понашали. Поново, ако не верујеш мени, констултуј озбиљне историчаре, па да наставимо, нема сврхе више овако - ја се понављам, а ти причаш нешто што везе са истином и историјом као науком нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Није. Нит знаш чији је део Босна била, нит одакле АУ у Босни, нит што је дошло до Анексионе кризе... Ма `ајде... Ја не знам, а ти нећеш да ми кажеш... Па кажи нам братац чији је део Босна била? Била "Србска" још од Стварања Света, је л` да? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Rile okle ti tolko strpljenja, daj otvori skolu za (s)trpljenje da nas poducavas -Владимир-, RYLAH and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Bosna kao država? Pa gde je održiva bilo kakva država ako niko ne želi od kostitutivnih naroda da ostane u njoj? Svi vidimo da se Bosna muči i muči i muči. Nijedan narod zadovoljan Bosnom nije. Inače bosna je izvorno mesto eno ima to i u kuranu svih bošnjaka. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Ма `ајде... Ја не знам, а ти нећеш да ми кажеш... Па кажи нам братац чији је део Босна била? Била "Србска" још од Стварања Света, је л` да? Нећу више. Прочитај било шта око Анексионе кризе, издвој сат и по до два сата времена, па ћеш онда видети чија је Босна тада била, одакле АУ тамо, зашто се Србија бунила (и не само Србија) и све остало што те интересује у вези тога. После тога можемо да причамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Опет си се избламирао... Па немој човече више, није добро за здравље. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Ма `ајде... Ја не знам, а ти нећеш да ми кажеш... Па кажи нам братац чији је део Босна била? Била "Србска" још од Стварања Света, је л` да? Jeste biola Srpska. I pre turazka i pre austrijanaca ... Austrija se pominje prvi put 998. godine ... A tursks ne znam kada ... zna li ko? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Опет си се избламирао... Па немој човече више, није добро за здравље. Bas ti idu danas te projekcije Ђуро Станивук, -Владимир- and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 This is not about ideologies, it's just about being an asshole Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Најбоље обожавам кад се овако закопа па му остане само "немаш ти појма, иди читај". Што кажу - кад схватиш да си у рупи, престани да копаш. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Најбоље обожавам кад се овако закопа па му остане само "немаш ти појма, иди читај". Што кажу - кад схватиш да си у рупи, престани да копаш. Kad bi Coa našao devojku, nestala bi većina forumskih problema :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Најбоље обожавам кад се овако закопа па му остане само "немаш ти појма, иди читај". Што кажу - кад схватиш да си у рупи, престани да копаш. Иначе необразован не схвата колико је необразован док се не докопа књиге. Твој је проблем изгледа што спадаш у категорију оних непоправљивих за које Вук говори да је највећа греота. Позив на разговор и даље стоји, након што прелисташ неку књигу из историје, пошто у податке који се износе не верујеш. А што се бламирања и укопавања тиче, одлично ти иде и без мене, само настви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Које податке? Ти си мени само рекао да немам појма, а никакве податке ниси изнео. Наћи ћемо већ неку Рускињу... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Kad bi Coa našao devojku, nestala bi većina forumskih problema :P Заболела десница од силне љубави, па покушаваш да будеш смешан, а? Пробај са променом љубавнице, пошто ти смех, за разлику од љубави, баш и не иде од руке, да се тако вицкасто изразим. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука